Cia mano maziuke PANTERA Bald Era parodoje Kaune
QUOTE(sandva @ 2013 02 20, 16:36)
Grazuole...noriu ir as tokios
linkiu kada nors isigyti, nes ne tik grazi bet ir charakteris fantastiskas
Labas vakaras, merginos,
čia kaimynka - rusų mėlynąjį auginanti, būsiu užklydus pas jus į svečius ir turiu tokių klausimų. Gavosi toks truputį susiginčijimas su vienos prieglaudos žmonėmis. Jūs man paskaykit, ar būna pilkų, arba mėlynų (kaip rusai) orientalų? tai vienas klausimas.
Dabar paskaykit kitką , įmesiu foto ar čia gali būti orientalas toj prieglaudoj? Nu aš tai netikiu,kad tai orientalas. Mišrūnas , panašus į rusų mėlynąjį taip?
https://www.facebook...f_t=photo_reply
Ten toliau pavarčius, yra ir daugiau tos katukės foto..
Laukiu ir dėkui už atsakymą
čia kaimynka - rusų mėlynąjį auginanti, būsiu užklydus pas jus į svečius ir turiu tokių klausimų. Gavosi toks truputį susiginčijimas su vienos prieglaudos žmonėmis. Jūs man paskaykit, ar būna pilkų, arba mėlynų (kaip rusai) orientalų? tai vienas klausimas.
Dabar paskaykit kitką , įmesiu foto ar čia gali būti orientalas toj prieglaudoj? Nu aš tai netikiu,kad tai orientalas. Mišrūnas , panašus į rusų mėlynąjį taip?
QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 21, 20:10)
Labas vakaras, merginos,
Laba, orientalai būna pačių įvairiausių spalvų, mėlynu tame tarpe irgi
O nuorodoj tikrai ne orientalas, kaži ir ar rusiukas. Na o prieglaudoj gali atsirasti bet kas, deja, net ir kilmingas dokumentuotas gyvunas, buvo ten ir rytiečių jau
Papildyta:
QUOTE(mossi @ 2013 02 13, 22:17)
Labas vakaras. Gal zinote, kada ir kur bus artimiausia orientalu paroda Vilniuje?
Laba,
nebūna atskirų veislių parodų, būna visų veislių vienu metu O Vilniuje artimiausia turbūt tik rudenį!
Na, taip.. Ten jau visko būna atsiranda .. Tiesiog buvo ydomu, ar mano akys keistai žiūri, ar aš kvankšt truputį, nes orientalo nei vieno panašumo neišmačiau, bet moteris teigė, kad kažkoks kačių žinovas ,jai būtent pasakė šitaip ... Mišrūniukė ir tiek, gal tada kažkiek panašumo tuomet jau lb turinti į rusiuką, bet tikrai ir ne rusas.
Dėkui už atsakymą
O Lietuvoje mėlynų orientalų nelabai kas veisia ,tiesa? Nes kiek jūsų visų puslapiuose veislynų kuičiausi ir cekavijausi, tai nemačiau nei vieno
Dėkui už atsakymą
O Lietuvoje mėlynų orientalų nelabai kas veisia ,tiesa? Nes kiek jūsų visų puslapiuose veislynų kuičiausi ir cekavijausi, tai nemačiau nei vieno
QUOTE(Jolkutė @ 2013 02 22, 00:19)
Laba,
nebūna atskirų veislių parodų, būna visų veislių vienu metu O Vilniuje artimiausia turbūt tik rudenį!
Artimiausia PASAULINE paroda Vilniuje bus balandzio men. 13-14 dienomis
QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 22, 01:43)
Na, taip.. Ten jau visko būna atsiranda .. Tiesiog buvo ydomu, ar mano akys keistai žiūri, ar aš kvankšt truputį, nes orientalo nei vieno panašumo neišmačiau, bet moteris teigė, kad kažkoks kačių žinovas ,jai būtent pasakė šitaip ... Mišrūniukė ir tiek, gal tada kažkiek panašumo tuomet jau lb turinti į rusiuką, bet tikrai ir ne rusas.
Dėkui už atsakymą
Dėkui už atsakymą
Sveiki.Yra pas mus veislynuose melynu orientalu.Stai mano melynas orientalas,pirktas kaip namu augintinis
nugi grazuolis labai didelis atrodo
QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 23, 13:40)
Įspūdingas bernužėlis , gražuolis
Aciu uz komplimentus.Jis is tiesu yra didelis orientalas.