Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Cia mano maziuke PANTERA Bald Era parodoje Kaune wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 02 20, 10:13)

Grazuole...noriu ir as tokios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2013 02 20, 16:36)
Grazuole...noriu ir as tokios  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif linkiu kada nors isigyti, nes ne tik grazi bet ir charakteris fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

čia kaimynka - rusų mėlynąjį auginanti, būsiu užklydus pas jus į svečius ir turiu tokių klausimų. Gavosi toks truputį susiginčijimas su vienos prieglaudos žmonėmis. Jūs man paskaykit, ar būna pilkų, arba mėlynų (kaip rusai) orientalų? tai vienas klausimas.

Dabar paskaykit kitką , įmesiu foto ar čia gali būti orientalas toj prieglaudoj? Nu aš tai netikiu,kad tai orientalas. Mišrūnas , panašus į rusų mėlynąjį taip?

https://www.facebook...f_t=photo_reply

Ten toliau pavarčius, yra ir daugiau tos katukės foto..

Laukiu ir dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 21, 20:10)
Labas vakaras, merginos,

čia kaimynka - rusų mėlynąjį auginanti, būsiu užklydus pas jus į svečius ir turiu tokių klausimų. Gavosi toks truputį susiginčijimas su vienos prieglaudos žmonėmis. Jūs man paskaykit, ar būna pilkų, arba mėlynų (kaip rusai) orientalų? tai vienas klausimas.

Dabar paskaykit kitką , įmesiu foto ar čia gali būti orientalas toj prieglaudoj? Nu aš tai netikiu,kad tai orientalas. Mišrūnas , panašus į rusų mėlynąjį taip?
https://www.facebook...f_t=photo_reply   

Ten toliau pavarčius, yra ir daugiau tos katukės foto..

Laukiu ir dėkui už atsakymą  smile.gif

Laba, orientalai būna pačių įvairiausių spalvų, mėlynu tame tarpe irgi smile.gif
user posted image

O nuorodoj tikrai ne orientalas, kaži ir ar rusiukas. Na o prieglaudoj gali atsirasti bet kas, deja, net ir kilmingas dokumentuotas gyvunas, buvo ten ir rytiečių jau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mossi @ 2013 02 13, 22:17)
Labas vakaras. Gal zinote, kada ir kur bus artimiausia orientalu paroda Vilniuje?

Laba,

nebūna atskirų veislių parodų, būna visų veislių vienu metu smile.gif O Vilniuje artimiausia turbūt tik rudenį!
Atsakyti
Na, taip.. Ten jau visko būna atsiranda .. Tiesiog buvo ydomu, ar mano akys keistai žiūri, ar aš kvankšt truputį, nes orientalo nei vieno panašumo neišmačiau, bet moteris teigė, kad kažkoks kačių žinovas ,jai būtent pasakė šitaip ... Mišrūniukė ir tiek, gal tada kažkiek panašumo tuomet jau lb turinti į rusiuką, bet tikrai ir ne rusas.

Dėkui už atsakymą smile.gif

O Lietuvoje mėlynų orientalų nelabai kas veisia ,tiesa? Nes kiek jūsų visų puslapiuose veislynų kuičiausi ir cekavijausi, tai nemačiau nei vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 02 22, 00:19)
Laba,

nebūna atskirų veislių parodų, būna visų veislių vienu metu smile.gif O Vilniuje artimiausia turbūt tik rudenį!

Artimiausia PASAULINE paroda Vilniuje bus balandzio men. 13-14 dienomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apgamele: 22 vasario 2013 - 08:15
labai liūdna rasti tokiu dalyku siamo mišrūnas, Simas berods, valkatavo Naujoje Vilnioje, dabar priglaustas gerų žmonių user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 22, 01:43)
Na, taip.. Ten jau visko būna atsiranda .. Tiesiog buvo ydomu, ar mano akys keistai žiūri, ar aš kvankšt truputį, nes orientalo nei vieno panašumo neišmačiau, bet moteris teigė, kad kažkoks kačių žinovas ,jai būtent pasakė šitaip ... Mišrūniukė ir tiek, gal tada kažkiek panašumo tuomet jau lb turinti į rusiuką, bet tikrai ir ne rusas.

Dėkui už atsakymą  smile.gif

O Lietuvoje mėlynų orientalų nelabai kas veisia ,tiesa? Nes kiek jūsų visų puslapiuose veislynų kuičiausi ir cekavijausi, tai nemačiau nei vieno  smile.gif

Sveiki.Yra pas mus veislynuose melynu orientalu.Stai mano melynas orientalas,pirktas kaip namu augintinis smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
nugi grazuolis bigsmile.gif labai didelis atrodo
Atsakyti
QUOTE(Tatjana D. @ 2013 02 22, 18:42)
Sveiki.Yra pas mus veislynuose melynu orientalu.Stai mano melynas orientalas,pirktas kaip namu augintinis smile.gif
user posted image
user posted image

Įspūdingas bernužėlis , gražuolis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglinainis @ 2013 02 23, 13:40)
Įspūdingas bernužėlis , gražuolis  4u.gif

Aciu smile.gif uz komplimentus.Jis is tiesu yra didelis orientalas.
Atsakyti