tiklis
labai labai gražu , ar čia virbalais megzta , ir nelabai suprantu kaip padarytos kišenės , gal galit plačiau
Tiklis, nuostabu nuostabu nuostabu
Laukiantis starto mano Advento kalendorius
Dar kartelį didelis ačiū Dziaugsmelis7*7 už angeliukų schemą
Dar kartelį didelis ačiū Dziaugsmelis7*7 už angeliukų schemą
Nu žiauriai gera ir orginali idėja
Piliete, gražus darbelis
o Norali darbeliai jau prieš kelis metus laaabai kritę į akį , bet vis nesiryžtu pabandyt kopijuot
Tikli, auksarankė
o Norali darbeliai jau prieš kelis metus laaabai kritę į akį , bet vis nesiryžtu pabandyt kopijuot
Tikli, auksarankė
Julsita,
super idėja, baisiai gražu ir originalu
super idėja, baisiai gražu ir originalu
QUOTE(Julsita @ 2012 11 19, 21:41)
Super sugalvota, as vis galvoju kur man tuos maiselius pritvirtint, piest egle ant kardono galvojau o cia...niekada nebuciau taip sugalvojus. Angeliukai labai grazus ir cia tinka.
QUOTE(Lara-klara @ 2012 11 20, 08:22)
Super sugalvota, as vis galvoju kur man tuos maiselius pritvirtint, piest egle ant kardono galvojau o cia...niekada nebuciau taip sugalvojus. Angeliukai labai grazus ir cia tinka.
Ačiū už pagyras Man ir labai norėjosi padaryt kažką įdomesniu,nan dar nematyto. Nėriau angeliukus,ir visokių variantų prismegenavau.Jau buvau ir apsistojus ties mintim,kad reiks iš vielos lankstyt ratus kelių dydžių,juos apsukti dirbtinėm šakom ,na kažką panašaus į tokį "įtaisą",kur turguj būna sukabinta pirštinės,kojinės,nosinės Ir va likus visai keliems angeliukams,feisbuke užtikau štai šitą:
Ir viskas-daugiau man nieks nesigalvojo
Sveikos mergaites,
Čia mano visiška kopija kalėdoms, bet norisi pasigirti nes pirmas nerinys "su raštu"
O čia naktinės fantazijos vaisius Dukriukui labai patinka
Čia mano visiška kopija kalėdoms, bet norisi pasigirti nes pirmas nerinys "su raštu"
O čia naktinės fantazijos vaisius Dukriukui labai patinka
Neuzsuk cia pora dienu ir darbu kaip is gausybes rago pribyreje.. saunuoles visos, bet labiausiai istrigo sie..
Piliete, paltukas fantastiskas
Tikli, negaliu atsigrozeti tavo darbais..
Julsita, orginalus advento kalendorius
Geguzyte, labai grazi spalvinga kepuryte
Piliete, paltukas fantastiskas
Tikli, negaliu atsigrozeti tavo darbais..
Julsita, orginalus advento kalendorius
Geguzyte, labai grazi spalvinga kepuryte