Nelabai kertu čia pasirodžiusių ir jau dingusių pasisakymų apie tai kas ką veikia su savo katinu.
Jis ką blogas, be ausų uodegos, sergantis? Jei katino savininkas duoda savo katiną kergimui kas prašo kergimo, tai tegu duoda. Vokietijoje, Prancūzijoje ir Italijoje yra pilna katinų, kurie atviri kergimams. Akis plačiau pakrapštykite ir apsidairykite.
p.s. akių paganymui, nauja veislyno mergaitė:
Dim of Jasmine, OSH c 23
Mama: Monoceros French Kiss, OSH n 24
Tėvas: IC Oralee You touch my heart, JW OSH b 24 (taip tokie katinai irgi būna atviri kergimams kitiems veislynams!)
p.s.s. aš asmeniškai džiaugiuosi, kad Yunga yra mano vaikų tėvas, man jo vaikai patinka, jais domisi daug veisėjų ir man labai pasisekė, kad galiu turėti savo veislyno katėms ne vieną, o du katinus.
Aš pasakiau ką norėjau, daugiau neketinau. Tik matau, kad žmonės supranta savaip. Visų pirma, aš nieko neįžeidinėju ir nė neketinu. Pasakiau savo nuomonę gana gražiai ir civilizuotai. O va į grasinimus reaguoju atitinkamai.
Paskaitykit dar kartą!!! Nė žodeliu nepasakiau, kad katinas blogas ar pan. Kad mano nuomone MAN išties gražus jo vaikas yra tik vienas - irgi nieko blogo nepasakiau. Kad duoda visiems - faktas. O jei žmogus dėl tokio pasakymo įsižeidžia, kyla klausimas, ar tiesa akių nebado?
O dėl davimo kergtis į dešine ir į kairę - na ribos juk turi būt. Man tai - uždarbiavimas iš katino. Taip, ir Charlis ir jo tėvas yra atviri kergimai, bet gal nelyginam šių katinų. Bet Brigita, tu juk nedalini ar bent jau neketini duoti bet kam savo Liusiką, kas paprašytų? Manau ne.
Viskas, šia tema diskusijos netęsiu, nematau reikalo čia ginčytis.
Paskaitykit dar kartą!!! Nė žodeliu nepasakiau, kad katinas blogas ar pan. Kad mano nuomone MAN išties gražus jo vaikas yra tik vienas - irgi nieko blogo nepasakiau. Kad duoda visiems - faktas. O jei žmogus dėl tokio pasakymo įsižeidžia, kyla klausimas, ar tiesa akių nebado?
O dėl davimo kergtis į dešine ir į kairę - na ribos juk turi būt. Man tai - uždarbiavimas iš katino. Taip, ir Charlis ir jo tėvas yra atviri kergimai, bet gal nelyginam šių katinų. Bet Brigita, tu juk nedalini ar bent jau neketini duoti bet kam savo Liusiką, kas paprašytų? Manau ne.
Viskas, šia tema diskusijos netęsiu, nematau reikalo čia ginčytis.
QUOTE(kar @ 2013 01 29, 13:29)
Tylu-ramu parodykit kas nors savo grožių
Kar, tai rodyk savo gražuolį "karvuką" Aš kolkas dar neturiu ką rodyt
Indigo prieš miegelį
QUOTE(Jolkutė @ 2013 01 30, 20:00)
Kar, tai rodyk savo gražuolį "karvuką" Aš kolkas dar neturiu ką rodyt
Ai, kad neturiu jokių foto. Neįmanoma jo nufotografuoti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 01 30, 21:53)
arba nukankini/išmeti į gatvę. būkim realistai. ne taip seniai skambėjo istorija, kai kažkoks debilas užtampė negyvai šunį prie mašinos prisirišęs iš keršto sugyventinei. o kur dar visos kitos tokio pobūdžio istorijos.
vaikų gal ne visada suplanuosi, bet gyvūnas tai netyčiom neatsiranda. ir lieku prie nuomonės, kad turėtų atsirasti, kai visi jo nori ir pasiryžę rūpintis. o ne va bank/užgaidai pagavus/iš gailesčio ir pan.
vaikų gal ne visada suplanuosi, bet gyvūnas tai netyčiom neatsiranda. ir lieku prie nuomonės, kad turėtų atsirasti, kai visi jo nori ir pasiryžę rūpintis. o ne va bank/užgaidai pagavus/iš gailesčio ir pan.
QUOTE(Monoceros Devi @ 2013 01 31, 01:03)
Oooohoooo, koks grožis.
Aš noriu dar vieno
QUOTE(spicy @ 2013 01 31, 21:32)
Grožių grožiai, iškeliavę išties taip toli kad jau sunku sugalvot toliau kur
Nu bet jus mergos, Spycy, Yell su savo siamais baigiat mane užkrėst
O paskutinei likusiai porcelianinei mergytei linkiu pačių nuostabiausiu namučių
Laba diena,
Kreipiuosi į jus su klausimu. Galbūt tas klausimas iki skausmo jums įgrisęs, bet ... rodau foto, pasiskolintą iš interneto. Labai panašaus į jį katino augintojai teigia, kad tai Siamo katinas. Bet kokia čia veislė (jei tokia yra)?
Kreipiuosi į jus su klausimu. Galbūt tas klausimas iki skausmo jums įgrisęs, bet ... rodau foto, pasiskolintą iš interneto. Labai panašaus į jį katino augintojai teigia, kad tai Siamo katinas. Bet kokia čia veislė (jei tokia yra)?
QUOTE(kar @ 2013 02 01, 11:28)
Nepaprašyk, tai ir laikysit paslėpę tokius grožius
Nerealu, galėčiau žiūrėti ir žiūrėti.
Aš irgi linkiu laisvai mergaitei pačių geriausių namų. Laaabai graži
Nerealu, galėčiau žiūrėti ir žiūrėti.
Aš irgi linkiu laisvai mergaitei pačių geriausių namų. Laaabai graži
Pas mane nauajusias foto visada galite rasti mano FB puslapyje
Papildyta:
QUOTE(samilte @ 2013 02 01, 11:35)
Laba diena,
Tai tikrai nėra siamo katinas, tiesiog tai paprastas katinas, kuris turi siamo spalvų kailiuką. Kiti jį vadina dar Tajų katėmis, bet tai irgi nėra visisška tiesa.
Jei norite pamatyti tikrus siamus, pasidairykite šioje temoje veisėjų esančių siamo kačių foto.
QUOTE(Monoceros Devi @ 2013 02 01, 14:02)
Jei norite pamatyti tikrus siamus, pasidairykite šioje temoje veisėjų esančių siamo kačių foto.
Tikrai mačiau vienos forumietės suvestinę, kuriame buvo surinktos foto, ir parašyta "Grynaveisliai, bet ne Siamo katės" ir žemiau pateiktos Siamo kačių foto. Kadangi vyro giminės katiną pažinau iš sąrašo "Grynaveisliai ne Siamo katinai", todėl ir kilo klausimas. Žinoma, jau parodžiau tas nuotraukas tiems žmonėms, bet neturėjau atsakymo, kokios veislės jų katinas.