QUOTE(Karinuks @ 2013 09 23, 15:47)
Laba dienele,
Pandai sekasi gerai, mums taip pat
Turiu vieną klausimėlį, kaip prižiūrite dantis?
ieškojau informacijos šiuo klausimu, tai radau, kad valo dantis, bet nežinau ar Pandai kada buvo valomi - ar pasiduotų man, jei norėčiau valyti
kitas variantas - spec maistas, stambesnis jis, kad kandant dantukai nusivalytų. Ar naudojat tokį kas?
dar lyg spec skaniukų yra? Ar yra?
Ir dar suskaičiau, kad pvz vištienos kakliukus duoda, juos kramtydamas katinas puikiai dantukus nusivalo. Bet šitoje vietoje man iškilo kitas klausimas: jei šeriamas katinas sausu pašaru, tai žali (termiškai neapdoroti) produktai netinka?
Labai lauksiu atsakymų nenoriu apleisti.... o žinių trūksta...
Pandai sekasi gerai, mums taip pat
Turiu vieną klausimėlį, kaip prižiūrite dantis?
ieškojau informacijos šiuo klausimu, tai radau, kad valo dantis, bet nežinau ar Pandai kada buvo valomi - ar pasiduotų man, jei norėčiau valyti
kitas variantas - spec maistas, stambesnis jis, kad kandant dantukai nusivalytų. Ar naudojat tokį kas?
dar lyg spec skaniukų yra? Ar yra?
Ir dar suskaičiau, kad pvz vištienos kakliukus duoda, juos kramtydamas katinas puikiai dantukus nusivalo. Bet šitoje vietoje man iškilo kitas klausimas: jei šeriamas katinas sausu pašaru, tai žali (termiškai neapdoroti) produktai netinka?
Labai lauksiu atsakymų nenoriu apleisti.... o žinių trūksta...
Aš siūlyčiau vištienos kakliukus duoti, tik ar valgys? Galima pradžiai kakliuką suminkštinti (t.y. su mėsos plaktuku padaužyti), paskui kai pripras valgyt galima duoti tokį koks yra.
Dėl maišymo su sausu maistu, manau nebėda, juk kakliuką užteks duoti 1-2 kartus per savaitę
Papildyta:
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 19, 20:06)
sveiki,
gal galit papasakot apie orientalų spalvas ir jų madas kiek žiūrinėju įvairius veislynus, tai Vakarų Europoje beveik nėra juodos spalvos orientalų. tuo tarpu Rytinėj jie atrodo visai paklausūs. ar tai atgyvenus spalva, ir jau nelabai ką dominanti, ar tiesiog spalvos regionais pasiskirsčiusios? ar kažkokia kita priežastis?
gal galit papasakot apie orientalų spalvas ir jų madas kiek žiūrinėju įvairius veislynus, tai Vakarų Europoje beveik nėra juodos spalvos orientalų. tuo tarpu Rytinėj jie atrodo visai paklausūs. ar tai atgyvenus spalva, ir jau nelabai ką dominanti, ar tiesiog spalvos regionais pasiskirsčiusios? ar kažkokia kita priežastis?
Mano nuomone, mada yra tik tarp pet klasės, t.y. namams perkamų gyvūnų. Daugeliui juodi ar šokoladiniai kažkodėl yra gražiausi Va jums ir mada
O kas dėl veisėjų, ir jų gyvūnų, tai yra vieni dirba su tam tikra spalva, kiti vengia kai kurių spalvų ar raštų kombinacijų, dar kiti išvis nežiūri į spalvą, o renkasi gyvūną pagal tipą ir jo protėvius
Va pas mane visai netikėtai (spalvos atžvilgiu) prieš gerą pusmetį apsigyveno juoda vežliukė, nors namie jau buvo šokoladinė vėžlė