jurgiciuke, angeliukai labai sužavėjo
zuzana* šiltas megztukas dailus
VikteK kepurės jaunuoliams labai mielos, matyti, kad šalčiai jums nebaisūs
Aukso Pieva 2010 suknelė-sarafaniukas tikrai vertas pagyrų , lauksim vaizdų ant manekenės
norali, puskarė žavi savo spalvine gama ir, žinoma, nepriekaištingu atlikimu
[quote=rnikole,2012 12 11, 17:30]
nepyk, bet mano akim tai mazoka siek tiek kepuryte, kaktytes nedengia ar nebus salta o gal cia tik taip atrodo ir viskas ciki yra
[/quote]
dengia dengia, tik labai sunku man nufotkinti buvo imasi nuo galvos ir viskas bet dekui uz komentara ir nera ko pykti
[/quote]
matai, ne visi taip galvoja tipo cia kabinejas be reikalo
nepyk, bet mano akim tai mazoka siek tiek kepuryte, kaktytes nedengia ar nebus salta o gal cia tik taip atrodo ir viskas ciki yra
[/quote]
dengia dengia, tik labai sunku man nufotkinti buvo imasi nuo galvos ir viskas bet dekui uz komentara ir nera ko pykti
[/quote]
matai, ne visi taip galvoja tipo cia kabinejas be reikalo
Begalo grazu viskas
Viliuteee, sutinku, kad foto patiesto ne tokia, koks mezginys realiia yra, bet man super. tokios tilaius tik kitaip pynėtą dabar mezgu mažam vyrukui. klausimas Jums, apykaklė visur vienodo pločio? ar viršuje platesnę darėt? ir kai renkat kraštui ir apukaklei akis tai ar mažiau akių surenkat krašte? nes man visad kraštelis gaunasi per platus kai renku akis į akį ir apačioje jis nukara. čia kalbu apie kraštelį kur susegimas.
QUOTE(mazge1979 @ 2012 12 12, 15:43)
Viliuteee, sutinku, kad foto patiesto ne tokia, koks mezginys realiia yra, bet man super. tokios tilaius tik kitaip pynėtą dabar mezgu mažam vyrukui. klausimas Jums, apykaklė visur vienodo pločio? ar viršuje platesnę darėt? ir kai renkat kraštui ir apukaklei akis tai ar mažiau akių surenkat krašte? nes man visad kraštelis gaunasi per platus kai renku akis į akį ir apačioje jis nukara. čia kalbu apie kraštelį kur susegimas.
siaip stulpelis sutraukia,tai as is kas trecioss krastines akies surinkdama padarau dvi.o kalnierius ne vienodo plocio
QUOTE(zuzana* @ 2012 12 11, 15:35)
Labai grazus megstukas
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 12 04, 18:37)
Girdejau siemet mus uzklups salta ir gili ziema......, tad pastaraji menesi praleidau "aprengdama" kaledinius zaisliukus......., kad nesusaltu
nerealiai
QUOTE(Viliuteee @ 2012 12 12, 18:43)
siaip stulpelis sutraukia,tai as is kas trecioss krastines akies surinkdama padarau dvi.o kalnierius ne vienodo plocio
labai labai ačiū, mėginsiu ir aš taip
Pasirodau savo naują, ką tik baigtą komplektuką :
Mano pačios originalo klonas Pradinis originalas:
Mano pačios originalo klonas Pradinis originalas:
mergaites, zinau kad visiskai ne i tema, pradejau narpaliot tunikyte mergytei , labai reikia kazko, ale snaige, gelyte,,,,,, it t.t gal kokia nuorodele tokiu schemupiu galite, labai prasau aciu.