Didžiausi sveikinimai Nicoco berniukams Gražuoliai abu
Jei jau Jolana išlindo į dienos šviesą, tai ir aš rodausi.
Planuose buvo kaip ir baigti su katėmis ir parodomis, bet netikėtai gavau mergytę, o ir gimus ji to pačio mėnesio tą pačią dieną kaip ir aš. Veisėja sako - likimas. Galbūt...
QUOTE(Yell @ 2014 11 07, 15:29)
Didžiausi sveikinimai Nicoco berniukams Gražuoliai abu
Planuose buvo kaip ir baigti su katėmis ir parodomis, bet netikėtai gavau mergytę, o ir gimus ji to pačio mėnesio tą pačią dieną kaip ir aš. Veisėja sako - likimas. Galbūt...
O, Dieve, Jūsų katytė mano akimis žiūrint tiesiog tobula! Gražuolė, mano svajonių katulė
Linksmų ateinančių švenčių
Sveiki, ieškau kačiuko namams už priimtiną kainą. Pati turiu peterbald varieta, tai noriu panašaus tipažo nepakartojamo katino
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Jolkutė @ 2015 03 17, 22:13)
Nuostabus vaikuciai, o jau sypsenos kokios <3
QUOTE(Jolkutė @ 2015 03 17, 22:13)
Vaje, matau savo svajoniu katina! Nors ka jau cia, visi jie tobuli
Jolkute, sveikinu su šeimos pagausėjimu
Turiu orientaliuką-juoduką (mišrūnas, nes mama super-duper kilmės ir kraujo, net vaikams lauko mačo genai nepersidavė), myliu jį, tikrai protingas ir mielas vaikelis. kaip tas juočkis šelmiška šypsenėle
Šeštadienį kačių parodoje išgirdau iš lankytojų porelės: " Man jų snukiai nepatinka, negražūs katinai". Lyg peiliu per širdį, o aš net ne veisėja. Įsivaizduoju, kaip veisėjams skaudu tokias replikas klausytis. Visos veislės turi savo pliusų ar minusų, nors man atrodo, tie minusai atsiranda dėl mūsų nemokėjimo auklėti katukus arba dėmesio ar meilės stokos. Maniškiai, veislyno rusiukas, ir orientaliukas iš prieglaudos, paklusnūs, tokie visi iš savęs aristokratai, o išdykauja vienodai Vaikai gi...
P.S. Kieno veislyno katė vardu Dina taip ir nesužinojome. Dabar ji yra saugi ir mylima naujuose namuose. Norėtųsi pažiūrėti tai veisėjai į akis ir paklausti kurioj vietoj ji paliko širdį bei užuojautą.
Turiu orientaliuką-juoduką (mišrūnas, nes mama super-duper kilmės ir kraujo, net vaikams lauko mačo genai nepersidavė), myliu jį, tikrai protingas ir mielas vaikelis. kaip tas juočkis šelmiška šypsenėle
Šeštadienį kačių parodoje išgirdau iš lankytojų porelės: " Man jų snukiai nepatinka, negražūs katinai". Lyg peiliu per širdį, o aš net ne veisėja. Įsivaizduoju, kaip veisėjams skaudu tokias replikas klausytis. Visos veislės turi savo pliusų ar minusų, nors man atrodo, tie minusai atsiranda dėl mūsų nemokėjimo auklėti katukus arba dėmesio ar meilės stokos. Maniškiai, veislyno rusiukas, ir orientaliukas iš prieglaudos, paklusnūs, tokie visi iš savęs aristokratai, o išdykauja vienodai Vaikai gi...
P.S. Kieno veislyno katė vardu Dina taip ir nesužinojome. Dabar ji yra saugi ir mylima naujuose namuose. Norėtųsi pažiūrėti tai veisėjai į akis ir paklausti kurioj vietoj ji paliko širdį bei užuojautą.
QUOTE(*Persefonė* @ 2015 03 17, 22:54)
Vaje, matau savo svajoniu katina! Nors ka jau cia, visi jie tobuli
Sveikos. Po truputį paišausi į Jūsų temą
Kuris čia Jūsų svajonių? Jeigu ta tortikė per vidurį, tai čia mano svajonių
QUOTE(Crazy Daisy @ 2015 03 19, 11:15)
Sveikos. Po truputį paišausi į Jūsų temą
Ne, maniškis tas dešiniajame kampe Jau kaip čiupčiau tokį, bet.... tai būtų trečias katinas namuose