Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Nereali @ 2012 11 28, 13:29)

oj galvojau , kad Dzokondai atsakinejau, o ne kates seimininkei  4u.gif

wink.gif Na katyte ne mano veisymo ir liza Simpson pazistu tik tiek kad paprase ideti foto katytes (pati dar neismoko). Tai padejau zmogui !
Kad neitin draugiskai priimant naujoka-cia jau ne NEW blush2.gif Bet reikia pripazinti kad katyte grazi biggrin.gif O ir ekspertu ivertinimai SUPER ! Geriausia 4 kategorijos kate !!!
Tokia grazuole gaila ir sterelizuoti wub.gif
Sekmes !! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2012 11 28, 18:57)
Nelabai supratau kas čia Liza taip įžeidė  blink.gif Niekas čia jūsų neprašė aiškintis, o Nereali tiesiog pasidalino savo neitin malonia patirtim.

O kad gauti teisėjo įvertinimą parodoje, katę ir kastuotą galima nuvežt, nuo to ji nė kiek nepasikeis.

Žodžiu, kai žmogus jaučiasi kaltas, tada pradeda pulti kitus.....

sėkmės parodose

Kiekvenas vertina zmones pagal save smile.gif O kastratu klasei dalivaut visai neidomu,maziau kaciu-mazesne konkurencija, nera azarto.o nekastruota kate ligina su geriausem katem juos veisles,kurios skirtos veisymui.nu ir kas kad mano kaciuku netures bet BEST OPPOSITE SEX laimejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liza simpson @ 2012 11 28, 21:02)
Kiekvenas vertina zmones pagal save  smile.gif O kastratu klasei dalivaut visai neidomu,maziau kaciu-mazesne konkurencija, nera azarto.o nekastruota kate ligina su geriausem katem juos veisles,kurios skirtos veisymui.nu ir kas kad mano kaciuku netures  bet BEST OPPOSITE SEX laimejo  biggrin.gif

labai klysti, kad kastratu klaseje dalyvauti neidomu, pagal tave supratau, kad kastratai tai tik tiek "netinkami" veisimui, visiska nesamone, yra tokiu kastratu, kad veisliniams iki ju toli. Pvz. mano veisimo kastratas visad dalyvauja, dalyvaus ir kiti kastratai, taip kad konkurencija tikrai turesi thumbup.gif
konkurencija bus dar ir todel, kad tavo katyte pralose mano katinui, o jo visi vaikai parduodami tik kaip kastratai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2012 11 28, 21:13)
labai klysti, kad kastratu klaseje dalyvauti neidomu, pagal tave supratau, kad kastratai tai tik tiek "netinkami" veisimui, visiska nesamone, yra tokiu kastratu, kad veisliniams iki ju toli. Pvz. mano veisimo kastratas visad dalyvauja, dalyvaus ir kiti kastratai, taip kad konkurencija tikrai turesi  thumbup.gif
konkurencija bus dar ir todel, kad tavo katyte pralose mano katinui, o jo visi vaikai parduodami tik kaip kastratai  smile.gif

Ne tai kad veisimui netinkami,o ju maziau dalivauja.Taip pralose,bet dalyvavo biggrin.gif nors turesiu ka atsimint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liza simpson @ 2012 11 28, 21:23)
Ne tai kad veisimui netinkami,o ju maziau dalivauja.Taip pralose,bet dalyvavo  biggrin.gif nors turesiu ka atsimint  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai as tik uz tai kad dar dalyvauti, nesvarbu, kad ir kastratu klaseje mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar ir kaip idomu kastratu klasej dalyvaut, prasau ju nenurasyti smile.gif mes dar savo parodysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2012 11 28, 21:29)
Dar ir kaip idomu kastratu klasej dalyvaut, prasau ju nenurasyti smile.gif  mes dar savo parodysim  mirksiukas.gif

pritariu 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2012 11 28, 21:26)
tai as tik uz tai kad dar dalyvauti, nesvarbu, kad ir kastratu klaseje  mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liza simpson @ 2012 11 28, 18:18)
Kate nusivedziau i paroda tik tam kad ja ivertintu teisejas(man atrodo kad kai pirmam kartui labai gerai sekesi) Del veisimo ir t.t. manau tai tiktai mano ir jos buvusios seimininkes susitarimo rekalas,kurio nebutina aiskinti kitems.Keista kad dauguma zmoniu siame forume vadina save orentalu myletojais,bet kazkodel giria ir myli tik savo ir pazistamu veiseju kaciukus.Gal jums reiketu truputi pakeisti forumo pavadinima?! Pvz.Siamai,Orentalai,Seiseliai-Rytu kates(tik veisejams!kitu prasom nesivarginti jusu kaciukas nevertas musu demesio !!!!!!!!!!!)  schmoll.gif

Nors po "neatsakingos seimininkes" epiteto prizadejau sau nesireiksti sitoje temoje, ja paskaitau. Idomu, aktualu, grazu...
bet dabar parasysiu, kad su mano paryskintu sakiniu sutinku...Ne taip kategoriskai, bet pritariu....
Isties kartais atrodo, kad svarbu ne kate, bet konkurencija - is kur ji pirkta.
Atsakyti

Nesipykite, visiems cia vietos uzteks. Kad kiek ateini, tai vis kazi kokie pykciai. Įdedu savo berniuką, kuris nė kiek ne prastesnis už kai kuriuos kastruotus kycius, kurie neša laurus kastrato ringe. Tikrai daznai nueinu į parodas ir galiu palyginti katinus, kurie tikrai nusipelno laurų. As jau senokai duomiuosi ir myliu tą veislę, todėl manau, kad šis forumas yra ne tik veisėjų, bet ir tų kurie žavisi ta veisle. Gi yra žmonių, kurie labai norėtų ir dievina orientalus, bet dėl tam tikrų priežasčių negali įsigyti kačiuko. Aš tikiu, kad maniškis tikrai gerai gyvena, yra mylimas, o už tai dalinasi savo meile ir su mumis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asčiukas: 28 lapkričio 2012 - 22:30
QUOTE(asčiukas @ 2012 11 28, 23:09)
Nesipykite, visiems cia vietos uzteks. Kad kiek ateini, tai vis kazi kokie pykciai. Įdedu savo berniuką, kuris nė kiek ne prastesnis už kai kuriuos kastruotus kycius, kurie neša laurus kastrato ringe. Tikrai daznai nueinu į parodas ir galiu palyginti katinus, kurie tikrai nusipelno laurų. As jau senokai duomiuosi ir myliu tą veislę, todėl manau, kad šis forumas yra ne tik veisėjų, bet ir tų kurie žavisi ta veisle. Gi yra žmonių, kurie labai norėtų ir dievina orientalus, bet dėl tam tikrų priežasčių negali įsigyti kačiuko. Aš tikiu, kad maniškis tikrai gerai gyvena, yra mylimas, o už tai dalinasi savo meile ir su mumis.
user posted image

O be to pirmuosiuose puslapiuose labai gerai matosi, kas yra pageidaujami tame forume :DDDDDD Ir aš buvau labai nusivylusi kai kurių iš šių dalyvių bendravimu, taip, kad nesame visos tobulos, o svarbiausia tegul zmonės eina ir skaito apie tos veislės ypatumus. AŠ MANAU, KAD TAM TAS FORUMAS IR SKIRTAS biggrin.gif
Atsakyti
Ir as sutinku,kad noretusi forume diskusiju ,o ne RIETENU IR KAS KAM SKAUDZIAU IKAS .Dazniausiai kiekvienas naujokas ateina atvira sirdimi,bet anksciau ar veliau vistiek gauna deguto sauksta i savo medaus statinaite.Kartais paskaitai tooookiu dalykeliu,kad gauni tikra soka ir ilgai nesinori vel cia grizti.Buna tikrai labai graziu ir naudingu straipsniu.Tiek daug ivairiu klausimu kyla,o paklausti kartais nera pas ka,arba nezino ,nera informacijos,nezinome kur ieskoti ir t.t.
Ira ir visada bus grupuotes ,bet bukime vieni kitiems tolerantiskesni. 4u.gif
Atsakyti