JPE-žaisliukai tiesiog stebuklingi
JPE,
žiauriai žiauriai gražu
žiauriai žiauriai gražu
JPE, aš jau pernai seilėjausis dėl tavo bumbulų, bet šiemetiniai man rodos dar gražesni
Lace kojinės nerealios ir labai patiko JPE puošti žaisliukai . Nuostabu . Jūsų kruopštumas įvertintas .
JPE, nuostabus burbuiukais, o man siemet nekyla jiems rankos
QUOTE(JPE @ 2012 12 04, 19:37)
tad pastaraji menesi praleidau "aprengdama" kaledinius zaisliukus......., kad nesusaltu
Nuostabūs
Aciu visoms uz gerus zodzius. Tiesa, tai ypac didelis kantrybes isbandymas , bet atrodo jie tikrai ispudingai ....., tik va, kaip prailginti para....... Ir moketi nerti su abiem rankom
QUOTE(JPE @ 2012 12 05, 13:20)
Aciu visoms uz gerus zodzius. Tiesa, tai ypac didelis kantrybes isbandymas , bet atrodo jie tikrai ispudingai ....., tik va, kaip prailginti para....... Ir moketi nerti su abiem rankom
ne pro šalį ir su kojom...
QUOTE(andrejyte @ 2012 12 05, 14:43)
ne pro šalį ir su kojom...
bet butu tikrai gerai
senokai besigyriau tai pasigirsiu
dar vasarą nerta suknutė
ir nesenai tokios paprastos riešinės pagamintos
Papildyta:
o gal įmanoma kai kas piešia, kiti groja su kojom
dar vasarą nerta suknutė
ir nesenai tokios paprastos riešinės pagamintos
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2012 12 05, 13:45)
bet butu tikrai gerai
o gal įmanoma kai kas piešia, kiti groja su kojom
QUOTE(Lace @ 2012 12 04, 15:42)
aš mezgiau iš knygos, internete schemos neradau, tai užsisakiau knygą iš amazon.com
Knyga štai šita. Joje ne tik raštų schemos, bet ir išsamus paaiškinimas, kaip viską megzt
Knyga štai šita. Joje ne tik raštų schemos, bet ir išsamus paaiškinimas, kaip viską megzt
Ir dar vadinasi skandinavijoj gyvenu, net nežinojau, kad čia pas juos tokias mezga. Reikės knygynuose paieškoti knygos su schemomis. Tada aš Jums Lace
taip sakant geram geru atgal