na ne tokio nematau, reik ziuret pgl sudeti ir pagooglinti
QUOTE(Onelė @ 2012 11 15, 06:51)
Labas rytas. Kur galima b0tų rasti paauglei laikrodį ? Tarp moteriškų beviltiška rasti, nes labai dideli jos plonutei rankytei . Norėtų melsvo, mėlyno. Gal kur užmatėte tinkamą tokiai panelei?
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 15, 08:00)
Onele o kiek metu mergaitei?
14 metų panelei .
QUOTE(babija @ 2012 11 15, 14:42)
Gal dar kas jungtūsi prie šio kremuko http://www.puritan.c.../product-015479 atsiliepimai geri būtų idealu 5 surinkti, kainytė nei 5 dol tuomet nesiektų
Dar ir šis naktinis http://www.puritan.c.../product-002700
turbūt jau neperdaugiausiai ir trūksta
Dar ir šis naktinis http://www.puritan.c.../product-002700
turbūt jau neperdaugiausiai ir trūksta
tikrai ne daug truksta iki akcijos
Onele o kaip jum toks? as ji sau pirkaus bet man jis per mazas na reik smulkaus zmogaus jis nera vaikiskas bet gal patiks
nes naujas jis, tik syki uzsidejau.. ir nusiemiau,ne mano gabaritam
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 15, 14:45)
Onele o kaip jum toks? as ji sau pirkaus bet man jis per mazas na reik smulkaus zmogaus jis nera vaikiskas bet gal patiks
Parašiau až .
Yra sauniu ziniu!!!
kaunas ir vilnius gavo dezutes, ne uz ilgo mergaites turi parasyti pakvietimus atsiimti prekytes, negaliu pasakyt kuriu dienu atejo... bet pajudejo dezutes
Papildyta:
troliuke gavau sias tigrines kelnes.. julija jau pracekino turim isiparkuot i ta dydi mudvi
sake neispasakytai dailios
http://factory.jcrew...69412/69412.jsp
greiciau man ratus atvestu.. leksiu galvotruksciai pasiimti.. atejo mano jcrew lobiu ojjj matuosiuosi
kaunas ir vilnius gavo dezutes, ne uz ilgo mergaites turi parasyti pakvietimus atsiimti prekytes, negaliu pasakyt kuriu dienu atejo... bet pajudejo dezutes
Papildyta:
troliuke gavau sias tigrines kelnes.. julija jau pracekino turim isiparkuot i ta dydi mudvi
sake neispasakytai dailios
http://factory.jcrew...69412/69412.jsp
greiciau man ratus atvestu.. leksiu galvotruksciai pasiimti.. atejo mano jcrew lobiu ojjj matuosiuosi
Vilnius gavo 2012-11-06 dezute ir 2012-11-08 dezute, einu rasytis pakvietimu i svecius!!!!
vaziuosiu pasiimti, jei kuriai is lazdynu ar naujininku patogiau, parasykit pasiimsiu
QUOTE(Julieja @ 2012 11 15, 16:56)
Vilnius gavo 2012-11-06 dezute ir 2012-11-08 dezute, einu rasytis pakvietimu i svecius!!!!
puikios zinios
kam atsiemimui tinka zirmunai, rasykit man AZ. paimciau vakare
Gavau Juliejos žinutę
Na mergaitės iš Perkūnkiemio, pasikooperuokim
Gal kas važiuojate pas Julieja? Šiaip galėčiau ir aš vakare palėkti.
Nežinau kaip pas kitas, bet mano vyro tai yra limitas kiek galima prašyti važiuoti paimti prekes. Tai geriau limitą pataupyti, kol nėra būtino reikalo vyro neprašyti
Tai parašykit kas galėtumėt paimti mano siuntinuką arba kas norėtų, kad aš paimčiau vakare
Ei, zivukas.d, jums nieko nereikia atsiimti?
Ale kaip nuotaika pakilo Čia lyg buvau mačius Laureta rašė, kad Vilniuj bus kitą savaitę dėžės.
Ot sulaukiau savo TH striukes, kaip tik tokiems orams kaip šiandien. Tik tikiuosi dydis tiks
Nežinau kaip pas kitas, bet mano vyro tai yra limitas kiek galima prašyti važiuoti paimti prekes. Tai geriau limitą pataupyti, kol nėra būtino reikalo vyro neprašyti
Tai parašykit kas galėtumėt paimti mano siuntinuką arba kas norėtų, kad aš paimčiau vakare
Ale kaip nuotaika pakilo Čia lyg buvau mačius Laureta rašė, kad Vilniuj bus kitą savaitę dėžės.
Ot sulaukiau savo TH striukes, kaip tik tokiems orams kaip šiandien. Tik tikiuosi dydis tiks
QUOTE(kipitun @ 2012 11 15, 17:13)
Gavau Juliejos žinutę
Zivukui tai reikia reikia ir jau seniai reikia atsiimt.
QUOTE(Julieja @ 2012 11 15, 16:19)
Zivukui tai reikia reikia ir jau seniai reikia atsiimt.
Tai jūs jai el.p. parašykit ar ji norėtų, o aš galėsiu paimti
QUOTE(kipitun @ 2012 11 15, 17:22)
Tai jūs jai el.p. parašykit ar ji norėtų, o aš galėsiu paimti
taip ir padarysim!