Sveiki, ieškau pirkti juodo arba siamo spalvos orientalo, būtų gerai katytė Gal žinote kas planuoja naujas vadas arba turi šiuo metu? Ačiū
'siamo spalvos' orientalo
QUOTE(Kerian @ 2013 03 07, 00:20)
Sveiki, ieškau pirkti juodo arba siamo spalvos orientalo, būtų gerai katytė Gal žinote kas planuoja naujas vadas arba turi šiuo metu? Ačiū
Kažką ne taip parašėte, jeigu kalbate apie Siamo kailio nuspalvinimą pas rytiečių kates, tai jį ir turi mėlynakiai Siamai, panašų dar gali turėti mėlynakiai seišeliai. orientalams būdingas įvairi spalvų paletė ir kailio marginimas (taškuoti, dryžuoti, kelių spalvų deriniai - bikolorai, vienspalviai arba kaip aukščiau prisegtose Jolkutės foto vėžlinė, bet tikrai nėra balto kailio nutamsėjimai galūnėse, snukučio ir ausų srityse, ką jūs įvardinote kaip siamo spalva (nors ji būdinga ir nemažai kitų veislių). Siamai, seišeliai ir Orientalai skiriasi vieni nuo kitų tik akių spalva ir kailio marginimu (siamai nuo seišelių).
Čia aš paprasytai populistine kalba tikiuos aiškiai surašiau:)
QUOTE(kar @ 2013 03 10, 19:02)
Gerulis vaikas ir iš ties, negali nieko sakyt - juk ne ant stalo
QUOTE(kar @ 2013 03 10, 20:02)
Tai ne tik, kad ant stalo nelipa - nuplauna stala, isvalo trupinius, tvarkdarys tiesiog
Superinis
QUOTE(kar @ 2013 03 10, 19:02)
Ot savas vaikas Maniskiai irgi taip pat elgiasi O kai Vilius valgo tai isvis apseda ji is visu pusiu tai jei musu nera salia, Viliukas baisiai greitai "pavalgo" ))))) ir praso deserto
Papildyta:
Beje sveikinu Jolkute su naujosios mazosios Tortikes pirmu blynu parodoje kuris labai jau neprisviles
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 11, 13:43)
Gerulis vaikas ir iš ties, negali nieko sakyt - juk ne ant stalo
QUOTE(spicy @ 2013 03 11, 17:32)
Tai ne tik, kad ant stalo nelipa - nuplauna stala, isvalo trupinius, tvarkdarys tiesiog
Superinis
Superinis
Tikras tvarkdarys. kas ne vietoje ant stalo padėta būna nutempta pas save į bliūdą
QUOTE(Nereali @ 2013 03 12, 00:49)
Ot savas vaikas Maniskiai irgi taip pat elgiasi O kai Vilius valgo tai isvis apseda ji is visu pusiu tai jei musu nera salia, Viliukas baisiai greitai "pavalgo" ir praso deserto
Papildyta:
Beje sveikinu Jolkute su naujosios mazosios Tortikes pirmu blynu parodoje kuris labai jau neprisviles
Papildyta:
Pas jus turėtų vaizdelis geras būti
Maniškis visda prisistato, kai vyras valgo, nors pats visada aiškino, kaip nieko negalima duoti nuo stalo, bet dažniausiai pats neatsilaiko
Mūsų Rafiukas toooks tikras katinas. Nepaimsi jo, nepaglostysi kada jis pats to nenori. Visada šalia, visada iš paskos, palydi ir pasitinka prie durų, jei grįžtu vėliau laukia prie lango, bet gulės geriau ant sofos atlošo, nei ant kelių. Kai nešioji viskas ok, dairosi visas patenkintas, bet tik pabandyk atsisėsti Ydomu čia toks būdas ar labiau nuo individualaus charakterio priklauso?
Mažylis baisiai pradėjo meilę kačiui demonstruoti. Nešioja, myluoja, bučiuoja. Jau net susipykstame, dėl per didelės meilės.
Prisipažįstu...neatsakinga aš šeimininkė Pamiršau savo grožį paskiepyti Ką dabar daryti? Suduoti vaistų nuo kirminų ir vežt skiepyti?
Dar klausimukas Musiškis baisiai kudas atrodo. Mano akimis labai liesas. Net riebesnio maisto nupirkau Nuo kirminų gal prieš 3 mėn. buvo suduota. Ryte - vakare valgo mėsytę. Kartais Brit care. Reiks bandyti pasverti, bet kaip žinoti, kad ne per kudas
Prisidedu prie sveikinimu Jolkutei
QUOTE(kar @ 2013 03 12, 17:48)
Prisipažįstu...neatsakinga aš šeimininkė Pamiršau savo grožį paskiepyti Ką dabar daryti? Suduoti vaistų nuo kirminų ir vežt skiepyti?
Dar klausimukas Musiškis baisiai kudas atrodo. Mano akimis labai liesas. Net riebesnio maisto nupirkau Nuo kirminų gal prieš 3 mėn. buvo suduota. Ryte - vakare valgo mėsytę. Kartais Brit care. Reiks bandyti pasverti, bet kaip žinoti, kad ne per kudas
Nuo naturalios mesos katinas nebus storas, lygiai taip pat kaip ir zmogus, valgantis kokybiska ir sviezia maista, o ne kokius pusfabrikacius Maniskiai irgi abu kudi. Orientalas kai valge sausiaka, tai nuolat turejo problemu su antsvoriu, ko pasekoj dar is smelio slapimtakiuose atsirado...Taip kad del kudumo manau nereikia sukt galvos. Man tai grazu, o svarbiausia, kad kaip matot, antsvoris nera gerai sveikatai.
Jusu katinas man labai grazus, puikios figuros
Siūlome svetainę "orientalai.lt" su visu tūriniu. T.y. perleidžiame visas teises ne tik į domeną, bet ir į visą intelektualią nuosavybę. Arba galima tiesiog nukrepti domeną i jūsų esamą svetainę. Jau kelis metus veisimo veiklos nevykdome ir nesireklamavome, tačiau lankomumas išlieka stabilus.
Dėl kainos ar keitimo variantų (į gerą orientalų veislės katytę:) kreiptis orientalai@orientalai.lt
Dėl kainos ar keitimo variantų (į gerą orientalų veislės katytę:) kreiptis orientalai@orientalai.lt
QUOTE(Jolkutė @ 2013 03 12, 23:27)
sveikinu, puiki pradzia
Mano Pasaulio cempionas; "Geriausios 2012m. LGAC/WCF klubo katės": "Geriausi suaugę katinai" - II vietos laimetojas; "Geriausi jaunimo katinai" - III vietos laimetojas