oho merginos nustebinot, nudziuginot ir nuotaika pakelet nerealiai , aciu jums labai
La Perla apdarai kaip pas Statkevičių Atrodote super!!!
Na va pagaliau baigta
QUOTE(Zemgulė @ 2012 12 17, 17:00)
NU SUPER! GAL SCHEMUTE GALIMA?
QUOTE(Dolitukeee @ 2012 12 17, 17:04)
NU SUPER! GAL SCHEMUTE GALIMA?
aciu
parasykit pasta atsiusiu
Dolitukeee, Zemgulė, tokie monumentalūs darbai Aš niekaip nesiryžtu tokiems dideliems darbams.
O jau staltieses grozis ir La Perla megztukas
Rodau tokias ekperimentines riešines, norėjau padaryti tokias šventines, švelnias, kurios tiktų galbūt Snieguolei kalėdiniam vakarėliui, gal jaunajai vestuvėms, o gal krikšto mamai ant rankų laikant mažą angeliuką.... Tad ir spalvas parinkau tokias švelnias, nelabai kontrastingas.... raštą kūriau pati....
Iš arčiau
Rodau tokias ekperimentines riešines, norėjau padaryti tokias šventines, švelnias, kurios tiktų galbūt Snieguolei kalėdiniam vakarėliui, gal jaunajai vestuvėms, o gal krikšto mamai ant rankų laikant mažą angeliuką.... Tad ir spalvas parinkau tokias švelnias, nelabai kontrastingas.... raštą kūriau pati....
Iš arčiau
La Perla, nuostabus megztukas!O su ilgu sijonu - itin elegantiska! Man sitas rastas
Villyte, riesines labai dailios, tiks bet kuriai, megstanciai svelnuma ir siluma : bei nebijanciai susitepti
Villyte, riesines labai dailios, tiks bet kuriai, megstanciai svelnuma ir siluma : bei nebijanciai susitepti
QUOTE(Zemgulė @ 2012 12 17, 18:00)
Na va pagaliau baigta
Ogo koks darbas uz kantrybe
Villyte nesizaviu as tom riesinem nu bet sitooooooooooooossssssssssssssssss labai suzavejo
QUOTE(Dolitukeee @ 2012 12 17, 16:47)
nezinau, mergaites, is kur pas jus jumyse tiek kantrybes grazu. labai.
QUOTE(villyte @ 2012 12 17, 19:16)
aciu. o riesiniu spalva - tobula
QUOTE(IRIM @ 2012 12 17, 21:48)
La Perla, nuostabus megztukas!O su ilgu sijonu - itin elegantiska! Man sitas rastas
aciu labai
Nerealus grožis
Pavydžiu (baltai) tokios kantrybės ir kruopštumo