Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

SENA TEMA:
http://www.supermama...?...8708&st=588

QUOTE(mazojiR @ 2012 11 13, 19:19)
Gal kuri šiomis dienomis buvo PZU pokalbyje ir pasidalintų įspūdžiais  4u.gif

Man yra tekę būti - praėjau visus etapus, tačiau į 3-ąjį nenuėjau schmoll.gif Apsvarsčiau,kad neverta: ten darbas ne pagal darbo sutartį, o pagal patentą (berods taip vadinasi biggrin.gif ) , pats moki ligonių kasoms ir kitus mokesčius. Žodžiu,kiek pats užsidirbsi, tiek ir gausi, jokio numatyto atlyginimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 14 lapkričio 2012 - 09:10
Buvau vakar del vieno is regiono vadoves pozicijos (6 prek,tasku).
Kai supratau buvo pokalbiu diena i ivaroas pozicijas (be manes dar lauke 3 kandidatai).
Direktorius sako, ai atleido ta su kuriuo turejote kalbetis, tai dar nesuvaldau situacijos, Finale paaiskeja, kad kad dar neaisku ar reikalinga vadove tam rajonui, nes vienos laukia is motinystes.
Atsakyti
Na ką, ryt einu į antrą pokalbį, tai žiūrėsim ar jau siūlys dirbti, ar dar kokia detalesnė atranka bus. Tik neįsivaizduoju, ką beveikiama per antrąjį pokalbį, bijau susimauti, kad ko nors paklaus ir aš nežinosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2012 11 14, 09:09)
SENA TEMA:
http://www.supermama...?...8708&st=588
Man yra tekę būti - praėjau visus etapus, tačiau į 3-ąjį nenuėjau schmoll.gif  Apsvarsčiau,kad neverta: ten darbas ne pagal darbo sutartį, o pagal patentą (berods taip vadinasi biggrin.gif ) , pats moki ligonių kasoms ir kitus mokesčius. Žodžiu,kiek pats užsidirbsi, tiek ir gausi, jokio numatyto atlyginimo doh.gif

Pagal Individualios veiklos pažymą ten darbina (kaip ir dauguma gyvybės draudimo kompanijų) wink.gif
Gyvybės draudime jeigu nėra daug norinčių dirbti, tai vos ne kiekvieną susidomėjusį priima - juk fiksuotos algos vistiek nereikia mokėti. O į tas kompanijas, kurios užsiima ne gyvybės draudimu ir siūlo fiksuotą atlyginimą, tai atranka jau normali, reikia pasistengti, kad ją praeiti.
Atsakyti
Sveiki,
aš kažkaip beveik paniškai bijau tų pokalbių, dingsta visas pasistikėjimas, atrodo nieko nebemoki, ypač bijau tų psichologinių klausymų doh.gif

bet norėčiau sužinot, ką jūs sakot, kai klausia "kodėl mes turėtume pasirinkti būtent jus? kodėl manot, kad jūs labiausiai mums tinkat ir pan?"
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 11 20, 09:33)
Sveiki,
aš kažkaip beveik paniškai bijau tų pokalbių, dingsta visas pasistikėjimas, atrodo nieko nebemoki, ypač bijau tų psichologinių klausymų  doh.gif

bet norėčiau sužinot, ką jūs sakot, kai klausia "kodėl mes turėtume pasirinkti būtent jus? kodėl manot, kad jūs labiausiai mums tinkat ir pan?"

man ir tas pats, bet man psichologinių klausimų ne visur man uždavinėjo..
tiesa, ką atsakyti į klausimą dėl vaikų, kad ir vilkas būtų sotus, ir avis sveika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mango: 20 lapkričio 2012 - 10:45
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į Jūsų burį 4u.gif
darbo ieškausi nuo gegužės menesio, kai mažiui suėjo 2 metai, prieš dekretines dirbau labai fainiioje transporto įmonėje, bet būnant atostogose krizės metu įmonė bankrutavo-taip kad gryžti neturėjau kur unsure.gif patirties turiu nemažai, mokslai baigti-darau kaip ir dauguma-siunčiu CV, parašau kokį gražų laišką įmonės direktoriui biggrin.gif tačiau nei skambučio nei atsakymo...ech...
Atsakyti
Mano vyro viename pokalbyje paklausė, per kelias sekundes pasakyk,kokie trys gyvūnai panašūs į tave ir pasakyk kodėl biggrin.gif
Aš tai nepasakyčiau,nes niekad savęs nesiejau su tokiais dalykais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 11 20, 09:33)
Sveiki,
aš kažkaip beveik paniškai bijau tų pokalbių, dingsta visas pasistikėjimas, atrodo nieko nebemoki, ypač bijau tų psichologinių klausymų  doh.gif

Su psichologiniais klausimais siūlyčiau negudrauti, nes tarp jų būna kontrolinių, kurie tikrina melavimą. O į šį klausimą galima atsakyti iš kitos pusės: kokios jūsų savybės padės atlikti šį darbą geriausiai?
Atsakyti
Man tas klausimas "kodėl turėtume rinktis jus, kuo jūs geresnė už kitus kandidatus?" toks gana nemalonus ir aš irgi nežinau, kaip į jį atsakyti. Kartais sakau, kad nemėgstu save kelti virš kitų žmonių, bet esu motyvuota, sąžininga ir manau, kad su pareigomis puikiai susitvarkyčiau. Bet nežinau, ar toks atsakymas geras... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2012 11 20, 10:44)
man ir tas pats, bet man psichologinių klausimų ne visur man uždavinėjo..
tiesa, ką atsakyti į klausimą dėl vaikų, kad ir vilkas būtų sotus, ir avis sveika?

Pasakyti, kad artimiausiu metu neplanuoji. O jei klaus kada ketini, galima pasakyti, kad šiuo metu apie vaikus paprasčiausiai rimtai negalvojai ir kad jie tavo ateities vizijose. Geriausiai šiuo klausimu pernelyg nediskutuoti.
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2012 11 20, 10:52)
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į Jūsų burį 4u.gif
darbo ieškausi nuo gegužės menesio, kai mažiui suėjo 2 metai, prieš dekretines dirbau labai fainiioje transporto įmonėje, bet būnant atostogose krizės metu įmonė bankrutavo-taip kad gryžti neturėjau kur unsure.gif patirties turiu nemažai, mokslai baigti-darau kaip ir dauguma-siunčiu CV, parašau kokį gražų laišką įmonės direktoriui biggrin.gif tačiau nei skambučio nei atsakymo...ech...

Ieškok problemos CV arba motyvaciniame laiške. Ir vaikų nerašyk. Vietoj to, išėjimo iš darbo priežastį (po darbo pobūdžio) nurodyk įmonės bankrotas.
Atsakyti
QUOTE(cvvilnius @ 2012 11 20, 12:08)
Su psichologiniais klausimais siūlyčiau negudrauti, nes tarp jų būna kontrolinių, kurie tikrina melavimą. O į šį klausimą galima atsakyti iš kitos pusės: kokios jūsų savybės padės atlikti šį darbą geriausiai?

nu gal ir variantas, ale pataikyk, kokių ten jiems savybių labiau reikia smile.gif

o dėl vaikų, kai manęs klausia ar turiu ir kokio amžiaus (mažiausias 2metų), tai visada iškart pasakau, kad yra kam žiūrėt ligos atveju, nes yra nedirbanti močiutė.

Atsakyti