QUOTE(Gokusen @ 2015 09 17, 14:19)
Tik juodukė graži? O jos drambliukas-berniukas ne?
Ji jau laukėsi, kai ją rado. Operavo, niekas net tada neįtarė jos padėties. Gyveno pas globėją, kai ta susirūpino kodėl katė suapvalėjo staiga
Po gimdymo reikėjo kuo įmanoma skubiau katukus atskirti, nes laukė antrą operacija. Todėl Nyčė 7 savaičių persikraustė pas dukrą, po 5 dienų-pas mane. O mamytė iš globėjos namų išvažiavo gyventi pas sūnų.
Jam kažkaip vienodai šviečia kokio ji veislyno. Čia aš tokia karštakošė ir norėčiau žinot, kokio veislyno šeimininkai taip nehumaniškai pasielgė su gyvūnų. Būtinai tada apskelbčiau internetinėje erdvėje kokie jie nepadorūs žmonės. Ir man tas pats, kokios ten jų šeimoje buvo problemos.
Mes atsakingi už tuos, kuriuos prijaukinome!
Aaaaaj, tai čia tas mėlynukas berniukas-drambliukas? Nesusipratau, laukiau kol dar parodysit
Nu gražuolių gražuolis
O veislyną man irgi labai norėtųsi išryškint jūsų vietoj. Mes neseniai su azijatistais tokį skaudų įvykį turėjom, kad šunį atvežė į pievas ir paliko. Tas ten klaidžiojo porą mėnesių, užsikrėtė niežais, vos nenusibaigė. Merginos nuvažiavo, pasiėmė, išgydė ir tada rado tatuiruotę. Išsiaiškinom veislyną, bet jie atsisakė suteikti info apie šeimininkus. Buvo galimybė kreiptis į policiją - viską papasakotų, kaip šilkiniai
Bet šunį priglobusi mergina pabijojo, kad "šeimininkai", bandydami išsisukti, sakys, kad šuo pabėgo ir jį pasiims. Nors visas kaimas matė, kaip tą šunį išmetė ir kaip jis bandė vytis mašiną, o paskui laukė ten, kur paliktas. Žmonės būna išsigimę...
Ką aš čia tuo norėjau pasakyti..? Aj, kad yra straipsnis už gyvūno padarymą benamiu ir teisiniu keliu galima išryškinti tiek tą veislyną, tiek šeimininkus. Jeigu katytė žymėta, aišku.
O mano Zara vakar sumorčiavo
Kaip iš tokios katytės TOKS garsas išlenda???