pas mus daznai skelbia konkursus ir tiesa pasakius, dazniausiai eina laiskai be jokiu motyvaciniu, arba keli nereiksmingi sakiniai. Kaip siunciu CV i sia pozicija, turiu 10 m patirties.
Vadovai kviecias i pokalbius neatsizvelgdami i tuos motyvacinius, bent jau musu atveju.
Priimkite ir mane į savo būrelį, ieškau darbo,bet kokį randu to nenoriu, o kokio noriu nerandu. Noriu darbo su iššūkiais ir aiškia dinamika , laikas aišku pradėti CV siuntinėti
QUOTE(renax @ 2013 01 03, 11:22)
Priimkite ir mane į savo būrelį, ieškau darbo,bet kokį randu to nenoriu, o kokio noriu nerandu. Noriu darbo su iššūkiais ir aiškia dinamika , laikas aišku pradėti CV siuntinėti
Labas
Junkis drąsiai, ir tikrai pradėk siuntinėti CV, nes kol ateis ta diena, kai bent pakvies į pokalbį - tai didelė tikimybė, kad praeis daug laiko...
Nors, be abejo, linkiu kad paieškos būtų kuo trumpesnės ir kuo efektyvesnės
Jungiuosi ir aš į Jūsų šaunų būrį. Bandau ieškotis darbo Alytuje. Uch, iššūkis kaip reta... CV jau siuntinėju, bet labai retai pasitaiko pozicija, į kurią galėčiau bandyti pretenduoti.
Sveiki
Teks ir man ieškotis darbo mažame miestelyje , tad ruošiu CV. Įdomu pasidarė ar nuotrauka CV būtina, ar tai tiesiog traktuojama, kaip privalumas? Paskutinį kartą darbo teko ieškotis prieš maždaug 6 metus, tai tiesiog bandau patobulinti senąjį CV
Teks ir man ieškotis darbo mažame miestelyje , tad ruošiu CV. Įdomu pasidarė ar nuotrauka CV būtina, ar tai tiesiog traktuojama, kaip privalumas? Paskutinį kartą darbo teko ieškotis prieš maždaug 6 metus, tai tiesiog bandau patobulinti senąjį CV
Nuotrauka tikrai nebūtina. Bet jei pretenduojate į tokias pareigas kaip pvz. pardavėjos, kai darbas yra su klientų aptarnavimu ir kur pageidautina reprezentatyvi išvaizda, tuomet nuotrauka yra didelis privalumas. Ir šiaip jei turit gražią nuotrauką, tam tinkamą, tai nemanau, kad ji pagadintų reikalą.
Sveiki, esu moksleivė ieškanti darbo Vilniuje:
darbai daržuose ir soduose;
vaistažolių rinkimas;
mažų naminių gyvuliukų ir paukščių priežiūra;
medelių ir krūmų sodinimas, rišimas, laistymas;
reklamų, laikraščių, afišų klijavimas gatvių stenduose, išnešiojimo, pasiuntinio ir pašto darbai;
laikraščių ir žurnalų pardavimas;
prekių kainų žymėjimas, rūšiavimas ir pakavimas;
lengvi pagalbiniai darbai;
rūšiavimas ir pakavimas skalbykloje;
stalų serviravimas;
ir pan.
Turiu daug patirties su žirgais, naminiais gyvūnais.
Taip pat nemažaisu dirbusi aukle su mergaite 1m. ir berniuku 3m, jei labai reikalinga, galiu gauti rekomendacijas.
Reikalingas darbas 1-4 kartus per savaitę, 2-4val. nuo (priklauso nuo vietos) maždaug 16h.
Susisiekti galite: guste.jukneviciute@gmail.com
863158479
darbai daržuose ir soduose;
vaistažolių rinkimas;
mažų naminių gyvuliukų ir paukščių priežiūra;
medelių ir krūmų sodinimas, rišimas, laistymas;
reklamų, laikraščių, afišų klijavimas gatvių stenduose, išnešiojimo, pasiuntinio ir pašto darbai;
laikraščių ir žurnalų pardavimas;
prekių kainų žymėjimas, rūšiavimas ir pakavimas;
lengvi pagalbiniai darbai;
rūšiavimas ir pakavimas skalbykloje;
stalų serviravimas;
ir pan.
Turiu daug patirties su žirgais, naminiais gyvūnais.
Taip pat nemažaisu dirbusi aukle su mergaite 1m. ir berniuku 3m, jei labai reikalinga, galiu gauti rekomendacijas.
Reikalingas darbas 1-4 kartus per savaitę, 2-4val. nuo (priklauso nuo vietos) maždaug 16h.
Susisiekti galite: guste.jukneviciute@gmail.com
863158479
QUOTE(Amellie @ 2013 01 02, 22:44)
pas mus daznai skelbia konkursus ir tiesa pasakius, dazniausiai eina laiskai be jokiu motyvaciniu, arba keli nereiksmingi sakiniai. Kaip siunciu CV i sia pozicija, turiu 10 m patirties.
Vadovai kviecias i pokalbius neatsizvelgdami i tuos motyvacinius, bent jau musu atveju.
Yra kas kreipia, yra kam jie neįdomūs. Yra ir tokių, kurie daugiau dėmesio skiria motyvaciniam nei CV. Nežinai ant kokio "užsirausi".
Šiaip sutinku, kad gerų motyvacinių yra mažai. Nes dauguma daro vieną šabloną ir surašo visą CV informaciją. Standartas būna toks: esu Jonas Jonaitis, manau tinku tokioms ir tokioms pareigoms. Baigiau tą ir tą, paskui pradėjau dirbti ten ir ten, mano pareigos buvo tokios ir tokios, ten dariau tą ir tą, paskui aprašomos kitos įmonės, kuriose teko dirbti. Toliau seka aprašymas apie kalbų ir darbo kompiuteriu įgūdžius. Viskas baigiasi sakiniu tikiu, kad mano žinios, įgūdžiai, praktinė patirtis bei asmeninės savybės gali būti sėkmingai panaudotos Jūsų kompanijoje siekiant jos tikslų įgyvendinimo.". Pagarbiai, vardas pavardė ir kartais telefono numeris.
Gaila, negaliu įdėti tikrai gerų motyvacinių, nes manau nebūtų gražu juos rašiusių žmonių atžvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(indrusita @ 2013 01 03, 14:45)
Sveiki
Nuotrauka visada yra didelis pliusas. Tik aišku "gražią" nuotrauką visi supranta skirtingai. Siūlau pasidaryti debesuotą, bet šviesią dieną portretinę nuotrauką prie kokios vienspalvės sienos ir įsidėti.
Šiap visokias pardavėjas ir administratores būna, kad renka pagal išvaizdą. O jei gyvenat mažam miestelyje, tai siūlau eiti arba skambinti, nes čia žmonės daugiau gyvai bendrauja.
Ačiū Įdėsiu nuotraukytę mažu tikrai pamačys
Tiesa pasakius, atlikau nedideli tyrima, galiu pasakyt, kad maziau nei 20 procentu kandidatu siuncia motyvacinius. Is 250 laisku neradau nei vieno kazkuo isiskiriancio idomesnio motyvacinio laisko, is kurio vertetu pasisemti ideju.
Apskritai manau verta siusti ten, kur skelbime parasyta, kad laukia CV su motyvaciniu.
Apskritai manau verta siusti ten, kur skelbime parasyta, kad laukia CV su motyvaciniu.
Mane šiaip yra pakvietę į keletą pokalbių vien dėl motyvacinio, nors reikalauta buvo patirtis. Taip ir sakė, kad kvietė dėl parodyto entuziazmo. Na, darbo negavau. Bet gerai bent tiek, kad kviečia į pokalbius. Turiu jau nemažai patirties pokalbių srityje.
Aš dabar šiek tiek gailiuosi, kad visur siuntinėjau CV su nuotrauka. Iš didelės nevilties buvo laikas, kai siuntinėjau CV į bet kokį darbą, o dabar galvoju, kad visą informaciją apie mane turi velnias žino kas...
Dėl motyvacinių - man kartais juokinga, kai surašo visą sąrašą reikalavimų, prašo motyvacinio, aukštojo išsilavinimo į pačios žemiausios grandies pareigas, siųlydami minimalų atlyginimą. Tikrai tokių variantų mačiau ne vieną.
Be abejo, į rimtas pareigas motyvacinis yra reikalingas be kalbų.
Dėl motyvacinių - man kartais juokinga, kai surašo visą sąrašą reikalavimų, prašo motyvacinio, aukštojo išsilavinimo į pačios žemiausios grandies pareigas, siųlydami minimalų atlyginimą. Tikrai tokių variantų mačiau ne vieną.
Be abejo, į rimtas pareigas motyvacinis yra reikalingas be kalbų.