Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(samilte @ 2013 02 01, 13:39)
Tikrai mačiau vienos forumietės suvestinę, kuriame buvo surinktos foto, ir parašyta "Grynaveisliai, bet ne Siamo katės" ir žemiau pateiktos Siamo kačių foto. Kadangi vyro giminės katiną pažinau iš sąrašo "Grynaveisliai ne Siamo katinai", todėl ir kilo klausimas. Žinoma, jau parodžiau tas nuotraukas tiems žmonėms, bet neturėjau atsakymo, kokios veislės jų katinas.

Taip taip, buvo toks palyginimas vienoje vietoje, aš jį tam ir įsidėjau i savo puslapiuką smile.gif Štai nuoroda:
Siamese - NO siamese

O jūsų pasiskolinta nuotrauka, manau yra paprasto katinėlio, lygiai tokio pačio kaip būtų rainas, juodas ar ryžas, tik šio kita spalva, bet teoriškai jis niekuo nesiskiria. Tik dokumentus turintis gyvūnas gali būti vadinamas vienos ar kotos veilės atstovu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkutė: 01 vasario 2013 - 16:19
QUOTE(Jolkutė @ 2013 02 01, 17:18)
Taip taip, buvo toks palyginimas vienoje vietoje, aš jį tam ir įsidėjau i savo puslapiuką  smile.gif  Štai nuoroda:
Siamese - NO siamese

O jūsų pasiskolinta nuotrauka, manau yra paprasto katinėlio, lygiai tokio pačio kaip būtų rainas, juodas ar ryžas, tik šio kita spalva, bet teoriškai jis niekuo nesiskiria. Tik dokumentus turintis gyvūnas gali būti vadinamas vienos ar kotos veilės atstovu  4u.gif

As puikiai suprantu, kad veisle patvirtina tik dokumentas ir visi bedokumenciai yra tik kiemo rainiai. Bet zinot kaip yra... Tai vat ir parodziau jiems kokie yra tikri Siamai. Bet pagal tai, kad tokie ale Siamai kergiami su tokiais ale Siamais tai vos ne kaip atskira veisle iseina.
Atsakyti
Mano kačiukams baisia įdomu kas do padaras čia jų namuose atsirado smile.gif
user posted image

P.S. ZICA (katytė nuotraukoje) dar vis laisva 4u.gif
Papildyta:
O cia Zikos sesute Zebra, kuri dabar gyvena Anglijoje pas viena sia/osh veiseja ir parodoje laimejo "1st and Bob ,red card day and then to top it all BOV ORIENTAL KITTEN" (nelabai žinau, kas ten do red card day, bet kaip man aiškino čia geriausia iš visų kačiukų- nu aš baisiai patenkinta blush2.gif )
user posted image

Šį savaitgalį Anglijoje Tica parodoje dalyvaus ir trys mano peterbaldukai- labai įdomu kaip jiems seksis. Kol kas negaliu susisiekti su savininkais.
Atsakyti
[quote=Nereali,2013 02 03, 01:46]Mano kačiukams baisia įdomu kas do padaras čia jų namuose atsirado smile.gif
user posted image
[/quote]
Čia moteriškas pasilyginimas - katyte bais nustebusi, kas čia per "Snieguole" nurungusi ją grožiu:) Gražuolė Urtytė - su pirmu jubiliejumi!

user posted image

[/quote]
Sveikinimai - mačiau jau Facebooke žinutę apie parodą ir Zebros laimėjimus, katytė verta jų! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spicy: 03 vasario 2013 - 10:41
QUOTE(samilte @ 2013 02 02, 16:18)
As puikiai suprantu, kad veisle patvirtina tik dokumentas ir visi bedokumenciai yra tik kiemo rainiai. Bet zinot kaip yra... Tai vat ir parodziau jiems kokie yra tikri Siamai. Bet pagal tai, kad tokie ale Siamai kergiami su tokiais ale Siamais tai vos ne kaip atskira veisle iseina.

Deja, ne tik kiemo rainiai sad.gif
O nuo dvieju ale siamu, niekas kitas ir negali gimti čia spalvų genetika smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nereali @ 2013 02 03, 00:46)
Mano kačiukams baisia įdomu kas do padaras čia jų namuose atsirado smile.gif
user posted image

P.S. ZICA (katytė nuotraukoje) dar vis laisva  4u.gif
Papildyta:
O cia Zikos sesute Zebra, kuri dabar gyvena Anglijoje pas viena sia/osh veiseja ir parodoje laimejo "1st and Bob ,red card day and then to top it all BOV ORIENTAL KITTEN" (nelabai žinau, kas ten do red card day, bet kaip man aiškino čia geriausia iš visų kačiukų- nu aš baisiai patenkinta blush2.gif )
user posted image

Šį savaitgalį Anglijoje Tica parodoje dalyvaus ir trys mano peterbaldukai- labai įdomu kaip jiems seksis. Kol kas negaliu susisiekti su savininkais.

Indre, man rodos tavo katinams jau senai įdomu buvo bigsmile.gif Smalsumas antras orikų vardas juk thumbup.gif

O Zebra gražuolė, išties verta visų apdovanojimų thumbup.gif
Lauksim gerų naujienų iš pertikų fronto 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nors jau beveik 3 mėn. gyvenam kartu, bet tik dabar įkeliu prisistatymui: Zoysytėuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2013 02 06, 20:16)
Sveikos,
Nors jau beveik 3 mėn. gyvenam kartu, bet tik dabar įkeliu prisistatymui: Zoysytėuser posted image

Na va kaip smagu, jau turi ką parodyt ir pati 4u.gif Prašom nesikuklint ir rodytis dažniau mirksiukas.gif Bučkiai Zosiukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2013 02 06, 21:16)
Sveikos,

Oi koks nekaltas snukutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evatam @ 2013 02 06, 21:16)
Sveikos,

labai grazi katyte, sveikinu isigijus nauja seimos nari thumbup.gif
Atsakyti
Mano petrikams Anglijoje sekesi sakyciau labai neblogai. ideal Cat wella - isejo i 5 finalus. Ideal Cat Principessa- i 4 finalus. Ideal cat Watson neisejo i finalus (na jis labai plaukuotas smile.gif nors ir superinio tipo), taciau pas viena teiseja apejo Wella.
4u.gif 4u.gif

O cia video tiems, kurie bijo, kad orientalai su kuo nors nesusidraugaus (pvz su suniu, kita kate ir pan)
Triušiai niekada nebuvo laikomi itin protingi ar komunikabilūs gyvūnai, tačiau musiškis labai draugauja su katėmis, bet ne visos katės lenda pas jį į narvą ir įsikniaubę į jį miega kaip tai daro Zappa. (triusio narvas visada atidarytas)
Idomiausia, kad triusis kai filmavau atsikele pasitikslino ar neduosiu maisto ir paskui grižo į ta kampą kur miegojo Zappa ir atsigulė taip, kad jų snukiai būtų susilietę. NEREALU thumbup.gif

VIDEO- zappa su triušiu >> SPAUSTI >>
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 02 08, 16:45)
Mano petrikams Anglijoje sekesi sakyciau labai neblogai.  ideal Cat wella - isejo i 5 finalus. Ideal Cat Principessa- i 4 finalus. Ideal cat Watson neisejo i finalus (na jis labai plaukuotas smile.gif nors ir superinio tipo), taciau pas viena teiseja apejo Wella.
4u.gif  4u.gif
O cia video tiems, kurie bijo, kad orientalai su kuo nors nesusidraugaus (pvz su suniu, kita kate ir pan)
Triušiai niekada nebuvo laikomi itin protingi ar komunikabilūs gyvūnai, tačiau musiškis labai draugauja su katėmis, bet ne visos katės lenda pas jį į narvą ir įsikniaubę į jį miega kaip tai daro Zappa. (triusio narvas visada atidarytas)
Idomiausia, kad triusis kai filmavau atsikele pasitikslino ar neduosiu maisto ir paskui grižo į ta kampą kur miegojo Zappa ir atsigulė taip, kad jų snukiai būtų susilietę. NEREALU  thumbup.gif

VIDEO- zappa su triušiu >> SPAUSTI >>

thumbup.gif thumbup.gif superinis klipas 4u.gif 4u.gif Labai atspindi mūsų kavesilės natūrądrinks_cheers.gif Man reikėtų kada pafilmuoti kačių santykius su lauke gyvenančiais mano gigantiškais šuinimis: Senbenaru ir Rytų Europos Avigaliu...jau nekalbant apie mano gausios vaikų gaujos nuolatiį dėmesio antplūdį, triukšmo, -aismo ir visa kas ensuvokiama atakas wub.gif Manau, kad abejojantiems, ar realiai nesuvokiantiems(šuniškos žmogaus suvokimu) ir lanksčios asmenybės esmės
Atsakyti
Labas vakaras. Gal zinote, kada ir kur bus artimiausia orientalu paroda Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mossi: 13 vasario 2013 - 22:18