QUOTE(Nereali @ 2013 08 31, 07:51)
Jooo? ir kuo jie skiriasi?
sakot gražu juoktis iš nenusimanančio? tiesiai šviesiai prisipažinau - kad "žalia" esu, todėl manau būtų papraščiau (taktiškiau) man tiesiog paaiškinti, kad "nusišneku", nes žinių trūksta...
Gal Jūs man galite atsakyti tada kodėl jų pavadinimas skiriasi? ar tikrai nesiskiria? (toks įspūdis susidaro iš jūsų posto)
O tokį savo "supratimą" atsinešiau iš pirmo šios temos puslapio:
QUOTE(Yell @ 2012 11 14, 12:42)
Miela Natalija, nėra tokių veislių kaip "tarpinis variantas". Jei vienas iš tėvų peterboldas, kitas orientalas, tai NIEKADA vaikai nebus orientalais ar kažkokiais "tarpiniais variantais". Tai yra Peterboldas varietta.
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 11 14, 14:04)
Jau kai kurie veisėjai pradėjo peterbald varietas vadinti orientalais ir tai mane didžiai stebina. Bet tipo taip lengviau parduoti, tai ypač mėgsta baltarusiai, todėl bijau, kad ši mada gali ir į Lietuvą ateiti.
Tad tada iškyla klausimas, kiek tas veisėjas yra patikimas,kuris peterbaldą su plaukais stumdo kaip orientalą?
Tad tada iškyla klausimas, kiek tas veisėjas yra patikimas,kuris peterbaldą su plaukais stumdo kaip orientalą?
QUOTE(dzokonda @ 2012 11 14, 15:03)
Gitele, aciu uz pastaba!!! butent tai ir turejau omeny-Peterboldas varietta !
bet paprastam zmogui tai paaiskinti butu kur kas sudetingiau. Todel pasakiau savo zodziais. Ir charakteris panasus ir buna begalo graziu, bet juk tai tikrai ne orientalai !!!
bet paprastam zmogui tai paaiskinti butu kur kas sudetingiau. Todel pasakiau savo zodziais. Ir charakteris panasus ir buna begalo graziu, bet juk tai tikrai ne orientalai !!!