Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

o va čia mano anūkėliai irgi ieško sau naujų namų smile.gif šiuo metu jie gyvena Vokietijoje wink.gif
user posted image

Kadangi greitai keliausiu į Vokietiją, galiu parvežti jei kas rimtai domėsis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nereali @ 2012 11 13, 16:03)
Na tai registruojuosi naujoje temoje  4u.gif
Mano mažiai:

Ideal Cat ZAPPA:

Kai kurie dar vis iesko namu  4u.gif

Vo man Zappa visai patinka ax.gif
Atsakyti
Butu tiesiog puiku,kad uzaugintus kaciukus veisejos galetu parduoti uz tokia kaina,kurios nori.Deja ne visada taip buna ir visos veisejos tai puikiai zino.Kaciuko kaina gali gana stipriai svyruoti,bet tai nereiskia,kad jis butinai turi veisimo broka ir t.t.Ne visi kaciukai greitai randa nauja seima,o laikyti namuose jau gerokai paaugusius ir peraugusius kaciukus tikrai sunku.Stai ir krenta tos kainos.Pas mane taip pat namuose sedi vienas toks maziukas,kuriam jau 4.5 men.Dzemutis kantriai laukia ir jeigu atsiras zmogus,kuriam jis kris i sirdi man tikrai nebus gaila siek tiek ir kaina koreguoti smile.gif .Juk daro veisejos ir Kaledines ir Velykines nuolaidas biggrin.gif .
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tanya, na koks saldus tas tavo Dzemukas!!! thumbup.gif wub.gif
tu gal ji tikrau su Dzemu tepei ?? Toooks faunutis zaliaakys!!! Linkiu jam surasti pacius geriausius namus!!
gerai pasakei-jei kam ikris i sirdi !!! -butent tai ira svarbu !!! drinks_cheers.gif Ir tykiu, kad atsiras toks, kuriam jis ilis i sirdi ir ta sirdis jau nebenores jo paleisti !!

va parodam dar tevus Dzemuko- teveli ir mamyte!!
Aramis Onza De Oro
user posted image
Bua Luang Rihanna
user posted image
Papildyta:
Brigita, anukeliai gana simpatiski!! wub.gif thumbup.gif
O kai atvesi-kainos bus lietuviskos ar vokiskos?? mirksiukas.gif
Turbut labiau apsimoka parduoti jas butent Vokietijoje!!! ten gyvenimas ir kainos kitokios!!!!!!
Atsakyti
Natalija,aciu uz pagalba, pristatant Dzemo tevelius 4u.gif ,o berniukas kuo tolyn tuo saldesnis darosi-murkia kaip traktoriukas,ryte dukrytes is lovos isleisti nenori glaustosi,gulasi ant krutines,keliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatjana D. @ 2012 11 15, 01:08)
Natalija,aciu uz pagalba, pristatant Dzemo tevelius  4u.gif ,o berniukas kuo tolyn tuo saldesnis darosi-murkia kaip traktoriukas,ryte dukrytes is lovos isleisti nenori glaustosi,gulasi ant krutines,keliu  wub.gif

thumbup.gif riaiskia visas i tetuka Aramsika !!!!! wub.gif
superinis berniukas auga!!! man va sita foto patinka, kur jisai su sesute !!
tikri liutukai!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2012 11 14, 22:57)

Brigita, anukeliai gana simpatiski!! wub.gif  thumbup.gif
O kai atvesi-kainos bus lietuviskos ar vokiskos??  mirksiukas.gif
Turbut labiau apsimoka parduoti jas butent Vokietijoje!!! ten gyvenimas ir kainos kitokios!!!!!!

Na čia jau kainą ne aš nusakau o kačiukų veisėjas smile.gif Aš galiu tik parvežti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tatjana D. @ 2012 11 14, 22:12)
Dzemutis kantriai laukia ir jeigu atsiras zmogus,kuriam jis kris i sirdi man tikrai nebus gaila siek tiek ir kaina koreguoti  smile.gif .Juk daro veisejos ir Kaledines ir Velykines nuolaidas biggrin.gif .

Nu aš nei Velykinių nei Kalėdinių nuolaidų nedarau. Man jei nepatinka žmogus aš jam neparduodu nors ir už 3000 Lt.
ir lygiai taip pat galiu nuleisti kainą, jei man žmogus atrodo mielas, geras ir kuris labai mylės mano vaiką.

Aš pvz esu atsakius keliems žmonėms ir nepardavus kačiuko.
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2012 11 15, 00:17)
thumbup.gif riaiskia visas i tetuka Aramsika !!!!! wub.gif
superinis berniukas auga!!! man va sita foto patinka, kur jisai su sesute !!
tikri liutukai!!!!

user posted image

O man cia Dzemas tai juokingas -tos storazandis smile.gif ,matyt per arti fotoaparatas buvo .
Atsakyti
Aciu visoms uz pagalba 4u.gif Dziaugiuosi radus sita tema...Visos tokios draugiskos cia - be galo malonu....
o jau Monoceros Devi katinukai kokie grazus wub.gif
Ir Dzemas...Jo vardas toks?

Mintis isigyti orientaliuka jau seniai kilo mano vyrui... smile.gif Tada pradejau lauktis mazojo ir atidejom naujo gyventojo pirkimo klausima..
As dvejoju siek tiek, nes baugu del vaiko blush2.gif Turim 2 vaikus, mazajam 2 metai...Ar ne per anksti? Baisu, kad nenuskriaustu katinuko, o sis gindamasis nesuzeistu vaiko....Girdejau, kad sios veisles katinai labai mieli ir draugiski...
Dar norejau paklausti, ar daznai pasitaiko zmoniu, alergisku sios veisles katems?
Nepateisinu tu zmoniu, kurie "bando", o paskui atiduoda.Jei jau priimsime nauja gyventoja - jis iskart taps seimos nariu be jokiu islygu...Todel as linkusi palaukti dar kazkiek, o vyras ir vyresnioji dukra labai nori dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 lapkričio 2012 - 23:27
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 11 15, 00:24)
Na čia jau kainą ne aš nusakau o kačiukų veisėjas smile.gif Aš galiu tik parvežti smile.gif
Papildyta:
Nu aš nei Velykinių nei Kalėdinių nuolaidų nedarau. Man jei nepatinka žmogus aš jam neparduodu nors ir už 3000 Lt.
ir lygiai taip pat galiu nuleisti kainą, jei man žmogus atrodo mielas, geras ir kuris labai mylės mano vaiką.

Aš pvz esu atsakius keliems žmonėms ir nepardavus kačiuko.

As taip pat savo kaciuku neparduociau bet kam smile.gif .Ir kai zmogus skambina ir klausineja,tai jam sakau,kad rinktusi atsakingai .Juk nebutinai tai turi buti mano kaciukas.As manau,kad buna labai graziu kaciu,bet savo kate pajusi sirdimi wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 14, 23:26)
Aciu visoms uz pagalba 4u.gif Dziaugiuosi radus sita tema...Visos tokios draugiskos cia - be galo malonu....
Mintis isigyti orientaliuka jau seniai kilo mano vyrui... smile.gif As dvejoju siek tiek, nes baugu del vaiko blush2.gif Turim 2 vaikus, mazajam 2 metai...Ar ne per anksti? Baisu, kad nenuskriaustu katinuko, o sis gindamasis nesuzeistu vaiko....Girdejau, kad sios veisles katinai labai mieli ir draugiski...
Dar norejau paklausti, ar daznai pasitaiko zmoniu, alergisku sios veisles katems?
Nepateisinu  tu zmoniu, kurie "bando", o paskui atiduoda.Jei jau priimsime nauja gyventoja - jis iskart taps seimos nariu be jokiu islygu...Todel as linkusi palaukti dar kazkiek, o vyras ir vyresnioji dukra labai nori dabar smile.gif

Esmė išmokinti vaikus su katinu elgtis. Jei katinas nejaus grėsmės tai ji tikrai pirmas nepuls.
Čia Gita gali daug papasakoti, pas ją pirmą atsirado katės, o tik paskui vaikai.
Va mūsų pirmos vados katulis ir jos pirmagimis.
Atsakyti
QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 11 15, 01:24)

O man marsrutas Lietuva-Vokietija labiau patinka!!!!! lotuliukas.gif
as savus geriau ten vezsciau !!! jau kur-kur, o Vkietijoje krizes tikrai nera!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 11 15, 00:26)
Mintis isigyti orientaliuka jau seniai kilo mano vyrui... smile.gif Tada pradejau lauktis mazojo ir atidejom naujo gyventojo pirkimo klausima..
As dvejoju siek tiek, nes baugu del vaiko blush2.gif Turim 2 vaikus, mazajam 2 metai...Ar ne per anksti? Baisu, kad nenuskriaustu katinuko, o sis gindamasis nesuzeistu vaiko....Girdejau, kad sios veisles katinai labai mieli ir draugiski...
Nepateisinu  tu zmoniu, kurie "bando", o paskui atiduoda.Jei jau priimsime nauja gyventoja - jis iskart taps seimos nariu be jokiu islygu...Todel as linkusi palaukti dar kazkiek, o vyras ir vyresnioji dukra labai nori dabar smile.gif

Dzemas tikras jo vardas-dukryte susapnavo paryciui smile.gif .Yra tokiu veislynu,kur mazi vaikuciai auga kartu su mazais kaciukais.Manau,kad cia jau reikia paciam apsispresti,nes tik jus pati zinote teisiga atsakyma,o musu mergaites gali tik pasidalinti patirtimi smile.gif .
Atsakyti