Musu vasara
p.s. Danely vis dar iesko nauju namuciu
Tai jau ir mes pasigirsim, kaip atostogaujam
QUOTE(Gizmulka @ 2013 06 27, 22:00)
kokia smalsuole
o taip auga mūsų Monoceros Icarus
Na va ir vėl vis os dingo
Jūs man pasakykit kiek plius/minus sveria orientalai?
Kadangi vasarą problematiška terliotis su mėsa, tai nupirkau acanos. O jis paršius praktiškai neėda Tenka su konservais maišyti Pasvėriau sveria 5 kg. Kaip suprantu normaliai
O tai, jei koks stambenis, tai matyt kokius ir visus 7 kg. gali sverti, ar ne? Visai nemažai...
Kadangi vasarą problematiška terliotis su mėsa, tai nupirkau acanos. O jis paršius praktiškai neėda Tenka su konservais maišyti Pasvėriau sveria 5 kg. Kaip suprantu normaliai
O tai, jei koks stambenis, tai matyt kokius ir visus 7 kg. gali sverti, ar ne? Visai nemažai...
QUOTE(kar @ 2013 07 19, 15:59)
Na va ir vėl vis os dingo
na mūsiškė tai 4,5kg sveria (amžius beveik 1,5 metų), bet tai toks neblogas pilvukas išsikišęs
QUOTE(Gizmulka @ 2013 07 19, 20:55)
na mūsiškė tai 4,5kg sveria (amžius beveik 1,5 metų), bet tai toks neblogas pilvukas išsikišęs
Musiškis tai britva, bent jau man taip atrodo. Visas lygus, net šonai šiek tiek įdūbę Nors jau sausiuką ėda ir neberėkia mirštančio iš bado balsu Gyvens....
QUOTE(Pujolis @ 2013 07 22, 12:35)
Neisivaizduoju kokio stambumo turetu uti orientalas, kad nenutukes svertu 7 kg Maniskis yra stamboko sudejimo, didelis, tai kai sveria 4,5 kg buna normalus, o sverdamas 5 kg jau turi lasiniu, buna toks minkstutis meskutis
Na tada gal mes blogai pasvėrėm Kaip jūs sveriate? Turite specialias svarstykles?
Aš pasisveriu pati ir paskui kartu su katinu. Gal kokia paklaida gaunasi? Šiaip tai nesvarbu, bet įdomu pasidarė, nes įsivaizdavau, kad musiškis daaaaug mažiau sveria. Kažkaip nustebau