QUOTE(dontstop @ 2012 12 24, 16:54)
O vidurkis mėnesio yra 179 lt (vidurkis svyruoja, čia paskutinį kartą skaičiuotas buvo pusmečio vidurkis). Čia yra suma rūbams bendrai su vyru (turint omeny, kad vyras perka tikrai minimaliai).
Jeigu pusmecio vidurkis, tai nedidelis, bet man tas pats toks daznas pirkimas (nepaisant to, kad gal pigius daiktus perkat) neatrodo ekonomiska, vos ne kiekviena menesi kazka naujo
ar bent jau kas pusmeti labai daug perkat
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 12 24, 16:56)
Tai kad Dontstop per menesi ne 200 Lt neisleidzia rubams
O planavimo dar mokytiss ir mokytis is jos
Aha, bet man neekonomiska ir netaupu atrodo butinai kiekviena menesi kazka naujo vis pirkti, kaip ir net vis kiekviena sezona, as apie tai
garderobo praktiskume tai tikrai galima mokytis, nes daugmaz viskas prie visko tinka
QUOTE(Amarcord @ 2012 12 24, 17:12)
Paskutinę radau Ivo Nikkolo. O šiaip esu rašius, kad būna Savitas stilius parduotuvėse geros sudėties ir įdomesnių modelių megztų suknelių.
o kaip kainos tam savitam stiliuj? ir kur randasi?
QUOTE(Noa @ 2012 12 25, 00:42)
Premijos dydis priklauso nuo darbdavio. Jis gali būti didesnis už atlyginimą, tai priklauso nuo konkrečios įmonės, įstaigos ar organizacijos
Aš, tarkim, šį mėnesį pirkau šiltus žieminius batus, tai jaučiuosi labai stipriai atsibašliavus, o tilpt į 176 Lt -
bet ji ir snekejo apie 13 alga ir premija atskirai.
13 alga ir yra 13 alga, jos niekas ir nevadina premija. o premiju dydis zinoma skiriasi, bet labai retais atvejais taip buna, kad jos butu lygios algai ir didesnes, ir manau tikrai ne sioje temoje, kai merginos taupo ir stengiasi pirkti pigius daiktus
dabar dazniausiai ismokama gruodzio alga, sausio alga ir premija - kaledine dovana (ir ji toli grazu tikrai ne visose imonese, nors tai jums atrodo populiaru). Mano vyras taip pat gavo dvi premijas, t.y. kaledine dovana siaip visiems darbuotojams ir viena salia atlyginimo, bet tokia gauna kiekviena menesi, nes darbo sutartis tokia, kad fiksuotas atlygis + ten kazkoks procentas nuo darbu.
As rudeni irgi isleidau daugiau nei 179Lt, as vien su kokybiskais batais i tokia suma netilpciau
bet uztat nemanau, kad kita sezona vel tai keisit, tai gausis, kad isleisit nuli
QUOTE(dontstop @ 2012 12 25, 20:07)
9. dvispalvis pieštuko formos sijonas - kur šonai kitos spalvos, na maždaug toks:
man sie labai grazus
Man atrodo be reikalo save spaudziau su tomis spalvomis, kad sugalvoti ir t.t. kuo maziau prisigalvoji problemu, tuo viskas paprasciau vystosi
dabar beziuredama daiktus tiesiog bandau pagalvoti, kad tiktu prie visu turimu rubu, ir isivaizduoju, kad spalvos gausis tamsiai ruda/sokoladine + violetine, o gal ji ir ne taip vadinasi + beige/pieno, ai kazkokia ten, bet ne balta, o lengvai gelsva, neutrali.cia jau realius rubus ciupinejau ir taip viskas susigulejo mintyse. Tik dar svarstau ar tikrai verta pirkti zieminius batus ir gal uztektu kokio vieno silto, neutralaus megztinio, tiesiog kasdien darbe uzsimesti ir ant sukneles ir ant dzinsu
nes siaip man tokiu daiktu tai net nereiketu, jeigu ne tas pasales kabinetas