Paėmiau šiandien Asdos saldainių užsakymą iš PA. Keletas dėžučių palamdytos, bet esu jų darbu patenkinta:) neprašomi du didelius bulvinius maišus patys nunešė į automobilį
Tik Asda kiek nusivyliau...pažymėjau kad nedėtų analogų, o jie, nors sąskaitoje parašyta tas ką užsakiau, du produktus pakietė kitais... vieno kaina ta pati, kito sąskaitoje 5,98 o įdėjo už 5,93. Nedidelis skirtumas, bet...ne sau pirkau, nežinau kaip mamytė reaguos dėl tų 0,05
Visoms parašiau į el.p. kurios neatsiėmusios
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 14, 19:37)
Tik Asda kiek nusivyliau...pažymėjau kad nedėtų analogų, o jie, nors sąskaitoje parašyta tas ką užsakiau, du produktus pakietė kitais... vieno kaina ta pati, kito sąskaitoje 5,98 o įdėjo už 5,93. Nedidelis skirtumas, bet...ne sau pirkau, nežinau kaip mamytė reaguos dėl tų 0,05
Visoms parašiau į el.p. kurios neatsiėmusios
Nu ir kaip ta mamyte reaguot turetu... Butumet ASDA, tai reaguotu, bet kadangi esat ne ASDA, tai ir piktumas ne ten nukreiptas ne ten butu Tiesiog nepirksiu is ten daugiau, nes pastoviai gauni slamsta, kurio net nepirktum Pernai jie ta pacia nesamone dare su mynards guminukais- vietoj skanesniu dejo tokius rugscius, kad man vaikai net nevalge Turejau pati valgyt- gi gaila ismest O ir dabar tokiu be rysio idejo, kad nei verkt, nei juoktis
QUOTE(murashke @ 2012 11 14, 16:26)
siandien 22 val. (8pm uk laiku) prasides SALE M&S, nuolaidos iki 50 proc.
http://www.marksandspencer.com
http://www.marksandspencer.com
Spėju ne viskam tas 50% ? Kažin ir outlet'ui bus ?
QUOTE(Nefera @ 2012 11 14, 21:25)
Nu ir kaip ta mamyte reaguot turetu... Butumet ASDA, tai reaguotu, bet kadangi esat ne ASDA, tai ir piktumas ne ten nukreiptas ne ten butu Tiesiog nepirksiu is ten daugiau, nes pastoviai gauni slamsta, kurio net nepirktum Pernai jie ta pacia nesamone dare su mynards guminukais- vietoj skanesniu dejo tokius rugscius, kad man vaikai net nevalge Turejau pati valgyt- gi gaila ismest O ir dabar tokiu be rysio idejo, kad nei verkt, nei juoktis
suprantu kad ne Asda aš, bet kažkaip nesmagu tikėsimės viskas ką pakeitė patiks. O tie Haribo maišeliuose pati nusipirkau jų pažiūrėjusi kad kita mamytė perka
QUOTE(priklausomybe @ 2012 11 14, 21:35)
Spėju ne viskam tas 50% ? Kažin ir outlet'ui bus ?
jauciuosi kaip kokia oficiali M&S atstove spaudai
zinau tiek, kiek jus tikrai ne viskam, ir IKI 50 proc.
outletas yra atskira respublika
QUOTE(murashke @ 2012 11 14, 20:37)
jauciuosi kaip kokia oficiali M&S atstove spaudai
Tai kad tikrai daugiau už mus žinai, ką čia slėpt
Va kad outlet'as - atskira respublika, ir aš nežinojau
O tu pirkus iš ten kada?
Įdomu jei dabar krepšelį susikraučiau - man jame automatiškai pamažėtų kainos, kai sale prasidėtų ar dingtų viskas, ar tokias pačias kainas rodytų ir reiktų iš naujo kašiką krautis ?
gal kas nors uzsakynesit is TBS prisijungčiau
Sveikos noriu pirkti is aldoshoes uk , per ka patartumete pirkti? Kad greiciau gauti ir pigiau butu
Mergaites kur rasti EMU arba Ugg vyrisku batu dar zinoma kad ir kaina butu padori.
BATU TEPALAS
http://www.ebay.co.u...d=p5197.c0.m619
TOMS KURIOS NESPEJO
Kadangi draugai ir gimines atsibudo po uzsakymo perku dar viena porcija:)
40 jau yra , bet siandien dar neuzsakinesiu
Gal iki 60 surinktume?
Jei 40 vnt kaina iseina 9 lt
Jei 60- 8,15 lt
Na 80 jau gal per daug butu (cia as apie save- isdalinti)
http://www.ebay.co.u...d=p5197.c0.m619
TOMS KURIOS NESPEJO
Kadangi draugai ir gimines atsibudo po uzsakymo perku dar viena porcija:)
40 jau yra , bet siandien dar neuzsakinesiu
Gal iki 60 surinktume?
Jei 40 vnt kaina iseina 9 lt
Jei 60- 8,15 lt
Na 80 jau gal per daug butu (cia as apie save- isdalinti)
Nebesiuskit daugiau
NUPIRKTA
siandien pasistengsiu issiuntineti zinutes
Ir pakooperuoti Vilniu ir Siaulius:)
Papildyta:
QUOTE(Tahoe @ 2012 11 14, 20:58)
Labas,
Gal kuri norite tokiu Tesco saldainiu asorti?
Nusipirkau, bet man nelabai tie toffee patinka, o ten didizoji dauguma tokiu, nors yra 20% ir sokoladiniu Galeciau perleisti
Gal kuri norite tokiu Tesco saldainiu asorti?
Nusipirkau, bet man nelabai tie toffee patinka, o ten didizoji dauguma tokiu, nors yra 20% ir sokoladiniu Galeciau perleisti
Man tai jie visai patiko
Bet jus ne Kaune turbut?