QUOTE(apgamele @ 2013 01 15, 20:10)
Parodau savo "šviežias" mergaites
Živile, čia pas tave orikai, ar "tarpniai"
variantai?
Papildyta:
QUOTE(Su44ka @ 2013 01 13, 21:17)
Labas vakaras, kaciu myletojos.
Pries keleta menesiu praradau savo siamu kate. Namie tuscia ir nyku. Taigi pradejau ieskoti naujo draugo. Tiesiog isimylejau juododos spalvos orientalu velniukus:) Skelbimu portaluose yra skelbimu, kad parduodami kaciukai is veislynu, pvz. ignalinos, kedainiu, kauno rajonuose, bet kazkokios info apie tuos veislynus internete nerandu(nei pavadinimu nei adresu nera nurodyta). Nesu labai patyrusi tokiuose klausimuose, taigi prasau man padeti. Kaip isitikinti ar veislynas yra legalus, ar yra kazkoks registras Lietuvoje? kokiu dokumentu tureciau prasyti? Girdejau kad gyvunu dokumentai yra padirbinejami, taigi kaip atskirti, kur kreiptis? ar parduodamas gyvunas privalo tureti chipa? Gyvuno noriu tik kaip namu numyletinio, po parodas vazineti nesiruosiu, bet noriu buti kiek imanoma daugiau uztikrinta, kad gyvunas sveikas ir neturi paveldetu lygu ar genetiniu nukrypimu( kas deja buvo mano kates mirties priezastis). Nenoriu remti nelegaliu veiseju. Taigi prasau patarkite. Taip pat jei siuo metu kazkas gali pasiulyti juoda kaciuka, lauksiu zinuciu. Is anksto dekoju uz pagalba.
Sveika,
Informaciją apie veislynus ir juose esančias vadas visada gali sužinoti klube. Klubas šiaip turėtų suteikti tokią informaciją, nes jis išduoda leidimą kergimui ir gimus kačiukams yra veisėjo informuojamčas apie gimusią vadą. O taip pat, gali klausti pačio veisėjo koks jo veislyno pavadinimas, kokiam klubui priklauso ir pan. Aš į tokius klausimus visada atsakysiu, be to ta informacija yra ir klubo puslapyje, taip pat kaip ir mano veislyno puslapyje.