Auksas, juodai gražu paskutiniu metu man gražu juoda spalva ir kad man ji tinka visai
Nors jau nešiotas, bet tik dabar mergina sutiko papozuoti, tad rodomės ką labai mylėjom visą rudenį
QUOTE(mozaikaa @ 2012 11 20, 14:47)
gal galite pasidalinti schema, kazkur buvau uzmaciusi bet tuo metu nereikejo o dabar rezgu plana chuligana...
QUOTE(La Perla @ 2012 11 20, 16:20)
gal galite pasidalinti schema, kazkur buvau uzmaciusi bet tuo metu nereikejo o dabar rezgu plana chuligana...
http://www.ravelry.c...ill-light-tunic
mozaikaa labai daili suknelė-tunika
La Perla, turiu nemokamą aprašymą, bet tik rusų kalba Jei domina, tai rašykite AŽ
La Perla, turiu nemokamą aprašymą, bet tik rusų kalba Jei domina, tai rašykite AŽ
[quote=norali,2012 11 19, 14:55]
kostiumeliui mintis buvo megztos virvutes, bet labai plona moheryte buvo, virvutes tokios skystos gavosi, tai mezgiau masina is 20 akiu juostas ir varsciau
Klausimas durnas pavėluotai iškilo, kaip suprasti 20 akių juostos, ar tai reiškia, kad juostelės plotis tiek akių, ar ne staklytėm iš 4 akių megztos. Gal ir durnas klausimas, bet noriu kitam gaminiui kaip galima daugiau susimažinti darbo
Tiklis, labai liuks kišenės padarytos
kostiumeliui mintis buvo megztos virvutes, bet labai plona moheryte buvo, virvutes tokios skystos gavosi, tai mezgiau masina is 20 akiu juostas ir varsciau
Klausimas durnas pavėluotai iškilo, kaip suprasti 20 akių juostos, ar tai reiškia, kad juostelės plotis tiek akių, ar ne staklytėm iš 4 akių megztos. Gal ir durnas klausimas, bet noriu kitam gaminiui kaip galima daugiau susimažinti darbo
Tiklis, labai liuks kišenės padarytos
QUOTE(mozaikaa @ 2012 11 20, 16:21)
nelabai supratau, siulote nusipirkti as tikrai issimegzciau ir be aprasymo, tik laiko, kurio taip truksta, daugiau reiktu skirti o jus juk mezget, vadinasi turit aprasyma geriau jau butumet parasiusi - nesidalinsiu. Ir to butu uzteke.
aciu uz varga, ieskant nuorodos.
QUOTE(Gelita @ 2012 11 20, 16:24)
aciu
Ligvita, pagirsiu ir šioje temoje, kad ir suknelė, ir pateikimas .
Jūsų mezginiai kaip etalonas
Jūsų mezginiai kaip etalonas