Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Gokusen @ 2015 09 17, 17:04)
O kaip turi būti katytė žymėta? Čipas yra, pagal jį gi nustatė veislyną. Veterinaras sakė, bais kilmingi katytės tėvai-protėviai.

Nu va - tai pagal čipo numerį ir jūs galite veislyną susirasti. Kreipkitės į visus 3 klubus ir jeigu katytė iš LT - sužinosit. Nu bet kokis vetas įdomus... Kodėl nesako? Nueikit į kitą veterinariją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Daisy: 17 rugsėjo 2015 - 16:24
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 09 17, 16:23)
Nu va - tai pagal čipo numerį ir jūs galite veislyną susirasti. Kreipkitės į visus 3 klubus ir jeigu katytė iš LT - sužinosit. Nu bet kokis vetas įdomus... Kodėl nesako? Nueikit į kitą veterinariją.

Ačiū 4u.gif

Šiandien nupirkau purškiklį Animal Stop. Atrodo, baldai gali pailsėti nuo aštrių nagučių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 09 11, 09:36)

Pasirodom, prisistatom. Zara:
user posted image
Foto - S.M. Photogallery
ax.gif

Na pagaliau pasirodei!!! thumbup.gif Nu grozis gi ta tavo Zara!!! Labai gyvai noriu pamatyt mirksiukas.gif Beje, ir nuotrauka labai grazi! Mum tik is antro karto pavyko pagauti neblogu kadru pas Inesa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 16, 19:28)

Jos vardas buvo Dina.

Vardas laaaabai girdetas....
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2015 09 17, 23:05)
Na pagaliau pasirodei!!!  thumbup.gif Nu grozis gi ta tavo Zara!!! Labai gyvai noriu pamatyt  mirksiukas.gif  Beje, ir nuotrauka labai grazi! Mum tik is antro karto pavyko pagauti neblogu kadru pas Inesa  doh.gif
Papildyta:

Vardas laaaabai girdetas....

Ačiū 4u.gif Nu man kai savas vaikas, tai ir gražus biggrin.gif Ateik apžiūrėt mūsų parodon, nes foto vistiek - visai kita katė. Niekaip nesuprantu, kodėl akys visada fotkėse geltonos išeina.
Mūsų morčiui - 3 naktis biggrin.gif Man jau pradeda trūkčioti akis mažumėlę blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 09 18, 07:41)
Ačiū  4u.gif  Nu man kai savas vaikas, tai ir gražus  biggrin.gif Ateik apžiūrėt mūsų parodon, nes foto vistiek - visai kita katė. Niekaip nesuprantu, kodėl akys visada fotkėse geltonos išeina.
Mūsų morčiui - 3 naktis  biggrin.gif  Man jau pradeda trūkčioti akis mažumėlę  blink.gif  lotuliukas.gif

Todel kad fotografuojant profiliu, akys praktiskai visada taip iseina, o jei dar su blykste...
YEeeeeeee , sveikinu su morcium, tik linkiu kad per ilgai neusibutu jis pas jus lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 09 18, 07:41)
Ačiū  4u.gif  Nu man kai savas vaikas, tai ir gražus  biggrin.gif Ateik apžiūrėt mūsų parodon, nes foto vistiek - visai kita katė.

Ar tik ne jūsų katytę šiandien mačiau parodoje? Jetus, koks grožis. O jau pamaiva! O jau sexy katytė! thumbup.gif Tikra Super Star tarp kačių thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 09 26, 21:11)
Ar tik ne jūsų katytę šiandien mačiau parodoje? Jetus, koks grožis. O jau pamaiva! O jau sexy katytė!  thumbup.gif  Tikra Super Star tarp kačių  thumbup.gif  thumb_yello.gif

Šokoladukės dvi parodoj buvo, tai kažkurią matėte biggrin.gif
Čia galima pirmosios dienos parodos foto rasti:
S.M. Photogallery
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 09 29, 09:32)
Šokoladukės dvi parodoj buvo, tai kažkurią matėte  biggrin.gif

Prisipažinsiu, ne labai žiūrėjau į savininkus, bet nuo kačių, orientalu ir peterbaldų, mane traukte sesuo traukė mirksiukas.gif Kažkodėl atrodo Nr.157. Ne jūsų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 29 rugsėjo 2015 - 16:43
Mane irgi labai stipriai domina, kokio veislyno ši katė, tikrai kreipkitės į kitus veterinarus ir galbūt pavyks sužinoti daugiau informacijos.
O mes savo ruožtu padėsime, kiek galėsime. ne taip dažnai jau tos šokoladinės katės gimsta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monoceros Devi: 30 rugsėjo 2015 - 22:28
QUOTE(Monoceros Devi @ 2015 09 30, 22:01)
Mane irgi labai stipriai domina, kokio veislyno ši katė, tikrai kreipkitės į kitus veterinarus ir galbūt pavyks sužinoti daugiau informacijos.
O mes savo ruožtu padėsime, kiek galėsime. ne taip dažnai jau tos šokoladinės katės gimsta.

Devi, Dina (Luna) yra juodukė. Dabar gyvena su sūnumi, negaliu jo prašyti kažkur kitur kreiptis, jam su marčia ji ir taip graži, nors liko šluba. 4 operacijos. Liko 1 strypas, nes trūko kaukiuko dalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 01 spalio 2015 - 08:50
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 01, 08:49)
Devi, Dina (Luna) yra juodukė. Dabar gyvena su sūnumi, negaliu jo prašyti kažkur kitur kreiptis, jam su marčia ji ir taip graži, nors liko šluba. 4 operacijos. Liko 1 strypas, nes trūko kaukiuko dalies.

Gal tada galiu padėti kaip klubo vadovas? viskas ko man reikia tai mikroschemos numerio.Niekas nesako, kad ji negrgaži ar neverta visos galimos laimės. Tiesiog pasidarysime išvadas apie tą veisėją.
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2015 10 03, 19:00)
Gal tada galiu padėti kaip klubo vadovas? viskas ko man reikia tai mikroschemos numerio.Niekas nesako, kad ji negrgaži ar neverta visos galimos laimės. Tiesiog pasidarysime išvadas apie tą veisėją.

Nesako veterinarai veisėjos pavardės. Vakar buvau su rusiuku klinikoje, kurioje katytę operavo,vėl užklausiau. Atsakė, veisėjai uždraudė grąžinti katę dėl blogo elgesio su gyvūnu. Kas uždraudė net nepaklausiau g.gif Čipo numerį tikriausia galima sužinoti per IDAMAS?
Atsakyti