Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

Aciukas uz sveikinimus!! 4u.gif
Veislynas ADORO taip pat linki visoms veisejoms ir myletojams ir jau oriku turetojams visokeriopios SEKMES !!!
Kalėdos - metas, kai pabaiga tampa pradžia. Linkiu, kad šiais metais pradėti darbai įkvėptų naujoms idėjoms, patirti įspūdžiai skatintų kasdien atrasti ką nors nauja, o sutikti žmonės teiktų džiaugsmo. Gražių švenčių ! wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokonda: 25 gruodžio 2012 - 15:24
Mes taip pat sveikiname visus su šventėmis, linkime visiems šaunių vadų, gerų įvertinimų parodose ir nuostabių, mylinčių šeimininkų savo mažyliams. user posted image
Atsakyti
Visoms šiltų ir jaukių švenčių 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aš irgi noriu palinkėti visoms gražių ateinančių metų smile.gif kadangi pasaulio pabaiga neįvyko, tad kurkime savo pasaulius tokius, kuriuose gera būtų ir kitiems smile.gif

Su praūžusiomis Kalėdom bei ateinančiais Naujais Metais wink.gif

Brigita ir Monoceros komanda 4u.gif
Atsakyti
Visas visas su artėjančiais smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gal aš čia ne į temą, bet....... pirktume siamo katinėlį arba katytę(2 men. ).
Vilniuje.
Jei turėsit info, alabi lauksiu žinutės smile.gif

Dar kartelį gražių švenčiųsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas Vilniuje turite Siamo katytę parduoti? Maždaug 2-3mėn. Jei taip, tai kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
Patikrinkite pirmame puslapyje mūsų veislynus, paskutiniame iš jų yra siamuku vada, tik nepamenu ar liko laisvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotri @ 2012 12 30, 20:48)
Visas visas su artėjančiais smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal aš čia ne į temą, bet....... pirktume siamo katinėlį arba katytę(2 men. ).
Vilniuje.
Jei turėsit info, alabi lauksiu  žinutės smile.gif

Dar kartelį gražių švenčiųsmile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(club_baby @ 2012 12 30, 21:41)
Sveikos, gal kas Vilniuje turite Siamo katytę parduoti? Maždaug 2-3mėn. Jei taip, tai kokia kaina?  smile.gif

nemanau, kad cia kas nors parduotu katineli 2-3 menesiu... Katineliai parduodami nuo 4 men., nebent noresite rezervuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 12 31, 11:11)
nemanau, kad cia kas nors parduotu katineli 2-3 menesiu... Katineliai parduodami nuo 4 men., nebent noresite rezervuoti mirksiukas.gif

Tai, kad ir rezervuoti.. Vis viena tinka smile.gif Pažiūrėsiu veislynuose.. Labai noriu Siamuko... wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

Visus su šventėm, tegul tryliktukas visiem neša sėkmę!!!

O dar noriu pasigirti tuom, kaip pasikeitė gyvenimas po katės įsigijimo. Marilyn pas mus jau lygiai mėnuo ir kiekviena diena po naujiena smile.gif
Merlinka reiškiasi garsiai ir labai įvariai, tiek skirtingų miau aš ne iš vienos katės per visą gyvenimą negirdėjau smile.gif
Čia keletas nuotraukų:
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gizmulka @ 2013 01 02, 17:23)
Sveiki,

Visus su šventėm, tegul tryliktukas visiem neša sėkmę!!!

O dar noriu pasigirti tuom, kaip pasikeitė gyvenimas po katės įsigijimo. Marilyn pas mus jau lygiai mėnuo ir kiekviena diena po naujiena smile.gif
Merlinka reiškiasi garsiai ir labai įvariai, tiek skirtingų miau aš ne iš vienos katės per visą gyvenimą negirdėjau smile.gif
Čia keletas nuotraukų:
user posted image

kaip smagu girdeti biggrin.gif

sita foto super, cia ji pati uzlipo ?
Atsakyti
QUOTE(apgamele @ 2013 01 02, 17:57)
kaip smagu girdeti  biggrin.gif

sita foto super, cia ji pati uzlipo ?

jo pati,
nusipirkom naują kilimą o seną susukom ir pastatėm prie sienos ir net nespėjom apsižiūrėt o ji jau viršui sėdi ir aplamai ją aukštis labai domina, kur tik gali, lipa kuo aukščiau
Atsakyti