Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Musu vasara thumbup.gif

user posted image user posted image

p.s. Danely vis dar iesko nauju namuciu
Atsakyti
Tai jau ir mes pasigirsim, kaip atostogaujam smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gizmulka @ 2013 06 27, 22:00)
Tai jau ir mes pasigirsim, kaip atostogaujam smile.gif
user posted image

kokia smalsuole wub.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau išlindo visi 4u.gif Pasirodo tik pradžią reikia padaryti ax.gif

Neslėpkit, parodykit dažniau...gera akis paganyti biggrin.gif
Atsakyti
Išties, mūsų jau pakankamai daug, o rodytis kažkaip mažai rodomės...

Prisijungiu ir aš 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o taip auga mūsų Monoceros Icarus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pensininke vis dar iesko nauju namuciu thumbup.gif

Papildyta:
o cia mano veisimo Mustang'as , tiesiog uzpavydejau katinisko gyvenimo lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Na va ir vėl vis os dingo ax.gif
Jūs man pasakykit kiek plius/minus sveria orientalai?
Kadangi vasarą problematiška terliotis su mėsa, tai nupirkau acanos. O jis paršius praktiškai neėda doh.gif Tenka su konservais maišyti doh.gif Pasvėriau sveria 5 kg. Kaip suprantu normaliai g.gif
O tai, jei koks stambenis, tai matyt kokius ir visus 7 kg. gali sverti, ar ne? Visai nemažai...
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 07 19, 15:59)
Na va ir vėl vis os dingo  ax.gif 
Jūs man pasakykit kiek plius/minus sveria orientalai?
Kadangi vasarą problematiška terliotis su mėsa, tai nupirkau acanos. O jis paršius praktiškai neėda  doh.gif Tenka su konservais maišyti doh.gif Pasvėriau sveria 5 kg. Kaip suprantu normaliai  g.gif
O tai, jei koks stambenis, tai matyt kokius ir visus 7 kg. gali sverti, ar ne? Visai nemažai...

na mūsiškė tai 4,5kg sveria (amžius beveik 1,5 metų), bet tai toks neblogas pilvukas išsikišęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gizmulka @ 2013 07 19, 20:55)
na mūsiškė tai 4,5kg sveria (amžius beveik 1,5 metų), bet tai toks neblogas pilvukas išsikišęs smile.gif

Musiškis tai britva, bent jau man taip atrodo. Visas lygus, net šonai šiek tiek įdūbę g.gif Nors jau sausiuką ėda ir neberėkia mirštančio iš bado balsu doh.gif Gyvens.... smile.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju kokio stambumo turetu uti orientalas, kad nenutukes svertu 7 kg g.gif Maniskis yra stamboko sudejimo, didelis, tai kai sveria 4,5 kg buna normalus, o sverdamas 5 kg jau turi lasiniu, buna toks minkstutis meskutis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pujolis @ 2013 07 22, 12:35)
Neisivaizduoju kokio stambumo turetu uti orientalas, kad nenutukes svertu 7 kg g.gif Maniskis yra stamboko sudejimo, didelis, tai kai sveria 4,5 kg buna normalus, o sverdamas 5 kg jau turi lasiniu, buna toks minkstutis meskutis biggrin.gif

Na tada gal mes blogai pasvėrėm g.gif Kaip jūs sveriate? Turite specialias svarstykles?
Aš pasisveriu pati ir paskui kartu su katinu. Gal kokia paklaida gaunasi? g.gif Šiaip tai nesvarbu, bet įdomu pasidarė, nes įsivaizdavau, kad musiškis daaaaug mažiau sveria. Kažkaip nustebau blush2.gif
Atsakyti