nu kaip grazu orikai lauke laisvi vaiksto saviskio be pavadelio negaliu isleist, sliauzia pilvu namo, o jei koki netiketa garsa isgirsta, tai bega nesirinkdamas kur bijau kad nepabegtu ir nepasiklystu, ar kokie kaimo katinai neuzpultu
Oi kiek grožių
O maniškis vos duris pradarius sprunka laukan Vėl reiks "maudynes" organizuot. Praeitą vasarą jau niekur nebebėgo, o dabar vėl iš naujo
Spicy, o kaip jusiškiai? Paskui nepabėga?
QUOTE(princeless @ 2013 05 06, 16:02)
nu kaip grazu orikai lauke laisvi vaiksto saviskio be pavadelio negaliu isleist, sliauzia pilvu namo, o jei koki netiketa garsa isgirsta, tai bega nesirinkdamas kur bijau kad nepabegtu ir nepasiklystu, ar kokie kaimo katinai neuzpultu
O maniškis vos duris pradarius sprunka laukan Vėl reiks "maudynes" organizuot. Praeitą vasarą jau niekur nebebėgo, o dabar vėl iš naujo
QUOTE(kar @ 2013 05 06, 16:17)
Oi kiek grožių
Maniškės vaikšto po kiemą, bet už teritorijos ribų neišeina. Va mažoji lauke tik pirmą kartą, o kaip drąsiai su šuniu uostinėjasi, uodegą kiek papūtusi, bet be šnypštimų ir puolimų Beje, šuo gyvnam kieme, katės namuose, jie nebendrauja namų aplinkoj, nebent retkarčiais šunį mato, kai pakviečiu jį į prieškambarį trumpam.
QUOTE(spicy @ 2013 05 06, 19:49)
Maniškės vaikšto po kiemą, bet už teritorijos ribų neišeina. Va mažoji lauke tik pirmą kartą, o kaip drąsiai su šuniu uostinėjasi, uodegą kiek papūtusi, bet be šnypštimų ir puolimų Beje, šuo gyvnam kieme, katės namuose, jie nebendrauja namų aplinkoj, nebent retkarčiais šunį mato, kai pakviečiu jį į prieškambarį trumpam.
Oi kokie faini draugeliai
Jei maniškis neitų iš kiemo aš irgi leisčiau. Nebijo jis nieko. Bet gi jis banditas vyksteli uodega ir šauk nešaukus Kiek naktų per jį nemiegota. Vyras kažkada su prožektorium po kiemą šukavo puse nakties O jis grįžta ir pasislėpęs tyliai tūno kur nors, nes žino, kad bart gaus
O dabar vėl jau nerime gyvena, vis duris bando atsidaryt ir į kiemą išlėkt. O jei nepavyksta pergaudraut, tai atsisėda prie atviro lango ir rėkia Vienu žo, reiks kariaut iš naujo
QUOTE(kar @ 2013 05 07, 14:03)
Oi kokie faini draugeliai
Jei maniškis neitų iš kiemo aš irgi leisčiau. Nebijo jis nieko. Bet gi jis banditas vyksteli uodega ir šauk nešaukus Kiek naktų per jį nemiegota. Vyras kažkada su prožektorium po kiemą šukavo puse nakties O jis grįžta ir pasislėpęs tyliai tūno kur nors, nes žino, kad bart gaus
O dabar vėl jau nerime gyvena, vis duris bando atsidaryt ir į kiemą išlėkt. O jei nepavyksta pergaudraut, tai atsisėda prie atviro lango ir rėkia Vienu žo, reiks kariaut iš naujo
Jeigu ganyti reikia, tai tikrai ne kas. Pas mane vienas katinas kol nekastruotas buvo irgi maudavo vis už teritorijos į kainynystėje esančias statybas, ten laukinių kačių matyt lankomasi ir kvapų daug, bet žinodavau kur ieškoti - jei ne kieme tai ten, toliu niekur nekeliaudavo.
gal reikia pamėginti mokinti būti tik savame kieme, ar išėjes su jumis kartu taip pat sprunka iškar, jog nepagauti? Vieno neleiskite laukan.
o nebijot kad toms kaimietems katems kaciuku pridarys ir atsiras orientalu po 150 lt.?
QUOTE(princeless @ 2013 05 07, 18:37)
o nebijot kad toms kaimietems katems kaciuku pridarys ir atsiras orientalu po 150 lt.?
Nebijom Dabar jis jau kačiukų tikrai niekam nepridarys, o anksčiau, kai eidavo į kaimynų statybas, aš pas jį tuoj pat nusekdavau, bet ten kačių nebuvo nei karto, sakau, gal kvapas laukinių katinų, o gal kitų gyvių, kad jį masindavo tos nebaigtos statybos. Nejau manote, jos savo gyvūnams leidžiu bastytis už mano akiračio ribų - aš juos tik kieman išleidžiu, bet Mojikas būdavo įsigudrina kažkaip išsprūsti ir tuomet žinodavau, kur jis galėjo nupėdinti... Valkataujančių kačių apylinkėse nemačiau, kaimyninių sodybų kastratai tai vaikštinėja, bet įvairaus laukinio gyvio nuo kiškių iki briedžių ar šernų tai aplinkui slampinėja
tuomet smagu tikiu kad saugot, tik kartais sunku gal juos nusaugot labai jau blatni
QUOTE(spicy @ 2013 05 07, 18:34)
Jeigu ganyti reikia, tai tikrai ne kas. Pas mane vienas katinas kol nekastruotas buvo irgi maudavo vis už teritorijos į kainynystėje esančias statybas, ten laukinių kačių matyt lankomasi ir kvapų daug, bet žinodavau kur ieškoti - jei ne kieme tai ten, toliu niekur nekeliaudavo.
gal reikia pamėginti mokinti būti tik savame kieme, ar išėjes su jumis kartu taip pat sprunka iškar, jog nepagauti? Vieno neleiskite laukan.
O kaip mokinti? Pirmus kartus dar pasibūna kieme, o paskui mauna nepagaunamai. Nulenda pas kaimynus už tvoros ir šauk nešaukus. Sakiau apskritai nebeleisiu į kiemą, bet jis pats duris atsidaro Vaikai pastoviai pirmyn atgal zuja, o jis tik ir taikosi išsprukti.
Pernai pora kartu su vandeniu perliejau, tai jau ramu buvo. Sedėdavo ant slenksčio ir niekur toliau kojos nekeldavo O dabar vaikinas vėl užsimiršo
Sakau gal su pavadėliu pratinti bet tada tikriausiai vistiek bandys sprukti pro duris Ai nebežinau...
QUOTE(Jolkutė @ 2013 05 08, 14:59)
Tikra dama
Maniškis vakar buvo pabėgęs. Gerai, kad greitai pasigedom, bet ir tai jau buvo spjęs pas kaimynus nusliūkinti. Galvojau, kad vėl reiks visą naktį laukt grįžtančio
Norisi galvą jam nusukt už tokius darbelius
Aš dar pasiguosiu...vakar tik pradariau langą vaiko pažiūrėt, jis tik hoba pro langą ir bėgt. Aš tik rankom orą pamakalavau...bebėgdamas dar spėjo paukštį praskrendantį bandyt pagaut Pasigavau, įleidau į kambarį, pradariau duris, užlindau už kampo ir laukiu su kibiru vandens. Tik iš antro karto pavyko apipilt Vakare jau ramus, prie durų nebelenda, aš džiaugiuosi...
Šiandien ryte tik pradariau duris, jis pro kojas ir vėl į lauką Galvojau - nužudysiu
Nežinau, jis toks neramus pasidaręs, rėkia tokiu keistu, storu balsu, gal pavasaris jį veikia? Ar taip to lauko nori ? Šiandien grįšiu vėl reiks auklėjamųjų priemonių imtis
Šiandien ryte tik pradariau duris, jis pro kojas ir vėl į lauką Galvojau - nužudysiu
Nežinau, jis toks neramus pasidaręs, rėkia tokiu keistu, storu balsu, gal pavasaris jį veikia? Ar taip to lauko nori ? Šiandien grįšiu vėl reiks auklėjamųjų priemonių imtis