Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Aciu labai uz komplimentus 4u.gif Labai malonu blush2.gif

Crazy Daisy po truputi ar jau pilnai? biggrin.gif Labai laukiam pasirodant thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mano didysis drambliukas Damon Nicoco*lt

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkutė: 19 kovo 2015 - 20:01
QUOTE(Jolkutė @ 2015 03 19, 21:03)

user posted image

Tobulas katinukas! Koks zvilgsnis, kokios ausytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2015 03 19, 20:03)

tobulas wub.gif

vis užeinu pasigrožėti šios veislės katinais ir seilę pavarvinti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, ar Jūsų katytės šeriasi šiuo metų laiku? Maniškė viena labai, labai... jau bijau kad kokiu sfinksu taps schmoll.gif nu ir jie man gražūs bet jei orientalas, gal tegu būna su plaukais. O kita tokia pat orientalė beveik nesišiaria. Gal žinote kokių votaminų ar kažko pan. nes kaip vet. vaistinėje paklausiu, tai pasūlys visą gamą velnias žino ko. Ačiūūūūū.
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2015 03 19, 21:03)
Aciu labai uz komplimentus  4u.gif Labai malonu  blush2.gif

Crazy Daisy po truputi ar jau pilnai?  biggrin.gif  Labai laukiam pasirodant  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Po truputį, po truputį dar... Pilnai balandžio vidury turėtau ax.gif (tfutfutfu)

Nu bet kokios drambliuko auŠyyyyŠ wub.gif Tobulas vaikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persefonė* @ 2015 03 19, 21:31)
Tobulas katinukas! Koks zvilgsnis, kokios ausytes  wub.gif

pritariu, nerealaus gražumo katinukas wub.gif kaip norėčiau tokio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo existence: 08 balandžio 2015 - 12:49
Dekoju labai! Labai manolu kad patiko mano Damoniukas 4u.gif 4u.gif

O cia jo broliukas Dallas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2015 04 19, 22:53)
Dekoju labai! Labai manolu kad patiko mano Damoniukas  4u.gif  4u.gif

O cia jo broliukas Dallas  wub.gif

Labai labai gražūs katinukai 4u.gif Kaip galima neįsimylėti, pamačius tokias tobulybes g.gif
Jolkute, jie irgi tokie obžoros, kaip, skaičiau, orientalai?
Maniškis non-stop alkanas, nors ir negrynakraujis. Per jo apetitą kiti katukai nukenčia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 04 30, 09:40)
Labai labai gražūs katinukai  4u.gif Kaip galima neįsimylėti, pamačius tokias tobulybes  g.gif
Jolkute, jie irgi tokie obžoros, kaip, skaičiau, orientalai?
Maniškis non-stop alkanas, nors ir negrynakraujis. Per jo apetitą kiti katukai nukenčia  schmoll.gif

Dekoju labai 4u.gif

Na maniskiai apetitu nesiskundzia, tai faktas biggrin.gif na bet sauso maisto turi prieinamo visada, bet kazko skaniau visada mielai laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2015 05 05, 15:11)
  na bet sauso maisto turi prieinamo visada, bet kazko skaniau visada mielai laukia smile.gif

Kaip, pvz, silkės? g.gif O žalios mėsos net nerodyk- nevalgoma jam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 05 06, 20:06)
Kaip, pvz, silkės?  g.gif O žalios mėsos net nerodyk- nevalgoma jam  schmoll.gif

Oi ne, silke ne! Ten labai daug druskos. O zalia mesa, na nevalgo tai ir nereikia vadinas smile.gif Mano kate valgo zalia mesa tik tada kai ja valgo jos kaciukai. Kaciukai issivazineja, ir jai zalios mesos neikisi smile.gif
Bet konservai tai visada sueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2015 05 12, 20:00)
Oi ne, silke ne! Ten labai daug druskos. O zalia mesa, na nevalgo tai ir nereikia vadinas smile.gif Mano kate valgo zalia mesa tik tada kai ja valgo jos kaciukai. Kaciukai issivazineja, ir jai zalios mesos neikisi smile.gif
Bet konservai tai visada sueis smile.gif

Apie silkę juokavau. Nors uostė smile.gif Apart sausiukus ir 25 g pašteto kasryt nieko lyg ir negauna. Turiu omeny iš žmogiško maisto. Ir gėles dievina. Todėl mamytei dovanotos gėlės po 5 min atsidūrė šiukšliadėžei verysad.gif

Va kaip "silkių mėgėjas" laisvalaikį leidžia balkone. Sugalvok tu man galva žemyn miegoti g.gif

user posted image
Atsakyti