o čia mūsiškė dukrytės suknelė-tunika Kalėdoms ir gimtadieniui
[/quote]
labai grazi tunikyte:)
Aciu visoms uz komplimentus mano melynam kepuriukui
QUOTE(laimike @ 2012 11 27, 19:08)
o man ir grazu ir originalu as kaip ik siuo metu mezgu tokia pacia tunika
Saunuole graziai atrodo
Saunuole graziai atrodo
originalùs [lot. originalis pirminis, įgimtas, savitas]: 1. tikras, autentiškas, nesuklastotas, ne sekimas kuo nors; 2. savotiškas, nepanašus į kitus, retai pasitaikantis; keistas, ekscentriškas.
kad grazu pritariu bet originalumu nekvepia ne trupucio
Alicee kepuriukas- smurfas labai šaunus- vaikutis tikriausiai su malonumu jį dėvi
viola78 suknelė - tunika tikrai papuoš jūsiškę dukrytę.
Matyti, kad labai dailiai ir su meile numegzti abiejų mamyčių darbai
viola78 suknelė - tunika tikrai papuoš jūsiškę dukrytę.
Matyti, kad labai dailiai ir su meile numegzti abiejų mamyčių darbai
QUOTE(La Perla @ 2012 11 28, 09:24)
originalùs [lot. originalis pirminis, įgimtas, savitas]: 1. tikras, autentiškas, nesuklastotas, ne sekimas kuo nors; 2. savotiškas, nepanašus į kitus, retai pasitaikantis; keistas, ekscentriškas.
manau sie apibudinimai tinka tai suknutei...
kaip ten musus kaimynai rusai sako''na vkus i cvet...'' taip kad kiekvienam pagal skoni...kas vienam ''originalumo'' virsune-gal kitam tik tik eilinis rubelis.toliau pletoti ''originalumo'' tema butu beprasmiska-kiek zmoniu tiek nuomoniu ir skoniu...
cia gi ''pagyru puodas'',o ne ''stilisto priimmasis ir konsultacija'' ...
saunuoles visos,kas isdrysta pasirodyti,kas isdrysta kazka kurti ...
QUOTE(tiklis @ 2012 11 28, 08:31)
manau sie apibudinimai tinka tai suknutei...
kai pamaciau ja pirma karta - tiko
kai pamaciau ju tiek daug ir ant skirtingu figuru - nebetinka.
Siaip tas originalumas - salyginis dalykas: as pati buvau numezgusi vaikiska originalia suknute: sugalvojau, atlikau, bet... kai po to desimtimis pasipyle kopijos - as nedrisciau saviskes pavadinti originalia...
Si tunika buvo originalia kai ja numezge autore ir ji dar gali tapti originalia. Taciau tik tada kai kazkuri mergina sugalvos tik jai budinga kazkokia detale ir pritaikys. Tam, kad issiskirtu is kitu. o dabar tai ne originalu, tai klonai. Vieni prastesni, kiti - geresni
Beje, tiklis - jusiskes vienos is geresniu, arba mokate graziai pateikti
Suknelės foto išimu Užteks čia ją aptarinėt ir originalumo ieškot O tuo labiau spręst tobulas ji klonas ar ne
Sėkmės visoms mezgant ir kuriant idealius klonus ir originalius savo kūrybos drabužius
Sėkmės visoms mezgant ir kuriant idealius klonus ir originalius savo kūrybos drabužius
QUOTE(viola78 @ 2012 11 27, 22:05)
gal galėtumėte pasidalinti raščiuko schemute pabandyčiau ir aš krikštadukrai nunarplioti kąnors panašaus
QUOTE(grali @ 2012 11 28, 09:35)
O as va pasigirsiu savo seimynele, manau bus visai i tema
Kokie linksmuoliai
QUOTE(zuzana* @ 2012 11 28, 11:17)
man labai gražus modelis ,tik kad būtų vienspalvė tai išvis
QUOTE(La Perla @ 2012 11 28, 09:39)
kai pamaciau ja pirma karta - tiko
Siaip tas originalumas - salyginis dalykas: as pati buvau numezgusi vaikiska originalia suknute: sugalvojau, atlikau, bet... kai po to desimtimis pasipyle kopijos - as nedrisciau saviskes pavadinti originalia...
Si tunika buvo originalia kai ja numezge autore ir ji dar gali tapti originalia. Taciau tik tada kai kazkuri mergina sugalvos tik jai budinga kazkokia detale ir pritaikys. Tam, kad issiskirtu is kitu. o dabar tai ne originalu, tai klonai. Vieni prastesni, kiti - geresni
jei pagal kilme, tai originalaus apskritai manau mazai ko beyra pasaulyje, nes tam tikra prasme viskas yra is kazkur perimta, nuziureta ir t.t.
bet is kitos puses, butent siuo atveju, manau Jusu pastarieji postai yra tiesiog kabinejimas prie zodzio ir net nelabai suprantu kai apskritai toks noras gali kilti
tuo labiau, kad liaudyje sis zodis vartojamas daug platesne reiksme nei Jusu nusakytoji ir visiems yra aisku, kad ne visuomet kalbama apie daikto autentika.