Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Jolkutė @ 2013 01 16, 20:58)
Živile, čia pas tave orikai, ar "tarpniai"  biggrin.gif  variantai?

PUMA ir PANTERA tikros orientales biggrin.gif

o dabar bus "tarpines" mergaites, irgi iesko nauju namuciu 4u.gif

QUIMERA Bald Era
user posted image user posted image

QUELLE Bald Era

QUILLE Bald Era
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 01 16, 20:08)
PUMA ir PANTERA tikros orientales  biggrin.gif

O kas jų tėtis? Mamyte tai tavo siamė, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2013 01 16, 21:14)
O kas jų tėtis? Mamyte tai tavo siamė, ar ne?

Yunga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 01 16, 20:18)

Yunga čia žiuriu vos ne daugumos oriku tevelis, kuriuos bent jau mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Kokia grazi margute "tarpine" QUELLE Bald Era !!!! biggrin.gif
trispalve!!! ir dar su balta spalva!!!!!!! Mmm-svajone!!!!!! doh.gif

Musu veislyno draugai is Kaliningrado iesko rankas graziai siamukei
Gal kas iesko TYKROS dokumentuotos siamukes?? (melynu akiu rytu katyte) 4u.gif rasikite i AZ !!!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 01 16, 21:18)

Jau kažkaip net "koktu" darosi, kai LT visos vados nuo Jungos - kraujai išbarstyti i visas puses...atsiprašau už tiesmuka komentarą, bet toks jausmas, kad nei kraujų linijų kas derina, tiesiog pamato gražų katiną, jį veisėja dalina be jokio pasirinkimo ir tiesiog kepami kačiukai vieno tėvelio "ant Lietuvos" wub.gif smile.gif

Oi atsiprašau - ne visos vados - bet didžioji masė...
Papildyta:
QUOTE(Tatjana D. @ 2013 01 05, 00:31)
Na juk ne taip jau ir senai smile.gif,bet įkelsių naujametinių ,bus į temą tada .
user posted image
user posted image
user posted image
štai tokia jau mūsų Demmi  wub.gif

Kokia super mažulė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spicy: 17 sausio 2013 - 22:21
QUOTE(spicy @ 2013 01 17, 23:20)
Jau kažkaip net "koktu" darosi, kai LT visos vados nuo Jungos - kraujai išbarstyti i visas puses...atsiprašau už tiesmuka komentarą, bet toks jausmas, kad nei kraujų linijų kas derina, tiesiog pamato gražų katiną, jį veisėja dalina be jokio pasirinkimo ir tiesiog kepami kačiukai vieno tėvelio "ant Lietuvos" wub.gif  smile.gif

tik nereikia cia varyt, as su junga kergiu ne pirma karta, man jis tinka, patinka ir kraujai suderinti, o prie tavo katinu savo merginu net arti neprileisiu
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 01 17, 22:20)
Jau kažkaip net "koktu" darosi, kai LT visos vados nuo Jungos - kraujai išbarstyti i visas puses...atsiprašau už tiesmuka komentarą, bet toks jausmas, kad nei kraujų linijų kas derina, tiesiog pamato gražų katiną, jį veisėja dalina be jokio pasirinkimo ir tiesiog kepami kačiukai vieno tėvelio "ant Lietuvos" wub.gif  smile.gif

nu reikia gi pinigus atsimušt. Juk tiek "sukišta" į jo reklamą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia bus (yra) kaip ir su bikoloriniais petrikais nuo vieno tos pačios moteriškės įsigyto vieno katino... doh.gif pilni skelbimai BEDOKUMENČIŲ bikolorinių petrikų... deja deja... verysad.gif
Man tai kol kas tik viena Jungos dukrytė (Sandros) patinka. Bet ten mano požiūriu mamytės nuopelnas didesnis nei tėvelio ax.gif

QUOTE(apgamele @ 2013 01 18, 08:16)
tik nereikia  cia varyt, as su junga kergiu ne pirma karta, man jis tinka, patinka ir kraujai suderinti, o prie tavo katinu savo merginu net arti neprileisiu

Živile, kažkaip įtariu, kad Ingrida tau ir neduotų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 01 18, 09:16)
tik nereikia  cia varyt, as su junga kergiu ne pirma karta, man jis tinka, patinka ir kraujai suderinti, o prie tavo katinu savo merginu net arti neprileisiu

Nereikia taip pulti, juk ne tau asmeniškai taikiau žinutę, katinas gi duodamas ne tik Baldera veislynui, bet ir visoms iš eilės pavienėms Lietuvos katėms ir kitiems veislynams, argi ne? Kad pas jus kraujai sugulė, gal ir tiesa, vaikučiai simpatiški.
Kas dėl mano katinų, aš jų NET NEDUOČIAU PRILEISTI, nesvarbu, kad iš to pinigo gauti galima biggrin.gif , jie uždariems mano veislyno poreikiams.
Atsakyti
Yungai abejingu nera smile.gif man, kaip paprastai kaciu myletojai, jis ispudi padare thumbup.gif linkiu visiems nemaziau ispudingu katinuku.
Atsakyti
Mergos, nėr ko pylkti ir iškart drabstytis atgal purvais!!! Kad katinas dalinamas į visas puses vieną, o kas tą katiną ima - jau kitas.

Kad katinas neduoda nieko ypatingo - faktas kaip blynas. Kaip Indrė ir sakė, vienintelis gražus jos vaikas yra Ilaria.
Suprantu, pabandyti vieną vadą, bet kartoti ir kartoti jau kita. Koks yra jūsų veisimo tikslas? Aš visada maniau kad veislės gerinimas, tobulinimas. O šitas reiškinys turi savo pavadinimą.....

Ech, buvo čia prie kelis vienas katinas kuris kergė viską kas juda, dabar kitas estafetę perėmė. O koks tolkas???????
Papildyta:
Čia šiaip, akių paganymui, ką daro rimti veisėjai ir kokių rezultatų pasiekia dirbdami teisingai wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

! 
Merginos, ambicijų karai šioje temoje tikrai nebus toleruojami. Faktais neparemtų sakymų galima pripaistyti daug. Tuo labiau norint įžeisti.

Pagarbiai
moderatorė
Atsakyti