Megztukas žiemai.
Wow, kiek visko vel prideta
Labai patiko Julsitos kalendorius - superine ideja. As vis irgi galvoju, kad reiktu savom rankom padaryt, bet kol kas neprisiruosiau, tai bus ir vel pirktinis Uztat esu uzsibrezusi siemet butinai nunerti kaledu seni, kuris po egle stovetu ir dovanas nestu... Ziuresim, kas cia gausis
Visoms sekmes kuriant naujus grozius!
Labai patiko Julsitos kalendorius - superine ideja. As vis irgi galvoju, kad reiktu savom rankom padaryt, bet kol kas neprisiruosiau, tai bus ir vel pirktinis Uztat esu uzsibrezusi siemet butinai nunerti kaledu seni, kuris po egle stovetu ir dovanas nestu... Ziuresim, kas cia gausis
Visoms sekmes kuriant naujus grozius!
QUOTE(varliuska @ 2012 11 21, 21:47)
Ligvita gal gali išduoti paslaptį iš kokių siūlų nėriai šią suknelę ir kelinto nr vąšeliu? Bei kiek išėjo siūlų (+-) Ačiū
O atrodo tai nerealiai nuostabiai
O atrodo tai nerealiai nuostabiai
neriau is 100% akrilo, nes norejau minkstu puriu pumpureliu. Paieskosiu veliau nuotraukos ju. O siulu isejo 600-700g, vis pazadu sau uzsirasyt, bet kai pabaigiu darba pamirstu ta pazada...
Pritariu visoms, kad Ligvitos darbai - nuostabūs.
Labai patiko Knifofijos megztuko kaklas. Bent jau man, nematytas
Labai patiko Knifofijos megztuko kaklas. Bent jau man, nematytas
Knifofija, labai dailus megztukas Ir atlikimas
Kaklo apdailai gal padėjo mano patarimai, kuriuos buvau surašius pagyrų puode apie savo suknelės kaklą
Kaklo apdailai gal padėjo mano patarimai, kuriuos buvau surašius pagyrų puode apie savo suknelės kaklą
QUOTE(Gelita @ 2012 11 22, 08:30)
Knifofija, labai dailus megztukas Ir atlikimas
Buvo suplanuotas kitoks kaklas, statesnis su didele pyne, bet atrodė grubiai, teko kažką galvot, o galvoj buvo užsiciklines tavo variantas, bandžiau daryt taip, kaip tu rašei bet vėlgi matėsi tos surinktos akutės, taigi jas nuardžiau ir paprasčiausiai prisiuvau.
Ačiū už pagyras ir žinoma ačiū visoms, kurios rodo savo darbelius ir dalinasi idėjomis, kaip Gelita
QUOTE(Ligvita @ 2012 11 22, 01:08)
neriau is 100% akrilo, nes norejau minkstu puriu pumpureliu. Paieskosiu veliau nuotraukos ju. O siulu isejo 600-700g, vis pazadu sau uzsirasyt, bet kai pabaigiu darba pamirstu ta pazada...
Kai tik rasi įkelk, nes labai gražiai žiūrisi šitie siūliukai O kelinto nr vąšelis buvo?
oi as po to jau tiek numezgiau ir nuneriau, kad nebepamenu. Siaip tai vaseli derinu prie siulu storio
gilingster, nu tu duodi! nu, ir stipri esi! Grazu!!!
As dar vis neprisiruosiu lokio pedai... nedrystu...
Papildyta:
Tikra saunuole!
As dar vis neprisiruosiu lokio pedai... nedrystu...
Papildyta:
Tikra saunuole!
graži ta lokio pėda
ginligster - grazus rubelis tik man noretusi kokios maikutes po apacia. Mano nuomone, zymiai graziau atrodytu: pagrindas baltas o rankovytes a la gipiurines pabandyk "pasidemonstruot"