tai buvo mano asmenine nuomone: neizeidzianti, nezeminanti . tiesiog issakyta mintis. Kita vertus: ne vienos is cia parodytu tu "originaliuju" tuniku neispeikiau, man jos grazios na bet originalumo nerasta ir tiek. Lieku prie savo nuomones
beje komentare tai pat paminejau savo "originalia" suknute kurios nebelaikau originalia. na ir ko cia pykti nesuprantu? ar jums alergija vien nuo mano nicko?
tvarka
nebekomentuosiu.
nerasysiu.
neprasysiu schemu
ir ju nedalinsiu sioje temoje
P.S. visada buvau uz konstruktyvia kritika, kuri padeda tobuleti ir tobulinti savo darbus ir bent jau saviskius rodydavau ne vien tam, kad sulaukciau pagyru, bet ir pagalbos ka galima patobulinti ir pakeisti. Juk daugiau nuomoniu visada geriau nei viena. niekada nepeikdavau man nepatinkanciu darbu - tokiu tiesiog nekomentuodavau, nes, jei mergina rodo savo darba, vadinasi jis jai patinka ir ji juo didziuojasi, ir as neturiu jokios teises jo peikti.
bet "uzkulisiniuose samoksluose" nedalyvausiu.
graziu ir smagiu jums mezginiu. Visoms
Julsita,aciu uz pagyrima, mezgiau pagl modeli is interneto,o ten kaip tik dvi spalvos
QUOTE(zuzana* @ 2012 11 28, 13:17)
Ka tik pabaigiau tokia suknute
Nu puiki, puiki
Ir spalvos dvi geros ir dera ir ziuris, nu žodžiu puiku
P.S. niekas čia prie nieko nesikabinėja. Apsiraminkit. (čia vis per ta nelemta žodžio laisvę )
QUOTE(zuzana* @ 2012 11 28, 13:29)
Julsita,aciu uz pagyrima, mezgiau pagl modeli is interneto,o ten kaip tik dvi spalvos
Aišku
Jungiamės į pagyrūnių gretas
Ir suknelė, ir modelis
audradv žavu žavu žavu Pagyrimai mamai už abu kūrinius (ir mergaitę, ir suknelę)
..visos paskutiniosios suknelės ir kepurytė nuostabūs unikalūs darbeliai
aciukas uz grazius zodzius mano nerinukui
labai grazus visu darbeliai
labai grazus visu darbeliai