Ligvita, nuostabi suknelė! Gal raštelį galima?
Nuostabių darbelių gražų kalėdinį priešpietį psisižiūrėjau
Viliuteee, labai labai patiko megztukas.
zuzana*, tas "kalėdukas" toks jaukus ir taip tvarkingai numegztas
Lace, nenustoja stebinti savo šlepečių grožiu
ginligster, labai įdomus darbelis.
Alacka33, baisiai daug darbo įdėta. Dailu
Ligvita,tradiciškai nerealiai dailu, skoninga ir miela
Viliuteee, labai labai patiko megztukas.
zuzana*, tas "kalėdukas" toks jaukus ir taip tvarkingai numegztas
Lace, nenustoja stebinti savo šlepečių grožiu
ginligster, labai įdomus darbelis.
Alacka33, baisiai daug darbo įdėta. Dailu
Ligvita,tradiciškai nerealiai dailu, skoninga ir miela
Ligvita,dailuma o kakliuko prieky virsuj nenorejai daugiau isimti,kad nestyrotu? koks siulas/ atrodo labai siltas ir minkstas
Dekui Vaivaj
Ligvita labai daili suknele
Nors ne i tema bet labai reikia atsakymo kadangi esu jautri viskam kas griauzia ka galit pasakyti apie Kid royal ... reikia tokiu spalvu kaip jie kad turi bet apie siula nieko nezinau
Ligvita labai daili suknele
Nors ne i tema bet labai reikia atsakymo kadangi esu jautri viskam kas griauzia ka galit pasakyti apie Kid royal ... reikia tokiu spalvu kaip jie kad turi bet apie siula nieko nezinau
[/quote]
na jei esat jautri ir norit geresniu siulu,turetumet ir i kaina pasiziuret.Jusu nusiziureti patys vieni pigiausiu,nors nepasakyciau,kad jie labai blogi.esu mezgusi suknele is ju,nebuvo labai ,,kandantys"Patys svelniausi siulai yra su silku arba Online Hommage
Dekoju Viliuteee
Labai jums aciu visoms uz siltus zodzius apie suknute. Siulai Alize lanaGold, 100% vilna 100g-300m, man jie sbelnesni uz bet kokias pusvilnes ir as praktiskai viska is ju arba is Eco Lana mezgu. Man patinka ju kokybes ir kainos santykis. Dabar mezgi us italisku, raso 100% merino vilna, bet jie man keisti kazkokie, kaip ne vilnoniai ir brangesni gerokai....
Del kaliuko, man norejosi irgi truputi atviresnio, bet pageidavimas buvo toks Kadangi gavau is klientes foto ir siltu atsuiliepimu, tai nuraminau save, jog gerai, kad neeksperimentavau
O cia aprasymas
Del kaliuko, man norejosi irgi truputi atviresnio, bet pageidavimas buvo toks Kadangi gavau is klientes foto ir siltu atsuiliepimu, tai nuraminau save, jog gerai, kad neeksperimentavau
O cia aprasymas
Ligvita
suknutė be galo graži , bet kaklas man nelabai dailiai atrodo , bet gal tik nuotraukoj jis man taip atrodo , jis lyg ir per daug kažkur į viršų sukilęs , tikrai suknutė be galo daili . bet kaklas tikrai
suknutė be galo graži , bet kaklas man nelabai dailiai atrodo , bet gal tik nuotraukoj jis man taip atrodo , jis lyg ir per daug kažkur į viršų sukilęs , tikrai suknutė be galo daili . bet kaklas tikrai
Ligvita labai labai graži suknelė
o Laces tapukai norėčiau tokių
nors klausimas jau seniai buvo, gal dar reikalingas atsakymas siūlus pirkau čia http://www.vukas.lt/...s-8-1-lace.html tik dabar šios spalvos jau nėra.
QUOTE(labamba @ 2012 12 10, 19:56)
nors klausimas jau seniai buvo, gal dar reikalingas atsakymas siūlus pirkau čia http://www.vukas.lt/...s-8-1-lace.html tik dabar šios spalvos jau nėra.
QUOTE(norali @ 2012 12 16, 11:36)
Ligvita labai labai graži suknelė
aciu,labai grazus tie siulai
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 12 15, 21:47)
Ligvita
man tai mocherinukes isvis mezgimo nenusipratimas siulu gadinimas
QUOTE(dziunka @ 2012 12 14, 20:24)
o stai ir suknele
hm ar cia man atrodo ar rankoves trumpokos ir man asmeniskai sijonas vienas graziau buvo bet apykakle man labai patinka
kazkokio cinkelio truksta bet vis tiek saunuole!!!
kazkokio cinkelio truksta bet vis tiek saunuole!!!