*zuikuli* Labai gražiai išpuošei savo princesytę
Mergytes,jusu darbai nuostabus,jus tikros darbstuolytes.
Nuostabus turtas, *zuikuli*
Labas rytas.
Ir aš ateinu pasigirti, kadangi tai mano pirmoji moherinukė. Baugino ji mane, tačiau pasirodo visgi nieko ten baisaus Žinau, kad jau nebeįdmu ta pačia schema tos pačios suknelės, tačiau labai savimi didžiuojuosi, kad ją įveikiau
Rezultatas:
Ir aš ateinu pasigirti, kadangi tai mano pirmoji moherinukė. Baugino ji mane, tačiau pasirodo visgi nieko ten baisaus Žinau, kad jau nebeįdmu ta pačia schema tos pačios suknelės, tačiau labai savimi didžiuojuosi, kad ją įveikiau
Rezultatas:
lb lb grazi suknyte
zuikuli - fantastika nezinau kas graziau - drabuzeliai ar kudikis, bet visuma - super
Orage - sveikinimai iveikus mocherinuke, tik... kaip ir visu suknuciu vaizdas be modeliuko ne toks, koks is tikruju, pasirodyk su modeliu
Orage - sveikinimai iveikus mocherinuke, tik... kaip ir visu suknuciu vaizdas be modeliuko ne toks, koks is tikruju, pasirodyk su modeliu
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 11 26, 09:33)
lb lb grazi suknyte
Ačiū
QUOTE(La Perla @ 2012 11 26, 09:49)
zuikuli - fantastika nezinau kas graziau - drabuzeliai ar kudikis, bet visuma - super
Ačiū Parodysiu būtinai kai tik turėsiu. Šeštadienį įteikiau jubiliatei dar drėgną Tai sakė kalėdoms papuoš, pafotkinsim.
žalias megztukas gražus
leliuko drabužiukai ir pats leliukas fainuolis
o mocheriukė puiki
leliuko drabužiukai ir pats leliukas fainuolis
o mocheriukė puiki
Nemėgstu čia girtis u bet šį kartą labai noriu
QUOTE(aaagnex @ 2012 11 26, 12:58)
Nemėgstu čia girtis u bet šį kartą labai noriu
ir kodel gi ne labai fainuoliska suknyte
QUOTE(aaagnex @ 2012 11 26, 11:58)
viskas labai grazu: grazi moteris, grazi tunika.. isskyrus pedkelniu spalva... bet gal cia tik foto taip atrodo..