aciu, mergaites visas megztas prireike 1 kamuoliuko kuno spalvos akrilo siulo, kainavo net 4 litus
La Perla, labai gražus kūrinys, mielas ir šiltas. tikiu, kad Jūsų vaikas užaugęs širdyje nešiosis patį gražiausią prisiminimą apie žaisliukus kuriuos su meile pagamino mama...pati turiu močiutės megztą žaisliuką - nuostabus prisiminimas.
La Perla, ziurint i jusu darbus, mane nuolat apima jausmas, jog is tiesu, kai kurie zmones siame pasaulyje yra labiau apdovanoti (visomis to zodzio prasmemis) nei kiti . Tiesiog nenormaliai mielas "klisiukas" ( taip vaikysteje tokias mielas lelytes vadindavo mano namuose)
labai labai aciu, mergaites
zaisliukas, kaip jau minejau nera tobulas, taciau galbut kiekviena mama isivaizduoja kaip gera kurti kazka savo mazyliui ir matyti dziaugsma jo akyse:wub:
JPE - aciu lygiai ta pat galeciau pasakyti apie tave ir dar apie daugeli cia rodanciu savo darbus merginu.. bet taaaaaip gera girdeti gera zodi
zaisliukas, kaip jau minejau nera tobulas, taciau galbut kiekviena mama isivaizduoja kaip gera kurti kazka savo mazyliui ir matyti dziaugsma jo akyse:wub:
JPE - aciu lygiai ta pat galeciau pasakyti apie tave ir dar apie daugeli cia rodanciu savo darbus merginu.. bet taaaaaip gera girdeti gera zodi
mano dobiliukai
La Perla, mielas koks lėliokas Tik nesakyk, kad ir šitas išgalvinis Eisiu po lapais užsikast
QUOTE(La Perla @ 2012 11 23, 12:20)
aciu, mergaites visas megztas prireike 1 kamuoliuko kuno spalvos akrilo siulo, kainavo net 4 litus
nu jau leliuko meilumas gal kokia shemute turit? ar iskarpas
kaip ji pasigimdyti?
QUOTE(Lace @ 2012 11 23, 14:52)
La Perla, mielas koks lėliokas Tik nesakyk, kad ir šitas išgalvinis Eisiu po lapais užsikast
sitas ne isgalvinis bet pamatytas ir isimyletas... tiesa daugiau visos mezga mergytes, bet mano vaikinas uzsinorejo berniuko
QUOTE(Sirvita @ 2012 11 23, 15:08)
turiu pusiau rusiskai ,pusiau lietuviskai issivertusi apie 14 word lapu jei tinka - rasykit AZ atsiusiu
nerta bliuzelė.... kažkaip "užkibau" ant nėrimo:)
Romap - super
man siai dienai viskas kas juoda
man siai dienai viskas kas juoda
Romap, bliuzele tikrai labai grazi
Rodau dar viena naujiena. Juodos su pilkais ir zalsvais karoliukais
Vilytee...Grazu...