Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

man tikrai netrukdo ju snekos smile.gif kaip graziausia muzika, manau, jei tureciau "nekalbancia" kate pati kaip kurcia jausciausi, taip pasisnekam kartais smile.gif niekada nezadina kniaukdamas, kad ir 10 kartu prigulsi pailset ar paskaityt ka, tuoj prisistatys kartu nusnaust smile.gif patys mylimiausi mano katinai, man visos kitos veisles isnyko situos atradus, uzkariavo sirdi galutinai savo mielu vaikisku-sunisku charakteriu wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tikrai labai atsiprasau kad neskaiciau temos blush2.gif labai susizavejau sia veisle, ir man iskilo klaisimas, auginam kornish rex veisles katina, nuo kurio nera labai daug plauku ir kuris, mums , turintiems alegija iprastoms katems ( deja ) nesukelia jokiu problemu. Kaip yra su orientalais, seiseliu, ..... ketukais, ar meta labai daug plauko, ar ne ? Nes kazkaip nerandu informacijos.
Atsakyti
Veislyne turime pirmuosius Liusiko vaikus ir pristatau Jums LouLou Latebird smile.gif

user posted image

o čia iš kairės į dešinę:
Luna Lovegood, Lily WaterQueen ir Loulou Latebird
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monoceros Devi: 22 spalio 2013 - 16:10
Veidrodėli... veidrodėli... kas Pasaulyje gražiausias? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 11 05, 12:06)
Veidrodėli... veidrodėli... kas Pasaulyje gražiausias?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 11 05, 11:06)
Veidrodėli... veidrodėli... kas Pasaulyje gražiausias?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image

Nerealiai gražu wub.gif wub.gif

mes irgi to pačio veidrodelio klausiam biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Brigita, labai fainos mažiukių spalvytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 11 05, 21:19)
mes irgi to pačio veidrodelio klausiam  biggrin.gif

nu netik grazios bet ir labai idomios wub.gif
pirmasis maziukas labai grazus 4u.gif
ir kaip man idomiai ausytes atrodo,pas maniske kiek kitokios.
O pasakojant cirkus tai buvo Dinute mums ju iskretus ir baimes ivarius,isejo mergaite pas kaimynus i svecius,kol picu berniukas graza sukrapste doh.gif sakiau kabinsiu antkakli su tel nr,nes jau tokia smalsi ir drasi pasidarius,tik ir taiko kur isbegt apsiziuret doh.gif
Atsakyti
Brigita grazus Liusiko vaikai (galu gale biggrin.gif) 4u.gif
Karina, Panda taip gražiai pastorėjęs, matosi kad kastratas ir kad labai jau mylimas smile.gif)))))
Jolka, tortikas atsigavo po gimtadieninio vaikų atplūdžio smile.gif))))))?

o mes vis dar ieškome naujų namų šiai itin draugiškai orientalų mergaitei, labai mylinčiai vaikus smile.gif
Ideal cat Batistai.
user posted image

ČIA VIDEO>> KAIP BATISTA ŽAIDŽIA SU MANO DUKRA >>

Seišelių berniukui CARPE DIEM Ideal Cat. Karpikas stabdo žmones griūdamas jiems po kojomis ir garsiai murkdamas smile.gif Jam labai tinka jo vardas " gyvenk šia diena" smile.gif jis visu savo elgesiu deklaruoja visiems :"ej chebra atsipalaiduokit, Carpe Diem- gyvenkit šiandien, va nusišypsokit... mane paglostykit ir viskas bus suuuuper" smile.gif
Nors nuotraukose jis atrodo lyg ir "piktas" tačiau gyvai tai tarsi besišypsantis katinas. Atvažiuokit pamatysit smile.gif
user posted image

Na ir mūsų "kūdikėlis" - siamukas - Ideal Cat Eden. Katukas kurį pamačius taip ir norisi pabučiuot į nosytę smile.gif Rojukas mažumėlę prisibijo vaikų, tiksliau (priešingai nei Batista ar Karpikas) stengiasi išvengti jų meilės demonstravimo. Todėl labiau tiktų šeimai be mažųjų cypautojų wink.gif
user posted image

Visi kačiukai parduodami kaip namų numylėtiniai be veisimo teisės ir greičiausiai paliks namus jau kastruoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nereali: 06 lapkričio 2013 - 13:03
Grazus video Nereali thumbup.gif ir katineliai visai nieko... meiluciai wub.gif
Atsakyti
Video- thumbup.gif

Musu veislynas iesko mylinciu ranku va sitam bernuzeliuj biggrin.gif
jam jau 4 menesiukai, jis visiskai pasiruoses keliauti i naujus namus !
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
katukai katukai wub.gif

QUOTE(Nereali @ 2013 11 06, 14:01)
Karina, Panda taip gražiai pastorėjęs, matosi kad kastratas ir kad labai jau mylimas smile.gif)))))

jis toks "paprašaika" , bet ką išprašo - tą suėda... biggrin.gif ir pamatytum kaip miega su mumis šiltai - po kaldra.... lotuliukas.gif

vyras jau daug daug kartų sakė: kaip gerai, kad mes jį turime bigsmile.gif nors katinas didžiąją meilės dalį atiduoda tik man... o kas lieka - padalina kitiems...

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nepastebėjom kaip prabėgo metai nuo mūsų šeimos pasipildymo nauju nariu. Atsitiktinai atsiverčiau skiepų knygutę- žiūriu laikas skiepytis smile.gif

Gal kas pamena, kaip rašiau, kad vyras apie katiną net pagalvot nenori. Tai va, dabar nebeįsivaizduoja gyvenimo be jos... žaidžia, kalbina, niurko ir sako, kad ji pati gražiausia ir geriausia smile.gif Žodžiu, tvirtas ryšys užsimezgęs tar jų smile.gif
Bijojau ir dėl vaikų, kad dar per maži, nemokės su katyte elgtis ir pan., bet šito klausimo dabar net nesvarstyčiau, kad ir visai mažą leliuką turėdama. Kuo ankstesnė pažintis su gyvūnu, tuo geriau, be to ir nuo vaiko charakterio priklauso. pvz, didžioji nuo pačių mažiausių dienų gražiausiai gyvuliukus gloztė, gražiai elgėsi, o mažoji visai kitokia- myli labai visus gyvius, bet ir patampyt mėgsta. ir nuo katės kartais gauna už tai...
Nuo pat katės atsiradimo, visad kirbėjo mintis ir dėl antros, bet vyras šiaušėsi... dabar jau taip labai nebesipriešina, tai visgi, anksčiau ar vėliau, manau, apsigyvens ir antras katukas ax.gif
Bet turiu klausimą, ar pavyks katėms susidraugauti, kokie dar sunkumai laukia? gal kuri turite tokios patirties? būtų labai smagu, kad pasidalintumėte ax.gif
Atsakyti