[quote=Nereali,2012 11 15, 16:30]
O čia iš tiesų yra labai svarbus momentas VAIKAI.
Pritariu, Nerealiai, pati esu tyli forumo stebetoja, na gal kartais pasidziaugiu daugumos jusu groziais Sudalyvauju parodose su savo groziu Ir kai isgirstu is kokios parodu lankytojos, kad 'oj, aip grazu, reiktu vaikui ar anukui padovanot, kazko sirdi suspaudzia, tik ne del vaiko zinoma...norisi visam pasauliui isaiskint, kad ne zaislai cia
Pati isigijau siama sau, norejau ir draugo mano naminiam katinui, tada suzinojau kad as jau dar didesne laime buvo...pilvukas augo kartu su katineliu, kuris apsikabines pilvuka murke istisai ir ka gi, dabar su 6 men. sunum geriausi draugai o ir mano sirdi siamam ir orientalam uzvalde visu 1000% mano groziai
QUOTE(princeless @ 2012 11 26, 14:26)
As pagirsiu ir pasveikinsiu
sis siamukas EOLAS Bald Era, si savaitgali, Vilniuje, LGAC parodoje abi dienas gavo CAPIB ir uzdare Tarptautinio cempiono titula; abi dienas gavo NOM BIS; WCF neuter ring uzeme 3 vieta !
Didziausi sveikinimai ir katinukui ir seimininkei uz meile ir sios veisles teigiama reklama
Aciu
Ah tai va kas čia toks Mačiau ir aš jį viena akimi susirangiusį narvelyje
QUOTE(spicy @ 2012 11 27, 23:01)
Sveikinimai! Tikiuosi ji kastratu klaseje dalyvavo?
Aciu Ne nekastratu.Nors ji neskirta veisymui ir kaciuku netures,bet parodoj sudalivaut visai faina
QUOTE(liza simpson @ 2012 11 27, 22:47)
Aciu Ne nekastratu.Nors ji neskirta veisymui ir kaciuku netures,bet parodoj sudalivaut visai faina
Gerai jeigu taip.... Bet is patirties pasakysiu, kad jei seimininkai kate nusivede i paroda tai bukit garantuoti kad uzsimanys ja ir sukergti.
As taip kazkada pamaciau viena kate, kuri pas Ina gimusi buvo nuo mano katino su salygomis kad kaciukai NE VEISIMUI
Nuejau pasikalbeti su kates seimininkais (jie manes tai nepazista) ir pagyrus kate paklausiau kada bus jos kaciuku, tai paaiskejo, kad jie dabar sudalyvavo parodoje nes taip klubas liepe, registruoja veislyna ir kergs ir visai pofig, kad kate pirko nebrangiai be veisimo teises
Ir va tau "kaciukai ne veisimui". Jei ant kilmes dokumentu neuzrasysite didelemis raidemis "NE VEISIMUI/NOT FOR BREEDING" arba neduosite ju kol nebus pateikti dokai apie sterilizacija arba patys nesterilizuosite tai daug daug sansu, kad kate turinti kilmes dokus ir sudalyvavusi parodoje bus sukergta
Papildyta:
oj galvojau , kad Dzokondai atsakinejau, o ne kates seimininkei
Na o as vel ieskau ATSAKINGU seimininku siai grazuolei MERILYN MONROE
Sia mergaite as susigrazinau is siaulieciu, tiksliau is Gerdos Cepauskienes, kuri visiskai nesilaike pasirasytos sutarties, bande mane paveikti santazu ir kaip veliau paaiskejo nemylejo katytes
bukite atsargios visos veisejos, nes si seima dabar iesko kitos orientalu mergaites uz minimalia kaina, ale ne veisimui, o "tik" kelioms vadoms del "saves", kad turetu ka padovanoti savo tevams, uosviams ir pan.
Sia mergaite as susigrazinau is siaulieciu, tiksliau is Gerdos Cepauskienes, kuri visiskai nesilaike pasirasytos sutarties, bande mane paveikti santazu ir kaip veliau paaiskejo nemylejo katytes
bukite atsargios visos veisejos, nes si seima dabar iesko kitos orientalu mergaites uz minimalia kaina, ale ne veisimui, o "tik" kelioms vadoms del "saves", kad turetu ka padovanoti savo tevams, uosviams ir pan.
Siaubas kokiu zmoniu pasitaiko tokiem uzdrausciau apskritai bet koki gyvuneli laikyti. Nelabai isivaizduoju, kaip galima orientalu nemylet, jie gi kaip tikri vaikai Linkiu surasti gerus namucius, sita grazuolytei nuostabiu charakteriu
QUOTE(Nereali @ 2012 11 28, 12:29)
Gerai jeigu taip.... Bet is patirties pasakysiu, kad jei seimininkai kate nusivede i paroda tai bukit garantuoti kad uzsimanys ja ir sukergti.
As taip kazkada pamaciau viena kate, kuri pas Ina gimusi buvo nuo mano katino su salygomis kad kaciukai NE VEISIMUI
Nuejau pasikalbeti su kates seimininkais (jie manes tai nepazista) ir pagyrus kate paklausiau kada bus jos kaciuku, tai paaiskejo, kad jie dabar sudalyvavo parodoje nes taip klubas liepe, registruoja veislyna ir kergs ir visai pofig, kad kate pirko nebrangiai be veisimo teises
Ir va tau "kaciukai ne veisimui". Jei ant kilmes dokumentu neuzrasysite didelemis raidemis "NE VEISIMUI/NOT FOR BREEDING" arba neduosite ju kol nebus pateikti dokai apie sterilizacija arba patys nesterilizuosite tai daug daug sansu, kad kate turinti kilmes dokus ir sudalyvavusi parodoje bus sukergta
Papildyta:
Papildyta:
Kate nusivedziau i paroda tik tam kad ja ivertintu teisejas(man atrodo kad kai pirmam kartui labai gerai sekesi) Del veisimo ir t.t. manau tai tiktai mano ir jos buvusios seimininkes susitarimo rekalas,kurio nebutina aiskinti kitems.Keista kad dauguma zmoniu siame forume vadina save orentalu myletojais,bet kazkodel giria ir myli tik savo ir pazistamu veiseju kaciukus.Gal jums reiketu truputi pakeisti forumo pavadinima?! Pvz.Siamai,Orentalai,Seiseliai-Rytu kates(tik veisejams!kitu prasom nesivarginti jusu kaciukas nevertas musu demesio !!!!!!!!!!!)
Nelabai supratau kas čia Liza taip įžeidė Niekas čia jūsų neprašė aiškintis, o Nereali tiesiog pasidalino savo neitin malonia patirtim.
O kad gauti teisėjo įvertinimą parodoje, katę ir kastuotą galima nuvežt, nuo to ji nė kiek nepasikeis.
Žodžiu, kai žmogus jaučiasi kaltas, tada pradeda pulti kitus.....
sėkmės parodose
O kad gauti teisėjo įvertinimą parodoje, katę ir kastuotą galima nuvežt, nuo to ji nė kiek nepasikeis.
Žodžiu, kai žmogus jaučiasi kaltas, tada pradeda pulti kitus.....
sėkmės parodose