Aciukas uz sveikinimus!!
Veislynas ADORO taip pat linki visoms veisejoms ir myletojams ir jau oriku turetojams visokeriopios SEKMES !!!
Kalėdos - metas, kai pabaiga tampa pradžia. Linkiu, kad šiais metais pradėti darbai įkvėptų naujoms idėjoms, patirti įspūdžiai skatintų kasdien atrasti ką nors nauja, o sutikti žmonės teiktų džiaugsmo. Gražių švenčių !
Aš irgi noriu palinkėti visoms gražių ateinančių metų kadangi pasaulio pabaiga neįvyko, tad kurkime savo pasaulius tokius, kuriuose gera būtų ir kitiems
Su praūžusiomis Kalėdom bei ateinančiais Naujais Metais
Brigita ir Monoceros komanda
Su praūžusiomis Kalėdom bei ateinančiais Naujais Metais
Brigita ir Monoceros komanda
Visas visas su artėjančiais
Gal aš čia ne į temą, bet....... pirktume siamo katinėlį arba katytę(2 men. ).
Vilniuje.
Jei turėsit info, alabi lauksiu žinutės
Dar kartelį gražių švenčių
Vilniuje.
Sveikos, gal kas Vilniuje turite Siamo katytę parduoti? Maždaug 2-3mėn. Jei taip, tai kokia kaina?
Patikrinkite pirmame puslapyje mūsų veislynus, paskutiniame iš jų yra siamuku vada, tik nepamenu ar liko laisvų
QUOTE(Kotri @ 2012 12 30, 20:48)
Visas visas su artėjančiais
Vilniuje.
Vilniuje.
QUOTE(club_baby @ 2012 12 30, 21:41)
Sveikos, gal kas Vilniuje turite Siamo katytę parduoti? Maždaug 2-3mėn. Jei taip, tai kokia kaina?
nemanau, kad cia kas nors parduotu katineli 2-3 menesiu... Katineliai parduodami nuo 4 men., nebent noresite rezervuoti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 12 31, 11:11)
nemanau, kad cia kas nors parduotu katineli 2-3 menesiu... Katineliai parduodami nuo 4 men., nebent noresite rezervuoti
Tai, kad ir rezervuoti.. Vis viena tinka Pažiūrėsiu veislynuose.. Labai noriu Siamuko...
Sveiki,
Visus su šventėm, tegul tryliktukas visiem neša sėkmę!!!
O dar noriu pasigirti tuom, kaip pasikeitė gyvenimas po katės įsigijimo. Marilyn pas mus jau lygiai mėnuo ir kiekviena diena po naujiena
Merlinka reiškiasi garsiai ir labai įvariai, tiek skirtingų miau aš ne iš vienos katės per visą gyvenimą negirdėjau
Čia keletas nuotraukų:
O dar noriu pasigirti tuom, kaip pasikeitė gyvenimas po katės įsigijimo. Marilyn pas mus jau lygiai mėnuo ir kiekviena diena po naujiena
Merlinka reiškiasi garsiai ir labai įvariai, tiek skirtingų miau aš ne iš vienos katės per visą gyvenimą negirdėjau
Čia keletas nuotraukų:
QUOTE(Gizmulka @ 2013 01 02, 17:23)
Sveiki,
Čia keletas nuotraukų:
Čia keletas nuotraukų:
kaip smagu girdeti
sita foto super, cia ji pati uzlipo ?
QUOTE(apgamele @ 2013 01 02, 17:57)
jo pati,
nusipirkom naują kilimą o seną susukom ir pastatėm prie sienos ir net nespėjom apsižiūrėt o ji jau viršui sėdi ir aplamai ją aukštis labai domina, kur tik gali, lipa kuo aukščiau