Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(Monoceros Devi @ 2012 12 09, 22:04)

Monoceros Devi, 09 Gru 2012 - 22:04, para�ė:

Monoceros Devi, 09 Gru 2012 - 22:04, para�ė:

fainų foto pridėjot, o va kaip auga mano vada: Incredible smile.gif

Monoceros Indigo, OSH a 24 - berniukas
user posted image

Monoceros Indira, OSH b - mergytė
user posted image
Jau greitai pradėsime ieškoti naujų namų savo mažyliams smile.gif

fainų foto pridėjot, o va kaip auga mano vada: Incredible smile.gif

Monoceros Indigo, OSH a 24 - berniukas
user posted image

Monoceros Indira, OSH b - mergytė
user posted image
Jau greitai pradėsime ieškoti naujų namų savo mažyliams smile.gif

Fantastiški, ypatinga Indira thumbup.gif
Atsakyti
Kalėdinė akcija mūsų dičkiams smile.gif
P.S. nepamirškite, kad kačiuką įsigyjate ne Kalėdoms, o visam gyvenimui wink.gif todėl "akcija" galioja tik atsakingiems šeimininkams smile.gif

QUOTE(Nereali @ 2012 12 04, 11:41)

Nereali, 04 Gru 2012 - 11:41, para�ė:

Nereali, 04 Gru 2012 - 11:41, para�ė:

Va mūsiškiai kurie vis dar ieško naujų šeimininkų  4u.gif
Ideal Cat ZAPPA- berniukas
user posted image

Ideal Cat ZICA- mergaite
user posted image

Ideal Cat WASABI- mergaite su salygomis
user posted image

Va mūsiškiai kurie vis dar ieško naujų šeimininkų  4u.gif
Ideal Cat ZAPPA- berniukas
user posted image

Ideal Cat ZICA- mergaite
user posted image

Ideal Cat WASABI- mergaite su salygomis
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2012 12 14, 08:57)

Nereali, 14 Gru 2012 - 08:57, para�ė:

Nereali, 14 Gru 2012 - 08:57, para�ė:

Kalėdinė akcija mūsų  dičkiams smile.gif
P.S. nepamirškite, kad kačiuką įsigyjate ne Kalėdoms, o visam gyvenimui wink.gif todėl "akcija" galioja tik atsakingiems šeimininkams smile.gif

Kalėdinė akcija mūsų  dičkiams smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif "karvučių" paradas wub.gif wub.gif mano mėgstamiausi 4u.gif
Atsakyti
Karvutes aš irgi myliu wub.gif Gal todėl, kad savo "karviną" turiu wub.gif Zica gražuolė wub.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galit kas patarti ar į AŽ parašyti. Būčiau dėkinga 4u.gif .
Auginu sterilizuotą orientalą, svoris didelis (netoli 6kg), šeriama Hills ir Specific kastruotoms katėms, maistas normuojamas ir duodamas kelis kart per dieną (tikrai nepersiėda), problema greičiau lėta medžiagų apykaita ir aktyvumo stoka. Tačiau lakstyti aš katino nepriversiu, žaidžia nenoriai verysad.gif .
Gal galite parašyti, koks turėtų būti orientacinis sveikos sterilizuotos katės svoris (amžius 4m)? Ir gal ką patartumėte šiuo atveju - keisti maistą? dar mažinti dienos normas? keisti į raw maistą?
Ačiū labai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2012 12 17, 11:49)

Pavasarinė_Kikilė, 17 Gru 2012 - 11:49, paraÅ�Ä—:

Pavasarinė_Kikilė, 17 Gru 2012 - 11:49, paraÅ�Ä—:

Laba diena,
gal galit kas patarti ar į AŽ parašyti. Būčiau dėkinga  4u.gif .
Auginu sterilizuotą orientalą, svoris didelis (netoli 6kg), šeriama Hills ir Specific kastruotoms katėms, maistas normuojamas ir duodamas kelis kart per dieną (tikrai nepersiėda), problema greičiau lėta medžiagų apykaita ir aktyvumo stoka. Tačiau lakstyti aš katino nepriversiu, žaidžia nenoriai  verysad.gif .
Gal galite parašyti, koks turėtų būti orientacinis sveikos sterilizuotos katės svoris (amžius 4m)? Ir gal ką patartumėte šiuo atveju - keisti maistą? dar mažinti dienos normas? keisti į raw maistą?
Ačiū labai  4u.gif .

Laba diena,
Auginu sterilizuotą orientalą, svoris didelis (netoli 6kg), šeriama Hills ir Specific kastruotoms katėms, maistas normuojamas ir duodamas kelis kart per dieną (tikrai nepersiėda), problema greičiau lėta medžiagų apykaita ir aktyvumo stoka. Tačiau lakstyti aš katino nepriversiu, žaidžia nenoriai  verysad.gif .
Ačiū labai  4u.gif .

Sveika, ka tik pasveriau savo 6meti kastrata - 4,5kg
6kg jau didokas svoris orikui, medziagu apykaita pas jusiski tikrai letoka. Manau, kad be fizinio kruvio nepavyks svorio sureguliuot. Medziagu apykaita tikrai greiteja, esant didesniam aktyvumui ir didesnei raumenu masei. Del Raw tikrai nieko nepatarsiu, nesu bandzius, o sausa tikrai valgot gera.
Maniskis kastratas eda, tai suaugusiom katem skirta, tai kaciuku maista, ir maistas nera ribojamas. Bet kiekviena vakara yra pavaikomas su pluksnine sluotele, palaksto su vaikais, uztat to didelio antsvorio ir nera.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2012 12 17, 10:49)

Pavasarinė_Kikilė, 17 Gru 2012 - 10:49, paraÅ�Ä—:

Pavasarinė_Kikilė, 17 Gru 2012 - 10:49, paraÅ�Ä—:

Laba diena,
Ačiū labai  4u.gif .

Laba diena,
Ačiū labai  4u.gif .

Siulyciau parinkti ne toki "skanu" maista irgi kastruotoms katems.
ir as vistik manau, kad didesni poveiki turi ne normavimas o PASTOVIAI padetas maistas. Pirmus pora menesiu sues puses metu norma smile.gif o paskui kai suvoks, kad maistas niekur nebedingsta tai prades esti tiek kiek organizmui reikia o ne "is bado" (bo tuoj nebeduos).

O siaip isigykite antra smile.gif ir problemos baigsis. Ishsiduks kartu ir nepastebesit kaip svoris nukris
Atsakyti
Maniskiui tai padejo sulieknet naturalus maistas. O nuo sausiako putesi, nors tu ka, nei antras katinas nepadejo. Buvo priauges 5,5 kg, dabar sveria 4,5 kg ir svoris laikosi stabilus. As galvoju, kad sausiakas katinui, kaip mesainiai zmogui. Kartais suvalgyt nieko tokio, o pastoviai slamsciant galima pavirst balionu. Jau katino savijauta daug ka pasako. Maniskis budavo sausiako prisiedes eina miegot, o mesos pririjes laksto, zaidzia. Kitas katinas nuo pat pradziu eda naturalu maista, lieknas pastoviai, niekada antsvorio neturejo...
Atsakyti
Kiekvienas organizmas yra individualus, ir kaip sureaguos į maista taip pat. Aš visom keturiom UŽ natūralų maistą! Tik ne visi žino kaip teisingai jį subalansuoti, o ir šiaip daugiau terlionių. Maniškė daba valgo sausiaką, o kūda kaip dviratis. Ir sterilizuota! Neina jai į kūną, tuo ir džiaugiuos.
Aš pradžioje pabandyčiau pakeisti maistuką, į kitą sausiuką ir stebėti ar yra pokyčių.
Atsakyti
Galima bandyt sausiakus specialia veterinarine dieta svorio metimui.
Atsakyti
Šiltų, ramių šv. Kalėdų ir gerų 2013 metų Jums linki veislynas Bald Era

user posted image
Atsakyti
Mielos mūsų nuostabios veislės puoselėtojos ir šių neapsakomų augintinių mylėtojai,

Bast Whisper veislynas linki visiems šilumos ir tarpusavio supratimo, ambicingų ir gyvatiškai nuoširdžių Naujųjų metų! Svarbiausiai visuomet išlikti nuoširdžiam, atvirą širdį priims visi, net ir didžiausiam niekšui bus sunku į ją spjaudyti 4u.gif

user posted image

Pozuotojas, mano nuostabiausias mažylis, kuris išvyksta veisimui į tolimus kraštus...
Atsakyti