QUOTE(dontstop @ 2012 11 16, 09:42)
3 sezonai tai baika, batai po 100 lt gali laikyti ir 8 sezonus
Bet po 100 lt tai gan brangūs batai. Normali kaina - 50 lt
Nežinau, man neteko tokių regėti, čiupinėti ir turėti. O pavyzdžiui 3 sezonus paminėjau vien todėl, kad kokybiški batai kas be ko atlaiko daug ilgiau, bet po 3 sezonų paprastai jau norisi kažko naujo ir vėl stengiuosi pirkti naujus, senuosius žinoma dar ilgai irgi kartais išsitraukiu panešioti ir jie tampa kaip antra pora. Už 50Lt labiau įmanoma nusipirkti tik basutes, balerinas, batelius.. parduotuvėse ir tai tik nukainuotus, žinoma ne odinius, dažniausiai "šiaip sau pasiuvimo" ir tuo labiau modelio.. rudeniniai, žieminiai ir tai apie 100Lt..
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 16, 10:28)
Kodėl netinka rudos suknelės į rudą kapsulę?
O kad avisi kelis sezonus, tai kuo daugiau batų turi, tuo ilgiau kiekviena atskira pora avisi, nes juk rečiau jai tenka į žmones išeiti
Nes jos trumpomis rankovėmis ir jų negalima nešioti vienų? aš nežinau, gal ir tinka, jeigu tinka liuks.. kad kolaks daugiausia rudų, pilkų ir juodų.. juodą pasiliksiu darbui, pilka man nesižiūri su batais ir atsibodo, ruda patinka, noriu. O šalia norėčiau kažko šviesiai rusvo, tokio kreminio.. ar čia nesiskaito kaip "kitokia" spalva? Ir va patiko kažkieno kojinės rodytos.. tada gal trečios norėčiau kažkokios su rausvumu, švelniai rožinės.. bet negerai kažkas, ane, kreminė su rožine matyt netinka?
Dėl paksutinio jūsų sakinio sutinku
bet kai turi vienus gerus batus, tai paprastai jie laiko tiek pat, kiek trys poros prastų, kurias keiti
beto aš pati dažnai irgi turiu kelias poras, tik pavyzdžiui vasarą, pavasarį aš ju turiu po kokias 3, 4 poras, daug, nes man patinka jų turėti įvairių, jie yra pigūs ir šitie sezonai mažiau jų kokybės reikalauja, nei šlapia, nei dar ką.. va rudenį, žiemą būtinai perku vienus gerus, kokybiškus, o kartais dėl kažkokios panorėtos spalvos ar modelio nusiperku ir dar vieną porą pigių, tik juo rečiau nešioju.
QUOTE(Shana @ 2012 11 16, 10:42)
O siaip tai pastebiu, kad su amzium darausi vis isrankesne avalynei
man atrodo, kad su metais labiau ir pridera moterims rinktis geresnę avalynę, rankinę ir panašiai.nuo kainos batų kokybė tikrai gerėja, žinoma visada būna išimčių.. bet tai apima ir pačią odą, ir siūles, ir užtrauktukus, ir pasiuvimus, ir pačius modelius, kurie dažniausiai yra tikrai estetiškesni (man pigūs batai dažnai išvis nelimpa, nes jie iš tolo rėkia apie savo pigumą ir modeliai prasti
), taip pat prakaitavaimą ir patogumą..
QUOTE(bytte @ 2012 11 16, 10:47)
Dėl batų: keitimo kas antrą dieną esu skaičiusi ir visai sutinku su ta nuomone.. nors nelabai kada jos paisiau, gal labiau žiemą seniau, nes tiesiog nespėdavo išdžiūti
aš nesu pasikėlusi, man nereikėtų nusileisti kažkokiem principam, kad nusipirkčiau pigius batus, ir nešiojau tokius, nes tėvai nevisada išgalėdavi nupirkti brangius ar bent jau keisti juos pagal greitai besikeičiančius panelės norus.. ir dabar dar kartais nusiperku šalia brangiųjų kažką, nes ot būna labai patinka ir norisi pasikeitimui. tiesiog pati pamačiau kuo skiriasi kokybiški ir pigūs batai, taip pat jau minėjau, kad mano kojos yra gana jautrios, tai net ir norėdama nelabai galiu pirkti bet ką, o kur dar visi kiti niunsai, kad neatitinka keltys, aulai ar panašiai..
---
Na tiesiog dontstop minėjo, kad geriausia pradėti nuo palto, bato.. tai nuo jų ir pradėjau, o visos kažkaip užsiciklino ant mano batų
tiesiog taip gaunasi, kad tai turiu, tai man tinka, patinka ir tinka prie daugelio dabartinių spalvų, tai reiškia, kad jų nekeisiu, naujų nepirksiu ir punktas įgyvendintas
o šie punktai man labai patiko, kitą savaitgalį prasikratysiu tada spintą.. bet kaip suprantu reikia imti tik sezoninius rūbus ir žiūrėti? Pas mane truputį painu, nes daug suknelių, daug susagstomų megztinių, po kuriais būtina palaidinė
pavyzdžiui juoda spalva labai gerai susinešios į darbą, nes solidžiau, ir tamsiau ten reikia atrodyti
QUOTE(groovy @ 2012 11 16, 14:40)
Kadangi aš kriaušė, o tos kvarbatkos gerokai eina į šonus virš klubų, klubiukai gerokai susiaurėja ir kojos kažkaip pailgėja
aš galvojau kriaušėms kaip tik netinka
Šnekėjote apie medžiagas. Aš kaip tik esu linkusi labiau pirkti sintetikas, viskozes ar tas pačias medvilnes, maišytas su elastanu. Kokybė nuo tik gerėja