QUOTE(princeless @ 2013 03 13, 10:00)
Neturėjusiems orientalų, prie jų kūdumo reikia priprasti. Kai mes parsivežėm siamą, palyginus su mūsų naminiu katinu, atrodė kaip iš koncentracijos stovyklos Buvo baisu kad nesulūžtų, o išaugo į gražuolį katinuką
Isaugo tikrai puikus ir LABAI didelis katinas, gaila, kad foto negalima dydzio suprasti
QUOTE(Pujolis @ 2013 03 12, 17:19)
Nuo naturalios mesos katinas nebus storas, lygiai taip pat kaip ir zmogus, valgantis kokybiska ir sviezia maista, o ne kokius pusfabrikacius Maniskiai irgi abu kudi. Orientalas kai valge sausiaka, tai nuolat turejo problemu su antsvoriu, ko pasekoj dar is smelio slapimtakiuose atsirado...Taip kad del kudumo manau nereikia sukt galvos. Man tai grazu, o svarbiausia, kad kaip matot, antsvoris nera gerai sveikatai.
Jusu katinas man labai grazus, puikios figuros
Jusu katinas man labai grazus, puikios figuros
Ačiū
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 12, 23:27)
Ačiū merginos už sveikinimus
Mes su mažąja šį savaitgalį dalyvavome savo pirmoje parodoje, Rygoje. Abi dienas buvom puikiai įvertintos, ir gavom NOM BIS
Kar, nepastebėjau nuotraukoj kad tavikšis būtų labai kūdas! Orientalas ir turi būt elegantiškas O žinant jo linijas vargu ar jis bus storulis!
Mes su mažąja šį savaitgalį dalyvavome savo pirmoje parodoje, Rygoje. Abi dienas buvom puikiai įvertintos, ir gavom NOM BIS
Kar, nepastebėjau nuotraukoj kad tavikšis būtų labai kūdas! Orientalas ir turi būt elegantiškas O žinant jo linijas vargu ar jis bus storulis!
Man patinka, kad jis toks formoj nenoriu storulio, bet kartais vistiek tokia ale panika apninka, ar gerai auklėjam, ar gerai maitinam
QUOTE(apgamele @ 2013 03 13, 09:47)
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 12, 23:27)
sveikinu, puiki pradzia
Mano Pasaulio cempionas; "Geriausios 2012m. LGAC/WCF klubo katės": "Geriausi suaugę katinai" - II vietos laimetojas; "Geriausi jaunimo katinai" - III vietos laimetojas
Nerealus. O akys O kailiukas
QUOTE(princeless @ 2013 03 13, 10:00)
Neturėjusiems orientalų, prie jų kūdumo reikia priprasti. Kai mes parsivežėm siamą, palyginus su mūsų naminiu katinu, atrodė kaip iš koncentracijos stovyklos Buvo baisu kad nesulūžtų, o išaugo į gražuolį katinuką
Tikrai, kad gražuolis
Va kiek grožių prikėlėt. Galėtumėt ir dažniau. O mažių nieks neturi?
QUOTE(apgamele @ 2013 03 13, 09:47)
Mano Pasaulio cempionas; "Geriausios 2012m. LGAC/WCF klubo katės": "Geriausi suaugę katinai" - II vietos laimetojas; "Geriausi jaunimo katinai" - III vietos laimetojas
Mano visi vaikai užaugo...namai visiems surasti...pradėsim naujus planuoti
Paskutinė vaikų fotosesija 3 mėn proga, prieš iškeliaujant į naujus namus:
Dvi merginos ir berniokas iesko nauju namuciu
LABAI priimtina, velykine kaina
LABAI priimtina, velykine kaina
QUOTE(Monoceros Devi @ 2013 03 14, 14:33)
Mano visi vaikai užaugo...namai visiems surasti...pradėsim naujus planuoti
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1
Gražūs vaikai užaugo.
Kitiems - linkiu pačių geriausių namų
QUOTE(kar @ 2013 03 18, 16:40)
dėkui dėkui, bet apie naujus rašydama turėjau omenyje, kad jie dar tik mano mintyse ir planuose net katinai apie juos nežino
QUOTE(Monoceros Devi @ 2013 03 19, 11:57)
dėkui dėkui, bet apie naujus rašydama turėjau omenyje, kad jie dar tik mano mintyse ir planuose net katinai apie juos nežino
Supratau aš, kad dar tik planuojate
Palinkėjimas čia kitiems gražuoliams kurie dar be namų
Oi, kaip norėčiau dar vieno...
QUOTE(kar @ 2013 03 19, 11:04)
atsargiai, norai pildos