Pagaliau yra ką paskaityti, kad tikrai labai įdomu
Nereali - tai tikrų tikriausiai ir yra NEREALI !
Kartą lankėmės svečiuose, likom apžavėti katiniukų meilumu, visų draugiškumu
Patys (kaip vėliau iš Indrės ir sužinojom) auginam iš jos veislyno pas mus atitekėjusi katiną. Buvę šeimininkai neįvertino šio gražuolio, kuris dabar pas mus tikriausias ponas Visi pamatę alpsta
Sveikos, kaciu myletojos,
Noreciau paklausti, kur geriau pirkti visokius aksesuarus katinukams?
Maista zinau, kad veterinarios klinikose, o kur draskykliu, tualetu ir kraigo kainos geresnes?
ZInau tik Kika...Gal jus patartumete?
Maista zinau, kad veterinarios klinikose, o kur draskykliu, tualetu ir kraigo kainos geresnes?
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 17, 15:53)
Sveikos, kaciu myletojos,
Jeigu esate Vilniete, maisto galiu pasiulyti daug pigiau nei parduotuvese, nes kaip veislynas perku ji tiesiai is gamintojo, be tarpininku gera kaina. Draskykliu visokiausiu pigiau galima rasti Thomas Philips parduotuvese, ten ir tualetu galima rasti. Kraiga kas koki megsta, as su nuolaida perku Cats best oko plius (medienos birketukai labai fainai susokantys i gabalus, sugeria puikiai kvapa ir ilgam uztenka), jis ekologiskas. Dar geras yra Extream Classic kraikas, susokantis, bet jis bentoninis, irgi uztenka ilgam ir kvapa neblogai sulaiko. Kai kas naudoja silikonini, man tai jis visai nepatiko, kazkaip trumpam uztenka ir kvapus as jauciu ismatu ir slapimo, viskas nubega zemyn ir reikia keisti visa dezute, kai tuo tarpu su auksciau minetais, isrenki tik susokusius gabalus, ismeti, o likes kraikas tarnauja toliau
QUOTE(spicy @ 2012 11 17, 20:01)
Jeigu esate Vilniete, maisto galiu pasiulyti daug pigiau nei parduotuvese, nes kaip veislynas perku ji tiesiai is gamintojo, be tarpininku gera kaina. Draskykliu visokiausiu pigiau galima rasti Thomas Philips parduotuvese, ten ir tu aletu galima rasti. Kraiga kas koki megsta, as su nuolaida perku Cats best oko plius (medienos birketukai labai fainai susokantys i gabalus, sugeria puikiai kvapa ir ilgam uztenka), jis ekologiskas. Dar geras yra Extream Classic kraikas, susokantis, bet jis bentoninis, irgi uztenka ilgam ir kvapa neblogai sulaiko. Kai kas naudoja silikonini, man tai jis visai nepatiko, kazkaip trumpam uztenka ir kvapus as jauciu ismatu ir slapimo, viskas nubega zemyn ir reikia keisti visa dezute, kai tuo tarpu su auksciau minetais, isrenki tik susokusius gabalus, ismeti, o likes kraikas tarnauja toliau
Aciu uz atsakyma labai... Gaila, TP nedirba rytoj....
I musu namus rytoj atkeliauja orientaliukas....Labai dekoju visoms uz AZ,as uz patarimus ir pagalba...Siandien pamaciau ir "isimylejau"... Rytoj vaziuosim pasiimti 09.05 gimusio katinelio...Gal kiek per anksti, kiek supratau is sitos temos, bet trecia skiepa darysim patys...Dar poros savaiciu truksta iki 3 menesiu, bet gal tai nera labai blogai? Katineli laikysim tik sau, kaip seimos nari, dokumentus jis tures...
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 17, 20:26)
Aciu uz atsakyma labai... Gaila, TP nedirba rytoj....
I musu namus rytoj atkeliauja orientaliukas....Labai dekoju visoms uz AZ,as uz patarimus ir pagalba...Siandien pamaciau ir "isimylejau"... Rytoj vaziuosim pasiimti 09.05 gimusio katinelio...Gal kiek per anksti, kiek supratau is sitos temos, bet trecia skiepa darysim patys...Dar poros savaiciu truksta iki 3 menesiu, bet gal tai nera labai blogai? Katineli laikysim tik sau, kaip seimos nari, dokumentus jis tures...
Man labai įdomu, kokius dokumentus jūs gausite, jei net klubas nematė tu kačiukų.
Absurdo teatras, Gitana visiška daugintoja pasidarė. Aš daugiau komentaru nebeturiu.
Kai/jei kačiukas susirgs nepamirškite pirmiausia kreiptis į Gitana, o ne pas mus čia į forumą. Jei mūsų patarimai jums nieko nepadėjo.
Sorry supykau labai.
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 11 17, 21:58)
Man labai įdomu, kokius dokumentus jūs gausite, jei net klubas nematė tu kačiukų.
Absurdo teatras, Gitana visiška daugintoja pasidarė. Aš daugiau komentaru nebeturiu.
Kai/jei kačiukas susirgs nepamirškite pirmiausia kreiptis į Gitana, o ne pas mus čia į forumą. Jei mūsų patarimai jums nieko nepadėjo.
Sorry supykau labai.
Sorry supykau labai.
klubas mate kaciukus,siandien jie gavo dokumentus, maciau popierius...
Yell pagalba tikiu, kad tai ne melas..
Nereikia pykti Net jei ir neturetu dokumentu - jie turi vieta po saule...Mes norejome draugo namuose...Orientaliuko...Gal jis ir nebus auksciausios kategorijos, bet mes ji vistiek labai mylesim...Beje, pasirasem sutarti su isiapreigojimais...
Bet ar tai esme? Svarbu, kad turesim nauja seimos nari
Monoceros Devi, uz patarimus as be galo dekinga
kai /jei katinukas susirgs, as kreipsuosi i veterinara
Draugaukim, nepykit ant manes
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 17, 21:21)
Nereikia pykti Net jei ir neturetu dokumentu - jie turi vieta po saule...Mes norejome draugo namuose...Orientaliuko...Gal jis ir nebus auksciausios kategorijos, bet mes ji vistiek labai mylesim...Beje, pasirasem sutarti su isiapreigojimais...
Aš labiausiai pykstu ant Gitanos, kačiukas dar yra per mažas palikti savo motiną ir kitus. Kada jo paskutiniai skiepai buvo? praėjo minimum 2 savaitės?
Kiek jis sveria? kokios jo akys? Mes iš klubo išmestume sužinoję tokius dalykus kaip kačiukų pardavimas anksčiau 3 mėn.
Aš ryt paskambinsiu LGAC ir pasakysiu, kad kačiukai parduodami 2,5 mėn.
Ant Jūsų mažiausiai pykstu, ir ne dokmentuose esmė. ėsmė kad Jūs suvoktumėte, kad tai nėra žaislas ir mes ne be reikalo turime taisyklėse parašyta, kad iki 3 mėn kačiukų negalima parduoti.
Man Jūs jau dabar skambate kaip neatsakingas šeimininkas. Nes atsakingas šeimininkas pirmiausai rūpinasi kačiuko gerove, o ne savo noru kuo greičiau turėti kačiuką.
sveikos, o jau kiek grožių čia Siamukai man vistiek - nerealiausi va
O kadangi ji atkeliavo pas mane iš Nerealios, tai ji visai visai nereali
Čia ji man testuoja ar gerai suveriu papuošalus - kokybės inspektorė. dar dirba kaip sekretorė: spausdina lapus (dažnai juos sugadina tik...), išjungia man kompiuterį, kai nusprendžia, kad darbas baigtas, pavaikšto klaviatūra ir uodega man mosuoja po nosim. Kad padeda vert karolius - tai jau nekomentuosiu. Reikia dalį susirinkt iš po sofų.
Išties ką galiu pasakyti - kasdien kačiuką vis iš naujo įsimyliu Ji yra tikra Dama, vardas kaip jai skirtas na, ir skirtas... nors gavo jį, kai dar pati nemačiau jos gyvai Yra be galoooo meili, draugiška... nu nereali katytė su savo kapriziukais Labai nepatinka kai ją pažadini, demonstratyviai tad sukniaukia dideliom akim
Galėčiau daug kalbėt...
O kadangi ji atkeliavo pas mane iš Nerealios, tai ji visai visai nereali
Čia ji man testuoja ar gerai suveriu papuošalus - kokybės inspektorė. dar dirba kaip sekretorė: spausdina lapus (dažnai juos sugadina tik...), išjungia man kompiuterį, kai nusprendžia, kad darbas baigtas, pavaikšto klaviatūra ir uodega man mosuoja po nosim. Kad padeda vert karolius - tai jau nekomentuosiu. Reikia dalį susirinkt iš po sofų.
Išties ką galiu pasakyti - kasdien kačiuką vis iš naujo įsimyliu Ji yra tikra Dama, vardas kaip jai skirtas na, ir skirtas... nors gavo jį, kai dar pati nemačiau jos gyvai Yra be galoooo meili, draugiška... nu nereali katytė su savo kapriziukais Labai nepatinka kai ją pažadini, demonstratyviai tad sukniaukia dideliom akim
Galėčiau daug kalbėt...
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 11 17, 21:56)
Aš labiausiai pykstu ant Gitanos, kačiukas dar yra per mažas palikti savo motiną ir kitus. Kada jo paskutiniai skiepai buvo? praėjo minimum 2 savaitės?
Kiek jis sveria? kokios jo akys? (....) ėsmė kad Jūs suvoktumėte, kad tai nėra žaislas ir mes ne be reikalo turime taisyklėse parašyta, kad iki 3 mėn kačiukų negalima parduoti.
Man Jūs jau dabar skambate kaip neatsakingas šeimininkas. Nes atsakingas šeimininkas pirmiausai rūpinasi kačiuko gerove, o ne savo noru kuo greičiau turėti kačiuką.
Kiek jis sveria? kokios jo akys? (....) ėsmė kad Jūs suvoktumėte, kad tai nėra žaislas ir mes ne be reikalo turime taisyklėse parašyta, kad iki 3 mėn kačiukų negalima parduoti.
+ 100
man ziauriai gaila kai zmones nesuvokia tu keliu savaiciu REIKSMINGUMO
Pradedant imunitetu, baigiant SOCIALIZACIJA !!!!!!!!!!!!!
Normalus veisėjai daro taip:
2 mėnesiai bendras skiepas
3 mėnesiai re-vakcinacija plius skiepas nuo pasiutligės ir tada laukiama minimum 10 dienų iki kelionės į naujus metus.
Nu vienžo gaunasi, kad ne 2,5men o 3.5 men yra atiduodami.
bet as pasiziuriu i savo maziukus, kuriems vakar 4 menesiai suejo... nu kleeecku kleckai. O tie kur 3,5men peterbaldukai tai ishvis kudikeliai.
QUOTE(Rudaakė @ 2012 11 18, 01:50)
sveikos, o jau kiek grožių čia Siamukai man vistiek - nerealiausi va
Oooo geras kokia ji jau didelė mėlynaaaaaaaakė lietuvaitė
Vita, o tu i Vln neplanuoji? Mano pilvuką pafotkintum bo aš jau jaučiu nebedavažiuosiu iki Klp
QUOTE(Nereali @ 2012 11 18, 21:33)
+ 100
3 mėnesiai re-vakcinacija plius skiepas nuo pasiutligės ir tada laukiama minimum 10 dienų iki kelionės į naujus metus.
bet as pasiziuriu i savo maziukus, kuriems vakar 4 menesiai suejo... nu kleeecku kleckai. O tie kur 3,5men peterbaldukai tai ishvis kudikeliai.
Aš tą patį ketinau parašyti, man ir ė mėn. kačiukai atrodo dar tokie mamos ir mano vaikai, trapūs mažuliukai, kad nemiegu naktį prieš ir po - išleidusi iš namų...koks veisėjas gali ramia sąžine 2,5 mėn kleckiukus, ką tik po skiepų ramiai išgrūsti iš namų.
Nereali, kiek savaityčių liko iki tavo stebuklo atėjimo?
augam, augam mes, Indre
bet va į Vilnių.... šnipštas... jokių artimų planų ba ba.... o gal vis tik... į pajūrį, aaaa?
bet va į Vilnių.... šnipštas... jokių artimų planų ba ba.... o gal vis tik... į pajūrį, aaaa?
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 17, 21:21)
Whatever?, tikiu esat protinga moteris ir visu mūsų merginų gana atvirai išsakytus komentarus įvertinsit teisingai. Mes tikrai nenorim blogo, tiesiog visos turim įvairiausios patirties, tame tarpe ir skaudžios....
Sakote klubas matė kačiukus, o Jūs pati ar matėte? Tai irgi yra labai svarbu! Apie dokumentus yra jie ar nėra, paskaitykite mano postą kuris yra pirmame puslapiuke šioje temoje, tikrai labai geros mintys Kad visi turi vietą po saule - sutinku. Tik koks tikslas dauginti beveislius ir bedokumenčius gyvūnus? Vargšiukų pilnos prieglaudos....
O kas dėl Gitanos, tai galiu pasakyti kad buvau bene vienintelė kuri kažkada bandžiau palaikyti artimesnius ryšius su šia moterim, tačiau viskam yra ribos... kantrybė baigės ir man....
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2012 11 18, 01:50)
Galėčiau daug kalbėt...
Gražuolė Damutė išaugo Reiks Jus aplankyt kai būsiu pajury....
Beje, nekyla noras dar vieną inspektorių įsigyt?