Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Neturėjusiems orientalų, prie jų kūdumo reikia priprasti. Kai mes parsivežėm siamą, palyginus su mūsų naminiu katinu, atrodė kaip iš koncentracijos stovyklos smile.gif Buvo baisu kad nesulūžtų, o išaugo į gražuolį katinuką wub.gif user posted image
Atsakyti
Neturėjusiems orientalų, prie jų kūdumo reikia priprasti. Kai mes parsivežėm siamą, palyginus su mūsų naminiu katinu, atrodė kaip iš koncentracijos stovyklos smile.gif Buvo baisu kad nesulūžtų, o išaugo į gražuolį katinuką wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(princeless @ 2013 03 13, 10:00)
Neturėjusiems orientalų, prie jų kūdumo reikia priprasti. Kai mes parsivežėm siamą, palyginus su mūsų naminiu katinu, atrodė kaip iš koncentracijos stovyklos  smile.gif  Buvo baisu kad nesulūžtų, o išaugo į gražuolį katinuką  wub.gif user posted image

Isaugo tikrai puikus ir LABAI didelis katinas, gaila, kad foto negalima dydzio suprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pujolis @ 2013 03 12, 17:19)
Nuo naturalios mesos katinas nebus storas, lygiai taip pat kaip ir zmogus, valgantis kokybiska ir sviezia maista, o ne kokius pusfabrikacius mirksiukas.gif Maniskiai irgi abu kudi. Orientalas kai valge sausiaka, tai nuolat turejo problemu su antsvoriu, ko pasekoj dar is smelio slapimtakiuose atsirado...Taip kad del kudumo manau nereikia sukt galvos. Man tai grazu, o svarbiausia, kad kaip matot, antsvoris nera gerai sveikatai.
Jusu katinas man labai grazus, puikios figuros thumbup.gif

Ačiū ax.gif

QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 12, 23:27)
Ačiū merginos už sveikinimus  4u.gif

Mes su mažąja šį savaitgalį dalyvavome savo pirmoje parodoje, Rygoje. Abi dienas buvom puikiai įvertintos, ir gavom NOM BIS  blush2.gif

Kar, nepastebėjau nuotraukoj kad tavikšis būtų labai kūdas! Orientalas ir turi būt elegantiškas  mirksiukas.gif O žinant jo linijas vargu ar jis bus storulis!

Man patinka, kad jis toks formoj blush2.gif nenoriu storulio, bet kartais vistiek tokia ale panika apninka, ar gerai auklėjam, ar gerai maitinam blush2.gif

QUOTE(apgamele @ 2013 03 13, 09:47)
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 12, 23:27)

sveikinu, puiki pradzia 4u.gif

Mano Pasaulio cempionas; "Geriausios 2012m. LGAC/WCF klubo katės": "Geriausi suaugę katinai" - II vietos laimetojas; "Geriausi jaunimo katinai" - III vietos laimetojas wub.gif
user posted image

Nerealus. O akys wub.gif O kailiukas wub.gif

QUOTE(princeless @ 2013 03 13, 10:00)
Neturėjusiems orientalų, prie jų kūdumo reikia priprasti. Kai mes parsivežėm siamą, palyginus su mūsų naminiu katinu, atrodė kaip iš koncentracijos stovyklos  smile.gif  Buvo baisu kad nesulūžtų, o išaugo į gražuolį katinuką  wub.gif

Tikrai, kad gražuolis mirksiukas.gif

Va kiek grožių prikėlėt. Galėtumėt ir dažniau. O mažių nieks neturi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kar: 13 kovo 2013 - 11:51
QUOTE(apgamele @ 2013 03 13, 09:47)

Mano Pasaulio cempionas; "Geriausios 2012m. LGAC/WCF klubo katės": "Geriausi suaugę katinai" - II vietos laimetojas; "Geriausi jaunimo katinai" - III vietos laimetojas  wub.gif
user posted image

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano visi vaikai užaugo...namai visiems surasti...pradėsim naujus planuoti smile.gif

Paskutinė vaikų fotosesija 3 mėn proga, prieš iškeliaujant į naujus namus:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
o mano vienas vaikas - šokoladine su baltu mergytė dar laukia savo ypatingų šeimininkų:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dvi merginos ir berniokas iesko nauju namuciu wub.gif
LABAI priimtina, velykine kaina

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2013 03 14, 14:33)
Mano visi vaikai užaugo...namai visiems surasti...pradėsim naujus planuoti smile.gif

Paskutinė vaikų fotosesija 3 mėn proga, prieš iškeliaujant į naujus namus:
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1

Gražūs vaikai užaugo.

Kitiems - linkiu pačių geriausių namų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 03 18, 16:40)
Gražūs vaikai užaugo.
Kitiems - linkiu pačių geriausių namų  4u.gif

dėkui dėkui, bet apie naujus rašydama turėjau omenyje, kad jie dar tik mano mintyse ir planuose smile.gif net katinai apie juos nežino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2013 03 19, 11:57)
dėkui dėkui, bet apie naujus rašydama turėjau omenyje, kad jie dar tik mano mintyse ir planuose smile.gif net katinai apie juos nežino biggrin.gif

Supratau aš, kad dar tik planuojate ax.gif

Palinkėjimas čia kitiems gražuoliams kurie dar be namų 4u.gif

Oi, kaip norėčiau dar vieno...
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 03 19, 11:04)

Oi, kaip norėčiau dar vieno...

atsargiai, norai pildos mirksiukas.gif
Atsakyti