QUOTE(bytte @ 2012 12 27, 12:15)
Į tikrai kokybiškų rūbų parduotuves manau kad neužeinu... na tarkim į benetoną šimtas metų nekišu nosies dėl aukštų kainų, nors seniau kiek pamenu trikotažas pas juos buvo geros kokybės. Man vis vien per brangu ten apsipirkti... čia kaip su ta pigia dešra: geriau mažiau, bet kokybiškos mėsos, tačiau kai finansai leidžia tik mažiau ir pigios... lieka rinktis pigią.
Ai nū tas tai taip. Be to, tas brangumas irgi turi savo ribas. Ir šiaip jau kitą kartą brangu būna tik dėl to, kad kokia "Apranga" mano, kad šitai yra baisi firma ir brendas - kad ir koks guess. Kai tuo tarpu tas guess kitą kartą - baisiau už veromodą... Kur kitą kartą gali ir visai nieko daiktų pagaut, bet jei pagausi š, tai bus ne pirmas kartas
Man atrodo taip. Kai jau perki, pirmiausia reikia žiūrėt atidžiai, parduotuvės reklama nepasitikėt - pvz. kartą siuvyklos išparduotuvėj esu pirkus tooookius fainus esprit bliuzoniukus po 20 Lt, o pačiam Esprite tokie po 89 kainavo... Arba kaip būna, kai skuduryne superinį daiktą nukauni?
Bet vis dėlto iki kažkokios kainos kokybiškas daiktas bus brangesnis už nenkokybišką, net ir tam pačiam skuduryne ar išparduotuvėj. Iki kažkokios ribos - o paskui jau lieka brendai, mados tendencijos, reklama ir panašūs dalykai. Na, tarkim, laikrodis už 10 Lt tikrai bus stipriai visokeriopai prastesnis už laikrodį už 200 Lt, gal net 20 kartų prastesnis. Bet laikrodis už 1000 Lt nebus 5 kartus geresnis už laikrodį už 200 Lt! Gal bus vos vos geresnis. O gal ir visai nesiskirs, jei nesi žinovas ir moki ne už firmą, o už patį laikrodį!
O benetono kainos... Na kaip kas ten. Turiu dvi benetono maikutes, abi pirkau po 24 ar 22 Lt... Aišku, per išpardavimus
Dar va, diedui golfą vieną kitą paimu po kokius 89 - pigiau vilnos niekur neregėjau
Kita vertus, kokybė jų dabar - irgi kaip kas
Irgi žiūrėt reikia. Ir matuotis, nes kitą kartą pamatai ant pakabos, į kelnes prileidi iš grožio, pasiimi, nuneši į kabinas, užsimauni, persižegnoji ir neši atgal
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 27, 12:32)
Kaip Landsend dydžiai? Atitinka ar didinti?
Man atrodo, kad didinti. Bent jau aš striukę pirkau dydžiu mažesnę, negu įprastai, ir buvo labai gera. Bet ten taip įdomiai, sako, ne visi modeliai vienodai, o kaip kas...