Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

nu kaip grazu orikai lauke laisvi vaiksto wub.gif saviskio be pavadelio negaliu isleist, sliauzia pilvu namo, o jei koki netiketa garsa isgirsta, tai bega nesirinkdamas kur smile.gif bijau kad nepabegtu ir nepasiklystu, ar kokie kaimo katinai neuzpultu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princeless: 06 gegužės 2013 - 15:03
Oi kiek grožių wub.gif

QUOTE(princeless @ 2013 05 06, 16:02)
nu kaip grazu orikai lauke laisvi vaiksto  wub.gif  saviskio be pavadelio negaliu isleist, sliauzia pilvu namo, o jei koki netiketa garsa isgirsta, tai bega nesirinkdamas kur  smile.gif  bijau kad nepabegtu ir nepasiklystu, ar kokie kaimo katinai neuzpultu blink.gif

O maniškis vos duris pradarius sprunka laukan doh.gif Vėl reiks "maudynes" organizuot. Praeitą vasarą jau niekur nebebėgo, o dabar vėl iš naujo doh.gif

Spicy, o kaip jusiškiai? Paskui nepabėga?
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 05 06, 16:17)
Oi kiek grožių  wub.gif
O maniškis vos duris pradarius sprunka laukan  doh.gif  Vėl reiks "maudynes" organizuot. Praeitą vasarą jau niekur nebebėgo, o dabar vėl iš naujo  doh.gif

Spicy, o kaip jusiškiai? Paskui nepabėga?

Maniškės vaikšto po kiemą, bet už teritorijos ribų neišeina. Va mažoji lauke tik pirmą kartą, o kaip drąsiai su šuniu uostinėjasi, uodegą kiek papūtusi, bet be šnypštimų ir puolimų mirksiukas.gif Beje, šuo gyvnam kieme, katės namuose, jie nebendrauja namų aplinkoj, nebent retkarčiais šunį mato, kai pakviečiu jį į prieškambarį trumpam.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 05 06, 19:49)
Maniškės vaikšto po kiemą, bet už teritorijos ribų neišeina. Va mažoji lauke tik pirmą kartą, o kaip drąsiai su šuniu uostinėjasi, uodegą kiek papūtusi, bet be šnypštimų ir puolimų mirksiukas.gif Beje, šuo gyvnam kieme, katės namuose, jie nebendrauja namų aplinkoj, nebent retkarčiais šunį mato, kai pakviečiu jį į prieškambarį trumpam.
user posted image

Oi kokie faini draugeliai smile.gif
Jei maniškis neitų iš kiemo aš irgi leisčiau. Nebijo jis nieko. Bet gi jis banditas doh.gif vyksteli uodega ir šauk nešaukus doh.gif Kiek naktų per jį nemiegota. Vyras kažkada su prožektorium po kiemą šukavo puse nakties doh.gif O jis grįžta ir pasislėpęs tyliai tūno kur nors, nes žino, kad bart gaus ax.gif
O dabar vėl jau nerime gyvena, vis duris bando atsidaryt ir į kiemą išlėkt. O jei nepavyksta pergaudraut, tai atsisėda prie atviro lango ir rėkia doh.gif Vienu žo, reiks kariaut iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 05 07, 14:03)
Oi kokie faini draugeliai  smile.gif
Jei maniškis neitų iš kiemo aš irgi leisčiau. Nebijo jis nieko. Bet gi jis banditas  doh.gif vyksteli uodega ir šauk nešaukus  doh.gif  Kiek naktų per jį nemiegota. Vyras kažkada su prožektorium po kiemą šukavo puse nakties doh.gif  O jis grįžta ir pasislėpęs tyliai tūno kur nors, nes žino, kad bart gaus  ax.gif
O dabar vėl jau nerime gyvena, vis duris bando atsidaryt ir į kiemą išlėkt. O jei nepavyksta pergaudraut, tai atsisėda prie atviro lango ir rėkia  doh.gif  Vienu žo, reiks kariaut iš naujo  smile.gif

Jeigu ganyti reikia, tai tikrai ne kas. Pas mane vienas katinas kol nekastruotas buvo irgi maudavo vis už teritorijos į kainynystėje esančias statybas, ten laukinių kačių matyt lankomasi ir kvapų daug, bet žinodavau kur ieškoti - jei ne kieme tai ten, toliu niekur nekeliaudavo.
gal reikia pamėginti mokinti būti tik savame kieme, ar išėjes su jumis kartu taip pat sprunka iškar, jog nepagauti? Vieno neleiskite laukan.
Atsakyti
o nebijot kad toms kaimietems katems kaciuku pridarys ir atsiras orientalu po 150 lt.? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 05 07, 18:37)
o nebijot kad toms kaimietems katems kaciuku pridarys ir atsiras orientalu po 150 lt.?  rolleyes.gif

Nebijom mirksiukas.gif Dabar jis jau kačiukų tikrai niekam nepridarys, o anksčiau, kai eidavo į kaimynų statybas, aš pas jį tuoj pat nusekdavau, bet ten kačių nebuvo nei karto, sakau, gal kvapas laukinių katinų, o gal kitų gyvių, kad jį masindavo tos nebaigtos statybos. Nejau manote, jos savo gyvūnams leidžiu bastytis už mano akiračio ribų - aš juos tik kieman išleidžiu, bet Mojikas būdavo įsigudrina kažkaip išsprūsti ir tuomet žinodavau, kur jis galėjo nupėdinti... Valkataujančių kačių apylinkėse nemačiau, kaimyninių sodybų kastratai tai vaikštinėja, bet įvairaus laukinio gyvio nuo kiškių iki briedžių ar šernų tai aplinkui slampinėja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spicy: 07 gegužės 2013 - 18:36
tuomet smagu smile.gif tikiu kad saugot, tik kartais sunku gal juos nusaugot smile.gif labai jau blatni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 05 07, 18:34)
Jeigu ganyti reikia, tai tikrai ne kas. Pas mane vienas katinas kol nekastruotas buvo irgi maudavo vis už teritorijos į kainynystėje esančias statybas, ten laukinių kačių matyt lankomasi ir kvapų daug, bet žinodavau kur ieškoti - jei ne kieme tai ten, toliu niekur nekeliaudavo.
gal reikia pamėginti mokinti būti tik savame kieme, ar išėjes su jumis kartu taip pat sprunka iškar, jog nepagauti? Vieno neleiskite laukan.

O kaip mokinti? Pirmus kartus dar pasibūna kieme, o paskui mauna nepagaunamai. Nulenda pas kaimynus už tvoros ir šauk nešaukus. Sakiau apskritai nebeleisiu į kiemą, bet jis pats duris atsidaro doh.gif Vaikai pastoviai pirmyn atgal zuja, o jis tik ir taikosi išsprukti.
Pernai pora kartu su vandeniu perliejau, tai jau ramu buvo. Sedėdavo ant slenksčio ir niekur toliau kojos nekeldavo ax.gif O dabar vaikinas vėl užsimiršo rolleyes.gif
Sakau gal su pavadėliu pratinti g.gif bet tada tikriausiai vistiek bandys sprukti pro duris g.gif Ai nebežinau...
Atsakyti
Štai kaip Nica leidžia šiltas dieneles biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 05 08, 14:59)
Štai kaip Nica leidžia šiltas dieneles  biggrin.gif
user posted image

Tikra dama bigsmile.gif

Maniškis vakar buvo pabėgęs. Gerai, kad greitai pasigedom, bet ir tai jau buvo spjęs pas kaimynus nusliūkinti. Galvojau, kad vėl reiks visą naktį laukt grįžtančio doh.gif
Norisi galvą jam nusukt už tokius darbelius gun_bandana.gif
Atsakyti
Aš dar pasiguosiu...vakar tik pradariau langą vaiko pažiūrėt, jis tik hoba pro langą ir bėgt. Aš tik rankom orą pamakalavau...bebėgdamas dar spėjo paukštį praskrendantį bandyt pagaut doh.gif Pasigavau, įleidau į kambarį, pradariau duris, užlindau už kampo ir laukiu su kibiru vandens. Tik iš antro karto pavyko apipilt doh.gif Vakare jau ramus, prie durų nebelenda, aš džiaugiuosi...
Šiandien ryte tik pradariau duris, jis pro kojas ir vėl į lauką doh.gif Galvojau - nužudysiu
bash.gif
Nežinau, jis toks neramus pasidaręs, rėkia tokiu keistu, storu balsu, gal pavasaris jį veikia? Ar taip to lauko nori ? Šiandien grįšiu vėl reiks auklėjamųjų priemonių imtis doh.gif
Atsakyti