QUOTE(bytte @ 2012 11 19, 16:47)
Mano principas buvo pirkti kokybiškus batus, kad ilgai tarnautų, būtų patogūs ir dailūs...
šiaip balerinų kaina 50 Lt mano galva kaip ir norma . Ten gi nei kulno, nei pado normaliai išformuoto, tapkikės ir tiek... basutės ir tos daugiau darbo. Aš balerinų tai ir už 50 Lt nepirkčiau , laukčiau nukainavimo
šiaip balerinų kaina 50 Lt mano galva kaip ir norma . Ten gi nei kulno, nei pado normaliai išformuoto, tapkikės ir tiek... basutės ir tos daugiau darbo. Aš balerinų tai ir už 50 Lt nepirkčiau , laukčiau nukainavimo
Butent todel ir renkuosi visada tik odinius ir kokybiskus, patogius tarp pigiuju as dar tikrai nesu to atradusi, bent jau as nors galimybes nevisada ir leidzia pirkti tokius batus, bet tada geriau ju kelis menesius nepirksiu kazko kito, na iseiti visada galima rasti, kas liecia finansus. O va kojas mano manymu reikia myleti ir saugoti
O kur jus tokiu randate? Nu tame paciame deichman, kur galima sakyti pigiausia avalyne, balerinos kainuoja po 59Lt dazniausiai. Ispardavimai juk irgi labai toks keistas dalykas, retai kada nukainuoja einamas prekes ar galu gale "tau reikiamas" tai man mistika, kur jus isvis tokiu batu randat nes as tikrai nesu niekad tokiu batu kainu regejusi
QUOTE(groovy @ 2012 11 19, 22:05)
Padėkit išsirinkt (o gal visai netikus mintis ). Man pačiai čia naujiena toks noras
Man tai antroji paskutine net nesiziuri rozines spalvos, netinka spalva modeliui matyt