Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(kar @ 2013 07 20, 14:50)
Musiškis tai britva, bent jau man taip atrodo. Visas lygus, net šonai šiek tiek įdūbę  g.gif  Nors jau sausiuką ėda ir neberėkia mirštančio iš bado balsu doh.gif Gyvens....  smile.gif

Vakar svėrėm Kaizerį. Jis pas mus didžiausias arklys biggrin.gif Tikrai didelis (manau, kad didesnis už Rafaeli) ir stiprus... ir paaiškėjo, kad sveria 3900gr. Buvau nustebusi.
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 07 23, 13:26)
Vakar svėrėm Kaizerį. Jis pas mus didžiausias arklys biggrin.gif Tikrai didelis (manau, kad didesnis už Rafaeli) ir stiprus... ir paaiškėjo, kad sveria 3900gr. Buvau nustebusi.

unsure.gif aš irgi nustebusi unsure.gif o kaip tu sveri? Aš neabejoju, kad Kaizeris didesnis. Nelabai turiu su kuo lyginti, bet peterbaldas kurį turėjom buvo tikrai stambesnis už musų Rafiuką. Užtat ir labai nustebau prisvėrusi 5 kg g.gif tuo labiau, kad neatrodo jis storuliukas ax.gif
Reiks gal pabandyti patį pastatyti ant svarstyklių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kar: 23 liepos 2013 - 12:37
QUOTE(kar @ 2013 07 22, 17:10)
Na tada gal mes blogai pasvėrėm  g.gif  Kaip jūs sveriate? Turite specialias svarstykles?
Aš pasisveriu pati ir paskui kartu su katinu. Gal kokia paklaida gaunasi?  g.gif Šiaip tai nesvarbu, bet įdomu pasidarė, nes įsivaizdavau, kad musiškis daaaaug mažiau sveria. Kažkaip nustebau  blush2.gif

Sveriu lygiai taip pat kaip ir jus su elektroninem "zmogiskom" svarstyklem g.gif Pas mane pagal instrukcija gali buti 100 g paklaida.
Esu macius 7 kg orientala(gerai kad ne mano blush2.gif ). Atrodo ir didelis, ir storas verysad.gif
Atsakyti
Mano siamas irgi dickis 5,2. Gerai kad nors daugiau svoris neauga. Pas ji sakyciau masyvi peciu sritis, krutine, prie uzpakaliuko sonai net idube, bet riebaliukas po pilvu kabo, matyt problemine vieta. Daug nevalgo, tik tinginiukas pasidare, miega daug. Gal kas turi patirties kaip ta riebaliuka sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 07 23, 16:54)
Mano siamas irgi dickis 5,2. Gerai kad nors daugiau svoris neauga. Pas ji sakyciau masyvi peciu sritis, krutine, prie uzpakaliuko sonai net idube, bet riebaliukas po pilvu kabo, matyt problemine vieta. Daug nevalgo, tik tinginiukas pasidare, miega daug. Gal kas turi patirties kaip ta riebaliuka sumazinti?

Tai pas mus irgi taip pat. Šonai įdube, o po pilvu šiek tiek kabo riebaliuko. Bet galvojau, kad taip visiems būna g.gif tai čia toks storėjimo būdas?
Atsakyti
Sie du grazus peterbald varietta berniukai iesko nauju namuciu wub.gif

cream point
user posted image

cream tabby
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 08 08, 11:07)
Sie du grazus peterbald varietta berniukai iesko nauju namuciu  wub.gif

cream point
user posted image

cream tabby
user posted image

kokie meiluciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 08 08, 12:04)
kokie meiluciai  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 08 08, 11:07)
Sie du grazus peterbald varietta berniukai iesko nauju namuciu  wub.gif

Gražuoliai mažyliai smile.gif Ryžiukams apskritai jaučiu simpatiją wub.gif Gerų jiems šeimininkų ax.gif

Mūsiškis tai raganauja. Bent kartą per dieną pasprunka laukan. Sakiau reiks dėt antkaklį su telefonu, jei maž kas sugautų... Atsidaro visas duris, spinteles, iškrausto šiukšlių dėžę, naktį prisirijo žuvies. Vienu žo, neleidžia liudėt...
Atsakyti
kaip gerai, kad musu duru rankena stipriau spaust reikia:) bet jei jau kokia minti pagauna, tai atkaklumo netruksta. Siuo metu kasdien po 10 kartu gal butunai turi nulupt kalendoriaus laikikli, kuris data iremina doh.gif jau kad pagalve is manes ateme tai isvis tyliu lotuliukas.gif butinai turi iki puses ant pagalves miegot.
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 08 08, 18:02)
Gražuoliai mažyliai  smile.gif Ryžiukams apskritai jaučiu simpatiją  wub.gif  Gerų jiems šeimininkų  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
LABAI GRAZUS PETERBOLDUKAI biggrin.gif

PAS MUS NAMUCIU IESKO 2 BERNUZELIAI !! JAU 3 MENESIUKAI!!!
VIENAS BIKOLORINIS SIAMAS SU sidabru ir MELSVOMIS šešėliais-(atspalvis )
ryskiu melynu akiu savininkas (sorry ant foto su blogiu fotiku nesigauna pagauti)
begalo trumpas svelnus kailiukas, grazus grakstus kunas. Ir nosyte pazymeta labai graziai ax.gif

user posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokonda: 20 rugpjūčio 2013 - 00:42