Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Jūs nerealūs, žiūrėjau kelias min. šypsojausi ir kvėuoti pamiršau smile.gif .
Ryt važiuoju į LV, sutariau, suderinau. Na visi iš čia tylėjo, praradau viltį, dasikasiau iki kaimynų pasiūlymų. Niekada negali žinoti kur tas vienintelis.
Patarkite į ką atkreipti dėmesį perkant, dok., išvaizda... ? Galiu parašyti ir kur ruošiuosi važiuot, bet gal čia negražu reklamuoti?
Atsakyti
QUOTE(Lyra_Ly @ 2014 02 15, 19:22)
Jūs nerealūs, žiūrėjau  kelias min. šypsojausi ir kvėuoti pamiršau  smile.gif .
Ryt važiuoju į LV, sutariau, suderinau. Na visi iš čia tylėjo, praradau viltį, dasikasiau iki kaimynų pasiūlymų. Niekada negali žinoti kur tas vienintelis.
Patarkite į ką atkreipti dėmesį perkant, dok., išvaizda... ? Galiu parašyti ir kur ruošiuosi važiuot, bet gal čia negražu reklamuoti?

Na mes čia kas dieną nesėdime biggrin.gif o jei dar reikia patarimų, rašykit į privatą wink.gif
Atsakyti
Su Moters diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ką ten duoda? bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

ir dar biški siamukų wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2014 03 18, 12:37)
Ką ten duoda?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ir dar biški siamukų  wub.gif

user posted image

fainuoliukai, tokie atsipute smile.gif
Atsakyti
Sveiki, man vėl reikia Jūsų patarimo smile.gif jau 5 savaites namuose katyte, -Eirė. Pradžia buvo sunkoka, parsivežėme, visą vakarą nelindo iš to narvo kuriame, transportavome, vėliau per prievartą iškrapščiau, kažkur nubėgo, palindo ir dingo... radau kamputyje už lovos, ištraukiau, kalbėjau glosčiau... dreba, akys didelės... vėl įdėjau į transportavimo dėžutę, katė kamputyje susitraukus, nei geria, nei kakoja sad.gif. Neramia širdim atsiguliau. Sekmadienio rytas, atsibundu - katės nėra, ieškau. Praeina valanda-nerandu, dvi - nerandu (ieškau ištisai be perstojo), šaukiu, kalbu, keliais ropinėju - nėr... Dar po valandos paieškų darosi pikta, esu tikra - pabėgti negalėjo. Namuose randu prieš metus pamestą auskarą, monetų, sagų ir kitokių adatos dydžio daiktų bet ne katę. Apeinu visus kampus, išbaidau vorus, nukabinu voratinklius - katės nėr. Pikta ant savęs, ant katės, ant viso pasaulio! Namie beveik nelieka dulkiu, šliaužioju pilvu, alkūnėmis, visi baldai, kuriuos tik galiu atplėšti nuo sienų, ar kitaip išjudinti iš vietos - vidury kambario... Noriu rėkti, kaip aš savo namuose, suradusi visas pamestas adatas, nerandu katės kuri, beveik esu garantuota, tiesiu taikymu kažkur įsmuko ir dingo, aš tokių vietų nežinau, nerandu, neįtariu o ji! Pyyyyyyyyyyyyyyypt!!! doh.gif doh.gif doh.gif
Liko išversti knygas, lentynos 40 cm. pločio nuo sienos, radau už Maceinos raštų, beveik 6 mėn. katę, normalaus dydžio. O aš maniau, kad ten net rašikliui vietos nėra. Išsitraukiau matyt suvargusia nuo tupėjimo toje pačioje suspaustoje pozoje, kiek man žinoma 6 val., o gal ir ilgiau ji ten tupėjo.
Tokia buvo mūsų draugystės pradžia su katyte, kuri namuose paliko sesę, brolį, mamą ir dar kelis giminaičius. Vėliau, kiekvieną dieną mūsų ryšys stiprėjo, draugystė ir pažintis peraugo į meilę... lotuliukas.gif ir dabar, tam mylimam padarėliui, jau 7 mėn. ir tą neklaužadą teks patikėti kažkokiam veterinarui, sterilizacijai. Būtų idealu, jei pasiūlytumėte Kaune, arba tiesiog kažką patartumėte. Norisi mažiau vargti, greičiau sugyti ir vėl linksmą katytę matyti.
P.S. Norėjau kokią foto įdėti, bet man čia kažkaip sudėtinga, pasirodė cool.gif
ir dar Po P.S. P.S. aprašiau tik vieną momentą plačiai aprašiau, aibės tų, kasdienių linksmų, malonių nepaminėjau. Kas augina orentalus - žino, kas dar ne, nevėlu įsigyti rolleyes.gif
Atsakyti
Drąsiai galiu rekomenduoti veterinrijos kliniką Vetvila ir veterinarę Aistę wink.gif

smagu girdėt, kad draugaujat wink.gif o namus tvarkyti jie visada primena kaip net ir po n metų praleistų kartu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkutė @ 2014 03 18, 11:37)
Ką ten duoda?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

user posted image

ir dar biški siamukų  wub.gif

user posted image

afigieni siamai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyra_Ly @ 2014 03 24, 22:54)
Sveiki, man vėl reikia Jūsų patarimo  smile.gif  jau 5 savaites namuose  katyte, -Eirė. Pradžia buvo sunkoka, parsivežėme, visą vakarą nelindo iš to narvo kuriame, transportavome, vėliau per prievartą iškrapščiau, kažkur nubėgo, palindo ir dingo... radau kamputyje už lovos, ištraukiau, kalbėjau glosčiau... dreba, akys didelės... vėl įdėjau į transportavimo dėžutę, katė kamputyje susitraukus, nei geria, nei kakoja sad.gif. Neramia širdim atsiguliau. Sekmadienio rytas, atsibundu - katės nėra, ieškau. Praeina valanda-nerandu, dvi - nerandu (ieškau ištisai be perstojo), šaukiu, kalbu, keliais ropinėju - nėr... Dar po valandos paieškų darosi pikta, esu tikra - pabėgti negalėjo. Namuose randu prieš metus pamestą auskarą, monetų, sagų ir kitokių adatos dydžio daiktų bet ne katę. Apeinu visus kampus, išbaidau vorus, nukabinu voratinklius - katės nėr. Pikta ant savęs, ant katės, ant viso pasaulio! Namie beveik nelieka dulkiu, šliaužioju pilvu, alkūnėmis, visi baldai, kuriuos tik galiu atplėšti nuo sienų, ar kitaip išjudinti iš vietos - vidury kambario...  Noriu rėkti, kaip aš savo namuose, suradusi visas pamestas adatas, nerandu katės kuri, beveik esu garantuota, tiesiu taikymu kažkur įsmuko ir dingo, aš tokių vietų nežinau, nerandu, neįtariu o ji! Pyyyyyyyyyyyyyyypt!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Liko išversti knygas, lentynos 40 cm. pločio nuo sienos, radau už Maceinos raštų, beveik 6 mėn. katę, normalaus dydžio. O aš maniau, kad ten net rašikliui vietos nėra. Išsitraukiau matyt suvargusia nuo tupėjimo toje pačioje suspaustoje pozoje, kiek man žinoma 6 val., o gal ir ilgiau ji ten tupėjo.
Tokia buvo mūsų draugystės pradžia su katyte, kuri namuose paliko sesę, brolį, mamą ir dar kelis giminaičius. Vėliau, kiekvieną dieną mūsų ryšys stiprėjo, draugystė ir pažintis peraugo į meilę... lotuliukas.gif  ir dabar, tam mylimam padarėliui, jau 7 mėn. ir tą neklaužadą teks patikėti kažkokiam veterinarui, sterilizacijai. Būtų idealu, jei pasiūlytumėte Kaune, arba tiesiog kažką patartumėte. Norisi mažiau vargti, greičiau sugyti ir vėl linksmą katytę matyti.
P.S. Norėjau kokią foto įdėti, bet man čia kažkaip sudėtinga, pasirodė  cool.gif
ir dar Po P.S.  P.S. aprašiau tik vieną momentą plačiai aprašiau, aibės tų, kasdienių linksmų, malonių nepaminėjau. Kas augina orentalus - žino, kas dar ne, nevėlu įsigyti  rolleyes.gif

O as Kaune tokiam reikalui rekomenduociau veterinara Zydruna Januskaiti, darboviete Veterinarines medicinos centras Partizanu g. 26.Jis yra geras chirurgas.
Atsakyti
Lyra, nepergyvenk dėl operacijos, viskas bus ok mirksiukas.gif

Dar maniškiai... 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
[/quote]
Dar maniškiai... 4u.gif
user posted image

user posted image
[/quote]

O jau kokie gražuoliai Jūsų katukai! Ypač siamukas, įsimylėjau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persefonė*: 27 kovo 2014 - 19:48
Ačiū visiems 4u.gif drinks_cheers.gif
Persefone, ten visi siamuikai paskutinese foto wink.gif

Va dar mano siamukas, ryžiukas drambliukas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2014 04 02, 00:56)
Ačiū visiems  4u.gif  drinks_cheers.gif
Persefone, ten visi siamuikai paskutinese foto wink.gif

Va dar mano siamukas, ryžiukas drambliukas  wub.gif

user posted image

Ups... Nebuvau mačiusi ryžiko siamuko, atsiprašau ax.gif Šiaip ar taip, gražuoliai jie, aš jau užsimaniau antro katino smile.gif
Atsakyti