taip, patvirtinau juk 10tukas atejo mano,jus irgi 10 pirkot tai man 8 verzia pilva o sios geros, tik per kojas laisva matyt toks modelis, siaip 10balu jom tikrai
taip, patvirtinau juk
10tukas atejo mano,jus irgi 10 pirkot tai man 8 verzia pilva o sios geros, tik per kojas laisva matyt toks modelis, siaip 10balu jom tikrai
Aciu, mergaites, uz suknyte, ale ji man per didele gal kuri noretumet, perleisciau uz kiek pirkau - 90 lt suknele siaip labai faina, dydis XS, bet man per liemeni plati
Troliuke, jum itariu per liemeni laisva bus beveik 44x2 net bet jos eina kaip zemintas liemuo mazdaug man klubu neuzpildo 105cm reiktu pora cm didesniu bet as i 8 tuka per savo liemeni niekaip Lurta gaila kad netiko suknike
merginos uzmaciau ebay.com labai grazius odinius aukstakulnius uz gera kaina, beda ta kad nesioti, nors raso labai geros bukles , kaip manot ar verta bandyti pirkti tokius ir nesu pirkusi devetos avalynes kaip ja reikia dezinfekuoti. labai noreciau patarimo, pritarimo arba priestaravimu del batuku nzn kaip elgtis .