Asta M, auksinės rankos tokius grožius kuria
Sveikos atbegu pasigirti savo nauju darbeliu
siaip kepuriu nemegstu megzti, bet sios gavosi fainiai, dar laukia eilei ir dickiui kepure bei vyriui
siaip kepuriu nemegstu megzti, bet sios gavosi fainiai, dar laukia eilei ir dickiui kepure bei vyriui
QUOTE(rnikole @ 2012 12 11, 12:06)
Sveikos atbegu pasigirti savo nauju darbeliu
Lauksim sekančių
Papildyta:
QUOTE(Asta M @ 2012 12 10, 22:22)
Labai grazus darbeliai visu!
Noreciau ir as pasigirti,todel keliu savo numegztus darbelius:
Noreciau ir as pasigirti,todel keliu savo numegztus darbelius:
Labai gražūs darbeliai,gražios foto,tik ant gyvų manekenų,mano nuomone, būtų dar gražiau
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2012 12 11, 15:15)
Atbegau pasigirti
grazu tik man kilo klausimas o petneseles ne per ilgos? gal tik foto taip atrodo, greitai prasau aprengti modeliuka parodyt
QUOTE(La Perla @ 2012 12 11, 16:18)
grazu tik man kilo klausimas o petneseles ne per ilgos? gal tik foto taip atrodo, greitai prasau aprengti modeliuka parodyt
Modeliuko nera salia, manau pataisysiu petneseles ir jas padarysiu prisegamas, nes kai maziau nuneriau peteseliu dalytes, pasirode, kad per trumpos. Zodziu, bandysiu su sagytemis.
QUOTE(rnikole @ 2012 12 11, 13:06)
nepyk, bet mano akim tai mazoka siek tiek kepuryte, kaktytes nedengia ar nebus salta o gal cia tik taip atrodo ir viskas ciki yra
QUOTE(zuzana* @ 2012 12 11, 17:35)
Toks siltas megztinis
Šitas megztinis jau buvo prieš porą metų įkeltas. Kam kelt vėl ir girtis tuo pačiu - neaišku
QUOTE(ingauk @ 2012 12 11, 16:23)
QUOTE(rnikole @ 2012 12 11, 13:06)
nepyk, bet mano akim tai mazoka siek tiek kepuryte, kaktytes nedengia ar nebus salta o gal cia tik taip atrodo ir viskas ciki yra
dengia dengia, tik labai sunku man nufotkinti buvo imasi nuo galvos ir viskas bet dekui uz komentara ir nera ko pykti