Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Lina ir Matukas @ 2014 05 12, 11:53)
Sveiki,visi !

Mes ieskome naujo seimos nario Orentalu kaciuko ,tik man taip sunku ir dar kart labai labai sunku sad.gif isrinkti nes ju tokie skirtyngi sudejimai ir veidukai sad.gif
Niekaip negaliu suprasti kur kuri veisle smile.gif
Ieskome butent didelio gracingo katino ,didelem ausim ir blizganciu kailiu (del charakterio jau isisaiskinom ) pasiteisinu ,kad tik kas nepagalvotu jog ieskom katino pagal isvaizda smile.gif
Bet tiesiog norime didelio katino gal netgi labaiu juodo arba rudo smile.gif tiks ir rainas smile.gif) kas nulemia katino dydi ir veido forma smile.gif?? as gyvai neesu maciusi ,bet nuotraukos jau toookios skirtyngos ,kad galva apsisuko smile.gif
Tk viena zinau ieskome Orentalo berniuko ,ne Peterbald,ar Siamo smile.gif bent kiek is foto supratau smile.gif kad mums patinkantis yra Orentalai ir pagal veisles aprasyma Orentalai,o ne kiti smile.gif
Kur man rasti Lietuvoje ar uzsienyje veislyna kuriame galetume isigyti nauja isvajotaji seimos nari ?smile.gif
Beje turime vaika ir labai draugiska sunkiuka taip kaip ir butu gerai ,kad jie visi tryse butu draugiska kompanija ir atrastu bendra kalba smile.gif

Laba diena,

Katino tipas (didelis ar smulkus, didelėm ausim ar mažom) priklauso nuo linijų kurias jis neša ir nuo tėvų kokybės.
Siamai (trumpinasi SIA iš anglų kalbos) ir Orientalai (trumpinasi OSH) yra veislės- seserys. Tai reiškia, kad jas galiam tarpusavyje kergti ir palikuonys vienoje vadoje gali būti tiek siamai, tiek ir orientalai.

Mes šiuo metu turime tiek šokoladinį berniuką, tiek ir rainą. Jie bus labai stambaus sudėjimo ir dideli. Mūsų veislynas dirba šiuo metu tik su orientalais, veislyno linijose yra užtvirtintas orientalų genas.

Kuo jie vieni nuo kitų skiriasi jau yra parašyta ankstensiame poste.

Lietuvoje yra bene 4 -5 veislynai, kuriuos galite apskambinti ir pasidomėti. Daugiau mažiau visi veisėjai čia lankosi.

Geriausias patarimas vykti į namus ir pamatyti gyvai wink.gif Tada labai daug papasakoti bus galima apie veisles ir konkrečius gyvūnus.

Monoceros veislynas kaip visada laukia visų svečiuose, kas nori susipažinti su orientalais ir gyvai pabendrauti tiek su katėmis, tiek ir jų šeimininkais, tad laukiam svečiuose wink.gif
Atsakyti
Super aciu labai !! As turiu jus Facebooke maciau tik raina kaciuka ,o rudo ne smile.gif
As jums paskambinsiu ir susitarsime kada galime jus aplankyti smile.gif
Aciu Aciu smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ieskome nauju namuciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki, labai nesijuokite - paklausiu g.gif (nu prasta aš kačių psichologė). 3 naktim , namai liks tušti - išvykstame. Kaip manote, katė nori likti namie viena (kokį kartą per dieną ją aplankytų), ar ji nori važiuoti su mumis ir pagyventi kartu bute prie jūros. Kelionė į vieną pusę apie 3 val. Ryt turime išvažiuoti, pasimečiau... Tiesa, mašinoje ji jaučiasi neblogai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, viena čia kalbu biggrin.gif . Pabuvom prie jūros, pasigrožėjom vasara lotuliukas.gif žodžiu katę vežiausi su ja ir buvau, atrodo viskas normaliai, bet grįžus kokią parą miegojo, matyt ramaus miego nebuvo...
Dabar man dar vienas klausimas iškylo, apie kailį, kodėl vienų orientalų kailis švelnesnis - kitų šiurkštesnis, nuo ko tai priklauso? Ar Jūsų katukai šeriasi, jei taip kaip dažnai? Maniškė vis pasiplaukuoja, sakau gal ko trūksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyra_Ly @ 2014 06 30, 22:07)
Sveiki, viena čia kalbu  biggrin.gif . Pabuvom prie jūros, pasigrožėjom vasara  lotuliukas.gif žodžiu katę vežiausi su ja ir buvau, atrodo viskas normaliai, bet grįžus kokią parą miegojo, matyt ramaus miego nebuvo...
Dabar man dar vienas klausimas iškylo, apie kailį, kodėl vienų orientalų kailis švelnesnis - kitų šiurkštesnis, nuo ko tai priklauso? Ar Jūsų katukai šeriasi, jei taip kaip dažnai? Maniškė vis pasiplaukuoja, sakau gal ko trūksta? g.gif

Vasara biggrin.gif tai visi pabėgę nuo ekranų. Jei kailis šiurkštokas vadinasi netinka maistas greičiausiai. Bet gali būti, kad pas ją bus jis visada toks - genetika.
Mano katės šeriasi apie du kartus per metus - dažniausiai pavasarį ir rudeniop.
Atsakyti
Jei nepaslaptis kokiu maistu maitinate?
Atsakyti
Gal kas auginate siamę?
Atsakyti
QUOTE(SICILIJOS MAMA @ 2014 07 20, 00:12)
Gal kas auginate siamę?

as auginu pora siamukiu smile.gif
Atsakyti
Calgary Nicoco*LT

user posted image

Cosmo Nicoco*LT

user posted image

Cosmo dar laukia nauju mylinciu namuciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kiek suprantu, čia orientalas:

http://www.delfi.lt/...s.d?id=65510706

Gal žinote, kas buvo pasigedę?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2014 08 11, 12:01)
Sveiki,

Kiek suprantu, čia orientalas:

http://www.delfi.lt/...s.d?id=65510706

Gal žinote, kas buvo pasigedę?

Tikrai atrodo kaip orientalas.... iš foto teigčiau, kad šokoladinės spalvos.
Tipas neatrodo ekstremalus, ir kadangi nieko neskelbia apie čipą, bus labai sunku rasti jos šeimininkus.... gaila....
Atsakyti