Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Gokusen @ 2015 10 03, 22:01)
Nesako veterinarai veisėjos pavardės. Vakar buvau su rusiuku klinikoje, kurioje katytę operavo,vėl užklausiau. Atsakė, veisėjai uždraudė grąžinti katę dėl blogo elgesio su gyvūnu. Kas uždraudė net nepaklausiau g.gif Čipo numerį tikriausia galima sužinoti per IDAMAS?

tai Jūs žinot ar nežinot tą čipo numerį, skaitau ir nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 10 04, 09:02)
tai Jūs žinot ar nežinot tą čipo numerį, skaitau ir nesuprantu biggrin.gif

Nežinom.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 04, 19:26)

aš eičiau kiton klinikon ir sakyčiau, va radau - pažiūrim čipo numerį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 10 04, 17:36)
aš eičiau kiton klinikon ir sakyčiau, va radau - pažiūrim čipo numerį smile.gif

Aha, tada mano sūnus turėtų problemų, nes su prieglauda pasirašęs sutartį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 04, 20:12)
Aha, tada mano sūnus turėtų problemų, nes su prieglauda pasirašęs sutartį tongue.gif

kaip tai? ten yr punktas, kad negalima skanuot čipo?
man čia tokia paini istorija, niekaip galų nesugaudau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2015 10 04, 18:25)
kaip tai? ten yr punktas, kad negalima skanuot čipo?
man čia tokia paini istorija, niekaip galų nesugaudau biggrin.gif

Kodėl paini? Čia veterinarai toje klinikoje, kaip partizanai, nutyli paskutinio savininko(ės) pavardę. Žino, nes čipą tai jie nuskanavus susisiekė, matyt, su ja.Aš tiesiai-šviesiai paklausiau, ar gali man pasakyti pavardę, tai atsakė,kad savininkas jiems žinomas, tik jam neleido grąžinti katę. Išsisuko nuo tiesaus atsakymo.
Psio...diskusijos pabaiga verysad.gif Luna (Dina) yra mylima, gyvena su kitu katinu, sūnaus šeima ir naujagime smile.gif Ups..nepagalvokit, kad susilaukė naujagimio nuo to kastruoto katino lotuliukas.gif
Atsakyti
manau, čipo numeris turėtų būti įklijuotas ar užrašytas gyvūno pase ar vet.knygelėje. Nesuprantu, kaip turėti čipuotą gyvūną ir nežinoti jo čipo numerio?
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 04, 19:44)
Kodėl paini? Čia veterinarai toje klinikoje, kaip partizanai, nutyli paskutinio savininko(ės) pavardę. Žino, nes čipą tai jie nuskanavus susisiekė, matyt, su ja.Aš tiesiai-šviesiai paklausiau, ar gali man pasakyti pavardę, tai atsakė,kad savininkas jiems žinomas, tik jam neleido grąžinti katę. Išsisuko nuo tiesaus atsakymo.
Psio...diskusijos pabaiga  verysad.gif Luna (Dina) yra mylima, gyvena su kitu katinu, sūnaus šeima  ir naujagime  smile.gif Ups..nepagalvokit, kad susilaukė naujagimio nuo to kastruoto katino  lotuliukas.gif

NUvezkit i kita klinika ir pasakykit, kad buvome kitoje klinikoje jie nerado cipo, Gal jus galite pabandyt smile.gif paskui uzsirasykit numeri ir duokit cia. O cia jau merginos staigiai atkapstys kas yra kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 29, 17:42)
Prisipažinsiu, ne labai žiūrėjau į savininkus, bet nuo kačių, orientalu ir peterbaldų, mane traukte sesuo traukė  mirksiukas.gif Kažkodėl atrodo Nr.157. Ne jūsų?

155 mūsų buvo.
Dėl to čipo ir aš nesuprantu... Nu bet kokioj veterinarkėj Jums patikrins, jeigu pageidaujate. Ir nieko Jūs aiškinti - kas ir kam neprivalote. Kuriame mieste katė?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 10 05, 11:15)
155 mūsų buvo.
Dėl to čipo ir aš nesuprantu... Nu bet kokioj veterinarkėj Jums patikrins, jeigu pageidaujate. Ir nieko Jūs aiškinti - kas ir kam neprivalote. Kuriame mieste katė?

Vilniuje.
Čia apie ją DELFI
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti