Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Gizmulka @ 2013 01 02, 19:38)
jo pati,
nusipirkom naują kilimą o seną susukom ir pastatėm prie sienos ir net nespėjom apsižiūrėt o ji jau viršui sėdi ir aplamai ją aukštis labai domina, kur tik gali, lipa kuo aukščiau

tikra alpiniste thumbup.gif megsta katinai auksciau pasilipt, taip virsesni jauciasi. Pas mus irgi kariasi kuo auksciau, jau net palei lubas dar ziuri aukstyn kur dar pasilipt smile.gif o del kniaukimo ivairumo tai jau tikrai, moka orikai ivairias intonacijas isgaut, smagiausia, kad niekada nepraleis progos pasisneket su seimininku. Eolas kasdien ateina ir isakmiai liepia pametyt jam pelyte ir pazaist su juo, o jei pamirsti netycia numest tai taip kantriai laukia akiu nenuleisdamas, tikrai kantrybes galima pasimokyt biggrin.gif
Atsakyti
Na o mūsų nauji metai prasidėjo mažo stebuklėlio gimimu smile.gif
Kaip aš juokiuosi "geriausia vada-2" ("double pomet").

Patys geriausi Naujieji Metai wink.gif nors ir be šampano, fejerverkų ir leisgyve sveikata lotuliukas.gif

Nors ir pavėluotai visoms gerų Naujųjų Metų. Sėkmingų, sveikų, stiprių vadų, šou žvaigždžių ir svarbiausia mažiau apkalbų už nugaros bei daugiau geros nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif tegul šie metai būna gerokai geresni už praėjusius 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai dideliausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 01 03, 14:20)

Patys geriausi Naujieji Metai wink.gif nors ir be šampano, fejerverkų ir leisgyve sveikata  lotuliukas.gif

Kas gali būt nuostabiau už tavo naujienas wub.gif wub.gif wub.gif Jau nekantrauju ją pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 01 03, 15:20)

Patys geriausi Naujieji Metai wink.gif nors ir be šampano, fejerverkų ir leisgyve sveikata  lotuliukas.gif

Nors ir pavėluotai visoms gerų Naujųjų Metų. Sėkmingų, sveikų, stiprių vadų, šou žvaigždžių ir svarbiausia mažiau apkalbų už nugaros bei daugiau geros nuotaikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif tegul šie metai būna gerokai geresni už praėjusius  4u.gif

Sveikinu iš visos širdies 4u.gif ,tikrai nuostabu wub.gif .
Atsakyti
Indre, dar kartelį didžiausi sveikinimai STEBUKLELIo atejimo proga, maza nuostabi Urtyte wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokonda @ 2012 12 25, 15:50)
Aciukas uz sveikinimus!! 4u.gif
Veislynas ADORO taip pat linki visoms veisejoms ir myletojams ir jau oriku turetojams visokeriopios SEKMES !!!
Kalėdos - metas, kai pabaiga tampa pradžia. Linkiu, kad šiais metais pradėti darbai įkvėptų naujoms idėjoms, patirti įspūdžiai skatintų kasdien atrasti ką nors nauja, o sutikti žmonės teiktų džiaugsmo. Gražių švenčių ! wink.gif

Dzokonda, su gimtadieniu - Naujametine tu mūsų!!!! Smagu su Naujais metais pasitikti ir naujus gyvenimo metus thumbup.gif Sveikatos, sekmes ir daug moteriskos laimes 4u.gif
Atsakyti
Kadangi buvo besiteiraujančių apie laisvus Siamo kačiukus, parodau vienintelį laisvą likusį 4 mėn. SIAMO katinėlį Collolo of Bast Whisper:
user posted image
user posted image

O čia orientaliukė gražuolė Choco-co of Bast Whisper:
user posted image
user posted image

ir pabaigai parodysiu mano saldųjį seišeliuką Charmkiss of Bast Whisper:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 01 03, 15:20)

Nors ir pavėluotai visoms gerų Naujųjų Metų. Sėkmingų, sveikų, stiprių vadų, šou žvaigždžių ir svarbiausia mažiau apkalbų už nugaros bei daugiau geros nuotaikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif tegul šie metai būna gerokai geresni už praėjusius  4u.gif

Dar kartelį dydeliausi sveikinimai 4u.gif

QUOTE(spicy @ 2013 01 04, 11:26)
Kadangi buvo besiteiraujančių apie laisvus Siamo kačiukus, parodau vienintelį laisvą likusį 4 mėn. SIAMO katinėlį Collolo of Bast Whisper:

Koookie grožiai wub.gif Kaip galima dar vieno nenorėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2013 01 03, 16:20)

Sveikinimai nuosirdziausi drinks_cheers.gif 4u.gif Cia tai bent Naujametine dovanele thumbup.gif
kaip smagu !!!!
Papildyta:
QUOTE(spicy @ 2013 01 04, 12:05)

Dzokonda, su gimtadieniu - Naujametine tu mūsų!!!! Smagu su Naujais metais pasitikti ir naujus gyvenimo metus thumbup.gif  Sveikatos, sekmes ir daug moteriskos laimes  4u.gif

4u.gif Aciukas, Ingriduk!!!
O as siais metais jau 9 karta mociute tapau!!! blush2.gif
Dukra stengesi padovanuoti man per gymse, ale anukelis atejo sausio 2 diena ax.gif
Tai taip pat labai dziaugiuosi begalo!!! Gyvenimas eina!!!! mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spicy @ 2013 01 04, 12:26)
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

begalo grazus kaciukai!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabaus grozio!!
Busimi seimininkai, kas neabejingas siamams ,nemiegokite !!! mirksiukas.gif
Linkiu surasti pacius geriausius namus likusiam grazuoliukui!!! !!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokonda @ 2013 01 04, 15:41)
Sveikinimai nuosirdziausi  drinks_cheers.gif  4u.gif Cia tai bent Naujametine dovanele thumbup.gif
kaip smagu !!!!
Papildyta:

4u.gif  Aciukas, Ingriduk!!!
O as  siais metais jau 9 karta mociute tapau!!! blush2.gif
Dukra stengesi padovanuoti man per gymse, ale anukelis atejo sausio 2 diena ax.gif
Tai taip pat labai dziaugiuosi begalo!!! Gyvenimas eina!!!!  mirksiukas.gif
Papildyta:

begalo grazus kaciukai!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif Nuostabaus grozio!!
Busimi seimininkai, kas neabejingas siamams ,nemiegokite !!!  mirksiukas.gif
Linkiu surasti pacius geriausius namus likusiam grazuoliukui!!! !!!! drinks_cheers.gif

Nu tai sveikinimai MOCIUTE is didziosios raides, beje kaip ir mama 4u.gif Gausus burys turetu suguzeti per Kaledas namo, ane? Smagu grazi didele seimyna, ypac jei santykiai glaudus ir silti.
Atsakyti
Nuostabu būti mama 9 vaikų ir močiute 9 anūkų ,sveikinu dar kartelį ,Natalija 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Mano pagarba tau begalinė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2013 01 04, 20:02)
Nu tai sveikinimai MOCIUTE is didziosios raides, beje kaip ir mama 4u.gif  Gausus burys turetu suguzeti per Kaledas namo, ane? Smagu grazi didele seimyna, ypac jei santykiai glaudus ir silti.

Bunu begalo laiminga, kad nors dalis ju per Kaledas buna cia ir kazkas dar atvaziuoja is svetimu saliu......lieka svajone, kad visi kartu kai kazkada kai buvo mazi.. ax.gif
Na toks gyvenimas!!!!! mirksiukas.gif
Aciu tau!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tatjana D. @ 2013 01 04, 22:34)
Nuostabu būti mama 9 vaikų ir močiute 9 anūkų ,sveikinu dar kartelį ,Natalija 4u.gif  4u.gif  4u.gif .Mano pagarba tau begalinė  smile.gif .

Na jus mane siandiena raudonuoti privertete blush2.gif
Aciukas, Taniusa!!!
jau cia mes ne i tema, toj moderatoriai bars biggrin.gif
pakalbam apie orikus geriau!!!! drinks_cheers.gif
Davai parodik kaip auga tavo deimantinukas Demurrrrr wub.gif
seniai maciau!!!!
Atsakyti