Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Kaip jums patinka nauja 4 kategorija:) nuo 2014-01-01

ABY BAL CRX DRX DSP GRX JBT OLH OSH PEB RUS SIA SOM SPH SYL SYS

man visai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 06 02, 11:36)

man visai nepatinka  doh.gif

Data neteisinga. Naujas kategorijų išdėstymas FIFe sistemoje nuo 2016 m. Sausio 1d.
CATEGORY I: PER, EXO, RAG, SBI TUV.
CATEGORY II: ACL/ACL, MCO, NEM, NFO, SIB, TUA
CATEGORY III: BEN, BML, BRI, BUR, CHA, CYM, EUR, KBL/KBS, KOR, MAN, MAU, OCI, SON, SNO, SOK
CATEGORY IV: ABY, BAL, CRX, DRX, GRX, DSP, JBT, OLH, OSH, PEB, RUS, SIA, SOM, SPH, SYL, SYS
Atsakyti
nu ne datoje esmė Brigita. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 06 02, 11:36)

man visai nepatinka  doh.gif

Niekam tai nepatinka.... Na ką, reik atsidalyvaut parodose iki 2016, o paskui žiūrėsim... Man tik įdomu kas bus kitose sistemose? WCF, TICA ir kt.?
Papildyta:
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2013 05 27, 12:26)
Ačiū visiems už pasisakymus.
Kraikas nesikeitė, tualetas dažniausiai švarus.
Gal gali būti dėl "terorizavimo" - jaunesnis katinas (2,5m.) vyresnę katę (5m.) vaiko po namus, ją pakvietus, paglosčius, iš karto ją vaiko, kanda į kuprą, žodžiu, labai pavydus. Abu kastruoti. Nors dėmesio stengiamės skirti abiem po lygiai- jei glostomas vienas, glostomas iš karto ir kitas. Kai vyresnioji katė būna tualete, jis ne kartą tupi prie išėjimo, neleidžia išeiti, toji urzgia, skuodžia riaumodama, tas vejasi. Kartais namie tikras karas būna.
Kaip manote, gal 2 tualetai išeitis? Ir ar yra kokių būdų šeimininkams sušvelninti augintinių bendravimą? Suprantu, kad katės kaip ir žmonės, visko būna ir bus. Bet kuo toliau, tuo labiau santykiai panašėja į terorizavimą  verysad.gif .

Situacija su tualetu pas mane irgi panaši. Mažoji dažnai lenda pažiūrėk ką vyresnioji ten veikia doh.gif Aišku jai tai labai nepatinka. Bet rimtų pykčių dėl to nėra, mažė būna apšnypšta ir tiek.
Šiaip labiau pykti turėtu senoji katė, o ne jaunesnis katinas. Ir gal jis ją vaiko nes nori žaist?
Du tualetai gali padėti, verta pabandyti.
O va klausimas man iškilo, o kada atsirado naujas gyventojas ir kokio amžiaus jis buvo?
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 06 03, 08:38)
nu ne datoje esmė Brigita.  lotuliukas.gif

aš tiesiog datą pataisiau wink.gif Beje man tik kelios veislės nėra priimtinos naujame paskirstyme...plius jau seniai visi žinojo, kad kažką reikia daryti, kitaip bus blogai...

Jolanta, WCF yra taip, kad jei 4 kat. nesurenka 15 kačių, ji yra jungiama su 3 kat. LGAC nedaro taip, nes jos nariai prašo. ir prašo daryti 5 kat. nes irgi nariai prašo.

o TICA ir CFA turi iš viso tik po 2 kategorijas. Ten dar sunkiau varžytis. (Na jei teisingai pamenu)
Papildyta:
Beje ir daugiau yra gerų naujienų smile.gif

FIFe pripažino baltus orientalus su visomis akių spalvomis.
taip pat keičiasi klasės: nuo šiol kačiukų klasė yra 12 nuo 4 iki 7 mėn. o jaunuoliai klasė 11 nuo 7 iki 10 mėn.

Tada pakoreguotas NW titulas, kurį mano Liusikas užtarnavo ir nuo šiol rašysis į dokumentus taip:
NW'12 GIC Louis XIV Le Roi Soleil Sim Sim smile.gif

Tada dar užtikrino, kad draudžiama kergti dvi baltas kates. Beje katei pakeitus spalvą, jos titulai nebeišnyks smile.gif ( Mano Kysa dabar ramiai galės susirinkti titulą, nepaisant to kokioje ji spalvoje, nes kiekvienam teisėjui ji atrodo arba 23 arba 24)

taip pat priimta nauja veislė La Perm ( kol kas preliminariai) į kat. 2.

DEJA, kol kas dar teks laukti sidabro spalvos pripažinimo tarp siamų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monoceros Devi: 04 birželio 2013 - 10:59
Brigita, kaip dabar yra WCf'e aš žinau. Bet aš kalbu apie visiškai naują veislių paskirstymą.
Kas dėl kitų sistemų, nors konkurencija visai kita, tačiau ten yra kitų pliusų. Per viena parodą tavo gyvūną įvertina toli gražu ne du teisėjai. O gautas įvertinimas yra daug kartų vertingesnis už mūsų visus BIS'us ir pan biggrin.gif Na visada yra savų pliusų ir savų minusų. Tiesiog su prastais gyvūnais dalyvauti parodose nebebus smagu.
Atsakyti
Si grazuole "pensininke" iesko nauju namuciu wub.gif

Danely
Atsakyti
o mes taip pasitinkam vasarą:
CH HU*Bambuszligeti Manga, JW
user posted image

IC Oprah van Scalindjo, JW
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kadangi visi matyt atostogauja, tai nors mes pasirodysim, kaip baisu lauke su pavadėliu ax.gif Net į kiemą nebesibrauna lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Ir šiaip nekaltas snukelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
O mes turime visą puokštę rytiečių.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Welcome smile.gif thumbup.gif

P.S. KAR, cia Rafaelio sunėnai ir dukterėčios smile.gif)) Reginos vaikai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nereali: 27 birželio 2013 - 06:38
QUOTE(Nereali @ 2013 06 27, 07:36)
user posted image
user posted image
user posted image
Welcome smile.gif thumbup.gif

P.S. KAR, cia Rafaelio sunėnai ir dukterėčios smile.gif)) Reginos vaikai smile.gif

kas nosytes nutepliojo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 06 27, 07:36)

Aš facebook'e vis pasigrožiu. Gražuoliai. Batista, tai tikra Reginutė smile.gif Na iš snukelių matosi, kad giminės lotuliukas.gif

Atsakyti