QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 17, 12:27)
zaneta mano didysis is vis sako ju nenesios tai brangiu nenoriu, sieroj vis gaudau 7T bet retai buna
blunte liuks,laukiam papildymo.
o del gymboree nzn kada prasides tas sale black friday ar ketvirtadieni ar penktadieni as busiu online juk visas dienas o per sventines nuolaidines anksciau kelsiuos ir lauretukas pirks is ten kur as negaliu zodziu abi dirbsim kiek reikes kad tik visom viska kiek imanoma daugiau sugauti, tik tegul paleidzia kainas geras
Papildyta:
reikes kompanijos jcrew nes ka turiu neuzteks free ship net jei viskas atsiras, labai saunu butu jei prisijungtumete mamukai
Blunte ta sijonuka kuri jum pirkau maciau gyvai, labai dailus, melynas - labai!
blunte liuks,laukiam papildymo.
o del gymboree nzn kada prasides tas sale black friday ar ketvirtadieni ar penktadieni as busiu online juk visas dienas o per sventines nuolaidines anksciau kelsiuos ir lauretukas pirks is ten kur as negaliu zodziu abi dirbsim kiek reikes kad tik visom viska kiek imanoma daugiau sugauti, tik tegul paleidzia kainas geras
Papildyta:
reikes kompanijos jcrew nes ka turiu neuzteks free ship net jei viskas atsiras, labai saunu butu jei prisijungtumete mamukai
Blunte ta sijonuka kuri jum pirkau maciau gyvai, labai dailus, melynas - labai!
tai jam gal geriau ne kombi, o geras sniego kelnes-tikrai nesiotu plius kokia nors striuke nu ir labai grazu kokio jis pas tave ugio ...ar nemanai kad bus mazos 7t-as savo penkiameciui dabar visus pirkau s arba 8 dydi ir visi geri buvo... mano manymu didesnis-aukstesnis turetu but taviskis ar klystu-nes siaip pagalvojus auksta tu ...maniskis tai 132 cm..kombikelnes isvis pirkau 10-12 metu -tai jos man patiko tuo kad susisiaurina su lipdukais plius atlenkiam ir viskas ok