Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Sveiki, ieškau pirkti juodo arba siamo spalvos orientalo, būtų gerai katytė smile.gif Gal žinote kas planuoja naujas vadas arba turi šiuo metu? Ačiū
Atsakyti
'siamo spalvos' orientalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princeless: 07 kovo 2013 - 08:15
QUOTE(Kerian @ 2013 03 07, 00:20)
Sveiki, ieškau pirkti juodo arba siamo spalvos orientalo, būtų gerai katytė smile.gif Gal žinote kas planuoja naujas vadas arba turi šiuo metu? Ačiū

Kažką ne taip parašėte, jeigu kalbate apie Siamo kailio nuspalvinimą pas rytiečių kates, tai jį ir turi mėlynakiai Siamai, panašų dar gali turėti mėlynakiai seišeliai. orientalams būdingas įvairi spalvų paletė ir kailio marginimas (taškuoti, dryžuoti, kelių spalvų deriniai - bikolorai, vienspalviai arba kaip aukščiau prisegtose Jolkutės foto vėžlinė, bet tikrai nėra balto kailio nutamsėjimai galūnėse, snukučio ir ausų srityse, ką jūs įvardinote kaip siamo spalva (nors ji būdinga ir nemažai kitų veislių). Siamai, seišeliai ir Orientalai skiriasi vieni nuo kitų tik akių spalva ir kailio marginimu (siamai nuo seišelių).
Čia aš paprasytai populistine kalba tikiuos aiškiai surašiau:)
Atsakyti
Na ir kas pasakys, kad lipa ant stalo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 03 10, 19:02)

user posted image

Gerulis vaikas thumbup.gif ir iš ties, negali nieko sakyt - juk ne ant stalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 03 10, 20:02)

user posted image

Tai ne tik, kad ant stalo nelipa - nuplauna stala, isvalo trupinius, tvarkdarys tiesiog biggrin.gif
Superinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 03 10, 19:02)

user posted image

Ot savas vaikas wub.gif Maniskiai irgi taip pat elgiasi smile.gif O kai Vilius valgo tai isvis apseda ji is visu pusiu smile.gif tai jei musu nera salia, Viliukas baisiai greitai "pavalgo" smile.gif))))) ir praso deserto lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje sveikinu Jolkute su naujosios mazosios Tortikes pirmu blynu parodoje kuris labai jau neprisviles smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 11, 13:43)
Gerulis vaikas thumbup.gif  ir iš ties, negali nieko sakyt - juk ne ant stalo  biggrin.gif

QUOTE(spicy @ 2013 03 11, 17:32)
Tai ne tik, kad ant stalo nelipa - nuplauna stala, isvalo trupinius, tvarkdarys tiesiog
Superinis

Tikras tvarkdarys. kas ne vietoje ant stalo padėta būna nutempta pas save į bliūdą rolleyes.gif

QUOTE(Nereali @ 2013 03 12, 00:49)
Ot savas vaikas  Maniskiai irgi taip pat elgiasi O kai Vilius valgo tai isvis apseda ji is visu pusiu tai jei musu nera salia, Viliukas baisiai greitai "pavalgo"  ir praso deserto 
Papildyta:
Beje sveikinu Jolkute su naujosios mazosios Tortikes pirmu blynu parodoje kuris labai jau neprisviles

Pas jus turėtų vaizdelis geras būti smile.gif

Maniškis visda prisistato, kai vyras valgo, nors pats visada aiškino, kaip nieko negalima duoti nuo stalo, bet dažniausiai pats neatsilaiko doh.gif

Mūsų Rafiukas toooks tikras katinas. Nepaimsi jo, nepaglostysi kada jis pats to nenori. Visada šalia, visada iš paskos, palydi ir pasitinka prie durų, jei grįžtu vėliau laukia prie lango, bet gulės geriau ant sofos atlošo, nei ant kelių. Kai nešioji viskas ok, dairosi visas patenkintas, bet tik pabandyk atsisėsti doh.gif Ydomu čia toks būdas ar labiau nuo individualaus charakterio priklauso?

Mažylis baisiai pradėjo meilę kačiui demonstruoti. Nešioja, myluoja, bučiuoja. Jau net susipykstame, dėl per didelės meilės.

Prisipažįstu...neatsakinga aš šeimininkė doh.gif Pamiršau savo grožį paskiepyti blush2.gif Ką dabar daryti? Suduoti vaistų nuo kirminų ir vežt skiepyti?

Dar klausimukas blush2.gif Musiškis baisiai kudas atrodo. Mano akimis labai liesas. Net riebesnio maisto nupirkau g.gif Nuo kirminų gal prieš 3 mėn. buvo suduota. Ryte - vakare valgo mėsytę. Kartais Brit care. Reiks bandyti pasverti, bet kaip žinoti, kad ne per kudas g.gif

Prisidedu prie sveikinimu Jolkutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kar @ 2013 03 12, 17:48)
Prisipažįstu...neatsakinga aš šeimininkė  doh.gif Pamiršau savo grožį paskiepyti  blush2.gif  Ką dabar daryti? Suduoti vaistų nuo kirminų ir vežt skiepyti?
Dar klausimukas  blush2.gif Musiškis baisiai kudas atrodo. Mano akimis labai liesas. Net riebesnio maisto nupirkau  g.gif  Nuo kirminų gal prieš 3 mėn. buvo suduota. Ryte - vakare valgo mėsytę. Kartais Brit care. Reiks bandyti pasverti, bet kaip žinoti, kad ne per kudas  g.gif

Prisidedu prie sveikinimu Jolkutei smile.gif

Nuo naturalios mesos katinas nebus storas, lygiai taip pat kaip ir zmogus, valgantis kokybiska ir sviezia maista, o ne kokius pusfabrikacius mirksiukas.gif Maniskiai irgi abu kudi. Orientalas kai valge sausiaka, tai nuolat turejo problemu su antsvoriu, ko pasekoj dar is smelio slapimtakiuose atsirado...Taip kad del kudumo manau nereikia sukt galvos. Man tai grazu, o svarbiausia, kad kaip matot, antsvoris nera gerai sveikatai.
Jusu katinas man labai grazus, puikios figuros thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pujolis: 12 kovo 2013 - 16:21
Siūlome svetainę "orientalai.lt" su visu tūriniu. T.y. perleidžiame visas teises ne tik į domeną, bet ir į visą intelektualią nuosavybę. Arba galima tiesiog nukrepti domeną i jūsų esamą svetainę. Jau kelis metus veisimo veiklos nevykdome ir nesireklamavome, tačiau lankomumas išlieka stabilus.
Dėl kainos ar keitimo variantų (į gerą orientalų veislės katytę:) kreiptis orientalai@orientalai.lt
Atsakyti
Ačiū merginos už sveikinimus 4u.gif

Mes su mažąja šį savaitgalį dalyvavome savo pirmoje parodoje, Rygoje. Abi dienas buvom puikiai įvertintos, ir gavom NOM BIS blush2.gif

user posted image

Kar, nepastebėjau nuotraukoj kad tavikšis būtų labai kūdas! Orientalas ir turi būt elegantiškas mirksiukas.gif O žinant jo linijas vargu ar jis bus storulis!
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 12, 23:27)

sveikinu, puiki pradzia 4u.gif

Mano Pasaulio cempionas; "Geriausios 2012m. LGAC/WCF klubo katės": "Geriausi suaugę katinai" - II vietos laimetojas; "Geriausi jaunimo katinai" - III vietos laimetojas wub.gif
user posted image
Atsakyti